krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
ili, ako je glup kao ovaj moj...zaglavi sanduče sa knjigama pa moram da zovem bravare od prekoputa...
Moj nije glup. Ne igra se životom.
Ako nema nikoga kod kuće, moram sutradan u poštu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ili, ako je glup kao ovaj moj...zaglavi sanduče sa knjigama pa moram da zovem bravare od prekoputa...
Ako nema nikoga kod kuće, moram sutradan u poštu.
Nikad ne reci nikadšto sam dala, dala sam
za noćas nema više nikakvog davanja...nigdje, nikom

i spremna sam za biblioteku
a još više sam spremna za neku dobru knjigu od koje se neću odvajati dan i noć
dugo toga nije bilo
sve neke ok, al' ne nešto naročito
Na tvom mestu ja bih probala Selenica.
Nikad ne reci nikad![]()

ja kad kažem, REKLA SAM
eto, ne bih bila karakter ako Sting naleti..al' mislim da ima nekog posla noćas
Selenić pročitan...bar to što je bilo u biblioteci...davnih dana

ja kad kažem, REKLA SAM
eto, ne bih bila karakter ako Sting naleti..al' mislim da ima nekog posla noćas
Selenić pročitan...bar to što je bilo u biblioteci...davnih dana

)
Moram da se pohvalim i zahvalim;
danasc80-i i njenim divnim preporukama za Mona i Manjanu
Pogledajte prilog 176952
i svima ostalima(evidencija mi je nikakva,pa ne znam tacno kome da se zahvalim)
Pogledajte prilog 176953
a ima medju njima i nekih koje sam sama izabrala,pa videcemo....
![]()

Moram da se pohvalim i zahvalim;
danasc80-i i njenim divnim preporukama za Mona i Manjanu
Pogledajte prilog 176952
i svima ostalima(evidencija mi je nikakva,pa ne znam tacno kome da se zahvalim)
Pogledajte prilog 176953
a ima medju njima i nekih koje sam sama izabrala,pa videcemo....
![]()

bas su fine knjige, svidja mi se i kako su poredane po bojama, a i dobro su ocuvane, nove neotpakovane![]()

Bas sam prijatno iznenadjena da su primecene boje,ja stvarno, cak i dok kuvam,uzivam u bojama![]()

Priznajem, ja bih to malo drugačije poređala. Preferiram gradacuju.
Sad ozbiljno. Ove od M&M i ja priželjkujem, nikako da sefteišem karticu. Od Laguninih, zamisli, nemam pretposlednje tri( što će reći, imam poslednju i ove napred). I, zamisli, čak pet sam pročitala.![]()

E stvarno kako slazete knjige ?
Ja po velicini i boji...al imam policu za svakog izdavaca posebno i razdvajam beletristiku od laganica.
Muzevljeve knjige su na posebnoj polici da se njegove crne ne mesaju sa mojim rozikastim![]()
), rečnici po jezicima itd. E stvarno kako slazete knjige ?
)

Mene sad npr muci sto Djurdjevicku imam u dva izdavaca pa ne znam kako da objedinim![]()
Isto mi je sa Ruzdijem, njega izdavao ko je stigao imam ga na 6 polica vise ne znam ni sama sta od njega imam.
Ostalo sam slozila kao sto sam vam rekla....prva selekcija izdavac....onda autor, pa ako moze velicina i boja. Moj deo biblioteke je ko dugina dolina.
I to me nervira jer se svi koji bi da pozajme nesto zatrce na moju policu , muzevljevu niko ni ne gleda.
!Ja sam vala prestala da slažem. Neam više mesta, počela sam i po fiokama da guram knjige. Slažem tako da ih što više stane i to je to![]()

). Izdavači su mi manje bitni. Tematski, samo po tome da li su stručne, dečije, beletristika, enciklopedije, ako je moguće grupišem pročitane i nepročitane, a najviše one u najavi za čitanje
.Ta grupacija se menja najčešće, viiii ste kriveee za to! Ko bre da vas isprati, svakim danom vas je sve više. 

i Esterka