krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Dano, baš lepo! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kasno Marko...i to..
počela već Bolji čovjek...čitala sam Kupe za dame
sledeća je Katarina, obećavam...samo da znaš da je "debela" 7oo str
Srećo, zaboravila si da sam je onomad kupila.![]()

Narodna knjiga ih je prodavala za 100 din.A gde ja da kupim Gordost i predrasude i Razum i osecajnost gde, gde, gdeeeeeeeeeeeeeeee?![]()
slriveno blago.Tu knjigu imam cini mi se od kad znam za sebe i nikada al pazi NIKADA mi ruka nije krenula u njenom pravcu. Javi obavezno utiske.etej me!
morala sam da jedem..što kaže Medo...i mi cigani imamo dušu
evo šta sam dovukla
Bolji čovek - Anita Nair
Sve što sam voleo -Siri Hustvet
Soba ljubavnika -Stiven Kerol
Zgrada izgibljenih snova - Ala Al Asvani (izem mu ime)
Forsiranje romana reke - Dubravka Ugrešić
Taoci -Sandra Petrušiž
Katarina -Anja Seton
Dajem joj 3 dana, a vi ?Dano, molim te reci mi šta čitaš. Obećavam da neću da je kupim, bar dok mi ne povećaju platu.![]()
meni se nešto čini da smo moja milica i ja u najozbiljnijoj konkurenciji za osvajanje tog natjecanja
molim lepo. Nego, videla sam da je Laguna izbacila naslov Zovem se sećanje - radnja ima dodirnih tačaka sa Vremeplovčevom ženom.I ovde se dvoje susreću kroz vekove u svakom novom životu...ali ih neka sila stalno razdvaja...Ne mora da znači da je isto, samo me je asociralo...

Videla sam i ja i vidim unapred da ce biti na top 20 listi, naslov je dopadlijv. I tako ja odoh da vidim kritike kriticara i obicnih ljudi na internetu - nije los nacin da proverim vredi li vremena (a i para). Prema onome sto sam dosad saznala - ne vredi za velike. I mene je podsetila na "Vremeplovcevu zenu" s tim sto ja bas zbog toga ne bih citala drugu knjigu sa slicnom tematikom, ali to sam samo ja. No, evo ovako kazu ljudi - knjiga je izgleda vise za mlade (iako pise da je proza za odrasle), cela ljubavna prica je suvise naivna i sa previse ponavljanja ceznje, zudnje, drhataja srca i sl. Kazu da lici na "Sumrak sagu". Autorka je dosad poznata po knjigama za mlade, ima neki u inostranstvu jako popularan serijal "Sestre po farmerkama" (ovde je to svojevremeno objavila Narodna knjiga ali ne znam koliko su devojcice citale). I trece, ovo je prva knjiga trilogije, nista se sad ne zavrsava, tako da oni koji kupe treba da se pripreme na cekanje.
Pozitivna strana je sto neki kazu da je romanticna i lepa i da se ne ispusta iz ruke, pa sad, ko sta voli i zeli....
.

Počni od Katarine, pliz, baš me zanima.
Bolji čovek je mnogo slabiji od Kupea za dame, mada nije loš.
..pa dok ne naučim, može Medo da se javi..ako nisam sanjala
, rekla je da je baš dobra
Videla sam i ja i vidim unapred da ce biti na top 20 listi, naslov je dopadlijv. I tako ja odoh da vidim kritike kriticara i obicnih ljudi na internetu - nije los nacin da proverim vredi li vremena (a i para). Prema onome sto sam dosad saznala - ne vredi za velike. I mene je podsetila na "Vremeplovcevu zenu" s tim sto ja bas zbog toga ne bih citala drugu knjigu sa slicnom tematikom, ali to sam samo ja. No, evo ovako kazu ljudi - knjiga je izgleda vise za mlade (iako pise da je proza za odrasle), cela ljubavna prica je suvise naivna i sa previse ponavljanja ceznje, zudnje, drhataja srca i sl. Kazu da lici na "Sumrak sagu". Autorka je dosad poznata po knjigama za mlade, ima neki u inostranstvu jako popularan serijal "Sestre po farmerkama" (ovde je to svojevremeno objavila Narodna knjiga ali ne znam koliko su devojcice citale). I trece, ovo je prva knjiga trilogije, nista se sad ne zavrsava, tako da oni koji kupe treba da se pripreme na cekanje.
Pozitivna strana je sto neki kazu da je romanticna i lepa i da se ne ispusta iz ruke, pa sad, ko sta voli i zeli....
I uzgred, samo ti nama svracaj ovde Kerefekice, bitna je namera da se cita
Imam jos 40 str. do kraja Megi O'Farel pa cu pisati utiske.

)
Ja !
Nemam utisak da sam je ikad iskoristila.
Sasvim ok popust dobijes kupovinom preko neta.
Pojma nemam gde bi pa koristila tu karticu...u vulkanu je koliko znam ne primaju.

Ja mislila to bezvezne knjige kao prodaju se uz vecernje novosti![]()
![]()
Ti!
Jel preko neta popust onaj koji pise na sajtu?
Јесте.
Умањено је одприлике за поштарину.
Ако купујеш више књига исплати се , ако ћеш да наручиш једну све ти дође једно дал си исла у прву књижару у крају или си наручила преко сајта, како ти воља.
Ал ако наручујеш више књига то је нека минимална уштеда.
На коју си се књигу намерила ?
)