Mirka Šizika
Elita
- Poruka
- 20.421
Pa, ono, u pravu si.![]()
Boze Rado
tebi je tek sad to postalo jasno ???? 
Predlazem da uvedemo natJecanje....u sporoci citanja knjiga.
Cik Dano prijavi se ako smes
Rukavica je bacena !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa, ono, u pravu si.![]()
tebi je tek sad to postalo jasno ???? 

Boze Radotebi je tek sad to postalo jasno ????
Cik Dano prijavi se ako smes![]()
Rukavica je bacena !![]()

samo da prijavim da mi niko nije dirao u karakter noćas
i još da prijavim da sam bila u biblioteci
i da sam navukla svašta-nešta
i da su mi otvorili još jedan broj na djevojačko prezime,jer ne smiju toliko zaduženja na jedan
i da sam dobro i zdravo, hvala na pitanju

i da su mi otvorili još jedan broj na djevojačko prezime,jer ne smiju toliko zaduženja na jedan

Pa preslozi njegovu policuMene sad npr muci sto Djurdjevicku imam u dva izdavaca pa ne znam kako da objedinim![]()
Isto mi je sa Ruzdijem, njega izdavao ko je stigao imam ga na 6 polica vise ne znam ni sama sta od njega imam.
Ostalo sam slozila kao sto sam vam rekla....prva selekcija izdavac....onda autor, pa ako moze velicina i boja. Moj deo biblioteke je ko dugina dolina.
I to me nervira jer se svi koji bi da pozajme nesto zatrce na moju policu , muzevljevu niko ni ne gleda.

Ja slazem po autorima.E stvarno kako slazete knjige ?
Ja po velicini i boji...al imam policu za svakog izdavaca posebno i razdvajam beletristiku od laganica.
Muzevljeve knjige su na posebnoj polici da se njegove crne ne mesaju sa mojim rozikastim![]()

Tvoji spiskovi su definitivno najlepsi. Kao da sam u knjizari.Moram da se pohvalim i zahvalim;
danasc80-i i njenim divnim preporukama za Mona i Manjanu
Pogledajte prilog 176952
i svima ostalima(evidencija mi je nikakva,pa ne znam tacno kome da se zahvalim)
Pogledajte prilog 176953
a ima medju njima i nekih koje sam sama izabrala,pa videcemo....
![]()

Ne znam objasniti. 
)
A gde ja da kupim Gordost i predrasude i Razum i osecajnost gde, gde, gdeeeeeeeeeeeeeeee?![]()

A gde ja da kupim Gordost i predrasude i Razum i osecajnost gde, gde, gdeeeeeeeeeeeeeeee?![]()

koje me nikad nisu zanimale, on je pre par godina kupovao one knjige sto su se prodavale uz vecernje novosti i ljudi moji nadjem pravo bogatstvo
etej me!
morala sam da jedem..što kaže Medo...i mi cigani imamo dušu
evo šta sam dovukla
Bolji čovek - Anita Nair
Sve što sam voleo -Siri Hustvet
Soba ljubavnika -Stiven Kerol
Zgrada izgibljenih snova - Ala Al Asvani (izem mu ime)
Forsiranje romana reke - Dubravka Ugrešić
Taoci -Sandra Petrušiž
Katarina -Anja Seton

Mico, gde si ti bila dok je on kupovao?![]()

Dano, molim te reci mi šta čitaš. Obećavam da neću da je kupim, bar dok mi ne povećaju platu.![]()

Sve ste vi ovde prave citacice nego kao sto rekoh nekoc, meni trenutno zivotne okolnosti dozvoljavaju da se vise posvetim tome. Kad se to bude promenilo ima da me vidjate jednom u mesec dana kad vam kukam kako "od onomad" nisam ni retka procitala 
E stvarno kako slazete knjige ?
Ja po velicini i boji...al imam policu za svakog izdavaca posebno i razdvajam beletristiku od laganica.
Muzevljeve knjige su na posebnoj polici da se njegove crne ne mesaju sa mojim rozikastim![]()
kad si se obogatila za još jedan karton i onoliko lepih knjiga. Ja čitala samo Forsiranje romana reke... davno, davno, ali radi se o nekom skupu pisaca?!
moždaPa dok ne bude tako, ovako je, kako JA kazemLamar mila, nemoj da me teras daSve ste vi ovde prave citacice nego kao sto rekoh nekoc, meni trenutno zivotne okolnosti dozvoljavaju da se vise posvetim tome. Kad se to bude promenilo ima da me vidjate jednom u mesec dana kad vam kukam kako "od onomad" nisam ni retka procitala
![]()
Počni od Katarine, pliz, baš me zanima.
Bolji čovek je mnogo slabiji od Kupea za dame, mada nije loš.