Biblioteka

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moram da se pohvalim i zahvalim;

danasc80-i i njenim divnim preporukama za Mona i Manjanu

Pogledajte prilog 176952

i svima ostalima(evidencija mi je nikakva,pa ne znam tacno kome da se zahvalim:rumenka:)

Pogledajte prilog 176953

a ima medju njima i nekih koje sam sama izabrala,pa videcemo....

:cao:

bas su fine knjige, svidja mi se i kako su poredane po bojama, a i dobro su ocuvane, nove neotpakovane :aha:

Bas sam prijatno iznenadjena da su primecene boje,ja stvarno, cak i dok kuvam,uzivam u bojama:worth:

Priznajem, ja bih to malo drugačije poređala. Preferiram gradacuju. :zcepanje:

Sad ozbiljno. Ove od M&M i ja priželjkujem, nikako da sefteišem karticu. Od Laguninih, zamisli, nemam pretposlednje tri( što će reći, imam poslednju i ove napred). I, zamisli, čak pet sam pročitala. :lol:

Priznajem, ja bih to malo drugačije poređala. Preferiram gradacuju. :zcepanje:

Sad ozbiljno. Ove od M&M i ja priželjkujem, nikako da sefteišem karticu. Od Laguninih, zamisli, nemam pretposlednje tri( što će reći, imam poslednju i ove napred). I, zamisli, čak pet sam pročitala. :lol:

Vazi:ti po gradaciji a ja sa farbama udaram glanc:manikir:

Sumnjivo meni za te 3,mozda su se negde zaturile?
Moram da pozurim sa onom Dezire,koliko me posla ceka!:rotf:

:bye:

E stvarno kako slazete knjige ?
Ja po velicini i boji...al imam policu za svakog izdavaca posebno i razdvajam beletristiku od laganica.
Muzevljeve knjige su na posebnoj polici da se njegove crne ne mesaju sa mojim rozikastim :lol:

E stvarno kako slazete knjige ?
Ja po velicini i boji...al imam policu za svakog izdavaca posebno i razdvajam beletristiku od laganica.
Muzevljeve knjige su na posebnoj polici da se njegove crne ne mesaju sa mojim rozikastim :lol:

tematski :D

one "istočnjačke" su zajedno, klasici zajedno, na stranim jezicima zajedno (mada i tu imam subfoldere :lol:), rečnici po jezicima itd. :D

Mene sad npr muci sto Djurdjevicku imam u dva izdavaca pa ne znam kako da objedinim :lol:
Isto mi je sa Ruzdijem, njega izdavao ko je stigao imam ga na 6 polica vise ne znam ni sama sta od njega imam.
Ostalo sam slozila kao sto sam vam rekla....prva selekcija izdavac....onda autor, pa ako moze velicina i boja. Moj deo biblioteke je ko dugina dolina.
I to me nervira jer se svi koji bi da pozajme nesto zatrce na moju policu , muzevljevu niko ni ne gleda.

Mene sad npr muci sto Djurdjevicku imam u dva izdavaca pa ne znam kako da objedinim :lol:
Isto mi je sa Ruzdijem, njega izdavao ko je stigao imam ga na 6 polica vise ne znam ni sama sta od njega imam.
Ostalo sam slozila kao sto sam vam rekla....prva selekcija izdavac....onda autor, pa ako moze velicina i boja. Moj deo biblioteke je ko dugina dolina.
I to me nervira jer se svi koji bi da pozajme nesto zatrce na moju policu , muzevljevu niko ni ne gleda.

Lepo im reci da mogu samo da uzivaju u duginim bojama :rtfm:!

Ja sam vala prestala da slažem. Neam više mesta, počela sam i po fiokama da guram knjige. Slažem tako da ih što više stane i to je to :neutral:

E, to! :ok::rotf:
Zbog prostora, koga je sve manje, primorana sam da ih ređam po formatu. Naravno, i po autorima( nekad to izvodim pomoću trikova :)). Izdavači su mi manje bitni. Tematski, samo po tome da li su stručne, dečije, beletristika, enciklopedije, ako je moguće grupišem pročitane i nepročitane, a najviše one u najavi za čitanje :zper:.Ta grupacija se menja najčešće, viiii ste kriveee za to! Ko bre da vas isprati, svakim danom vas je sve više. :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back