Biblioteka 3

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pre nekoliko dana neko je trazio link za skidanje e knjiga. Meni je muz skinuo bas ogroman broj naslova pa evo odakle
https://torrentz.eu/search?f=knjige+na+srpskom, videcete ima 1 deo, 2 deo.... i tako do 24 dela a svaki deo kad skinete ima bar stotinak naslova
Sad, da bi se skinule mora da imate program za skidanje torenta, ako nemate prvo skinite http://filehippo.com/download_utorrent, zadnju verziju, muz kaze da je to najbolji

Opa, još jedan kmekavac:heart: Čestitlke! Koliko ste stari? I kako se zovete?

Takve se stvari odmah prijavljuju. Lamar izdaje članske karte i vodi evidenciju. Ja koliko znam ide ovako: Dunja, Jovan, Valentina, Ognjen, mislim da mi fali jedna beba.

Dragi moji, vi spavate, a Rada ne može još da uspava petnaestoro dece... Čekaju da počne seks na televiziji. U moje vreme toga nije bilo. Msm, televizora u sobi i seksa na istom...:sad2: Mi smo igrali masne fote samo...

Evo ni ja ne spavam.
Upravo sam stigla iz Bgd sa jedne diiivne rodjendanska proslave uz puno muzike i pevanja uzivo.

Hotel Novi Sad...eh,kad se setim prvog zajednickog doceka Ng..bas tamo, moj tadasnji decko , sadasnji muz i ja...toliko nam je bilo lepo,da sastavismo svih 5 Dana...

Nego, vratise neke knjige na akciju 10 za 999...mada za neke vracene,stoji rasprodato.
Jedva bih neke tri mogla da navucem...ako neko narucuje,a fali mu, eto toliko mogu da doprinesem...mada , i jedna mi je dovoljna...

Hvala svima jos jednom.
Zovemo se Dimitrije i stri smo 16 dana tacno :)

Diiivno, još jedna beba! :heart: Ne reče jel mali del piero ili je princeza?
Samo da znaš da imaš više vremena da čitaš sada nego kad beba malo poraste, pa kad budeš morao da trčiš za njom... :D

to je ziva istina, malisa je ultra miran, ne place ni kad je gldan, spava po 4h, nocu i po 5h... :) mogo bi da nstavim sa besnilom. Nego vracam se na poso za koji dan i mislim da definitivno necu moci da izdrzim umor i nadjem vremena da citam

Nisam se pohvalio... nekako imam utisak da nisam prihvacen bas kako treba ovde :D pa sam nisam hteo da se namecem takvim novostima :D

hvala
čestitke i od mene :heart:
Pozdrav svima iz Novog Sada. Noćas sam u hotelu Novi Sad... :)

skitnice :ljuta::ortakinje:

Pročitala sam Teret koji su nosili, Tim O'Brajan
Stvarno je vredi pročitati, nije teška a smislena je
Kad ste u guzvi ...i kad imate manje koncetracije onda je ova knjiga pravi pogodak.
Volela bih još da napišem o knjizi ali ću mnogo odati. Teret koji nosimo na duši najbolje izađe kroz priču-
A ovo je knjiga sastavljena iz priča koje su međusobno povezane i opisuje rat u Vijetnamu i šta su likovi iz romana prošli.
Vidim na koricama da se knjiga već smatra klasikom. Zahvalnost za ovo ide autoru i načinu pisanja ...sve jako a umereno.
---------------------------------------------
Pročitala sam i Krivac- Liza Balantajn
Dobra je za one koji vole trilere.
Mada ja ne volim kad naiđem na ubistvo deteta kao radnju romana ovaj roman me je privukao jer je dete i optuženo za ubistvo.
Sviđa mi se i paralelna priča o odrastanju advokata koji brani dečaka.
----------------------------------------
Nažalost , sad ću imati puno vremena za čitanje, biću ćešće ovde
Lepši je bio period kad sam imala život ...i nisam imala vremena za čitanje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back