- Poruka
- 55.959
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A Visoko podignite krovnu gredu, tesari?![]()

))
Belezi, tako ja (on ili ona) radim, nije losa ideja))
Pa šta, sve ima ovde zapisano...
Ljudi, pišite bilo šte da se što pre sklonimo sa ove 666. strane...![]()

Da se požalim... Desi mi se da se ne sećam koju sam knjigu pročitala, recimo treću od pozadi, da ne preteram sad baš s predposlednjom... Dešava li se to vama nekad? Msm, u mojim godinama je to normalno, ja zaboravim i uključenu rernu, ringlu...
- - - - - - - - - -
Tako i ja razmišljam kad legnem, a kad treba da zapišem, mene mrzi...Pa šta, sve ima ovde zapisano...
![]()

Drugar, koji ti problem imaš sa istinom? Sve što je u Insajderu rečeno, ispostavilo se pre ili kasnije da je tačno... Zašto TEBE to pogađa?Narod voli pikanterije...
A knjiga... Pa u šta da upakuje? U kobasice?
I ja sam matora...
Ma, Brankica je sve sanjala. Ljubim te Velebite...Ali, neću te preoteti Rayeli...
I ja sam matora...
![]()
Не, она је ружан сан.

Slažem se. Za neke... Ali, neću o njoj ni reč više.
.gif)
Bolje da uzmem Parove u ruke. Mogla bih da se posvađam s nekim, a to nikako ne želim...![]()

Но овај пут сам реаговао јер је у питању трудница. Морао сам јој указати да покуша са неким чистијим штивом...

Зар је једна Бранкица, вредна свађе?![]()

Slažem se. Za neke... Ali, neću o njoj ni reč više.
- - - - - - - - - -
Niko mi nije odgovorio na pitanje o zaboravnosti...![]()

Ja je ne branim, ali ni ne kudim. Imam pravo da joj verujem, u šta te ne ubeđujem... Nisi retard, imaš pravo na svoj sud. Pristajem da JA živim u zabludi.
Čiča-miča, gotova priča. Ajd' se pomirimo...![]()

аааа, не иде то тако лако са мном.![]()

.
Ima ona jedna uvredljiva poslovica: Pametan piše, **** pamti

Ajde, idi malo kod konkurencije, rastera sve poštene čitačice...
- - - - - - - - - -
I čitače, pardon...