Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hihihi sto volim kad ovako pricamo o Erlendu:mrgreen:

Da , Mirni dani u miksing partu su meni jedna od losijih zajedno sa Mulejom i Popisom.
Popis je doduse dobio dobre kritike kao malo ozbiljniji i ogorceniji Lu-ov roman al meni nije leg'o.

A vidis Krasuljce je spomenula i Prohujalo sa zenom, to mu je prvi roman cini mi se. Meni je bio dobar. Lu i njegovi muskarci pacenici XD

A ja stalno trazim nesto kao Lu a nema :(

A Visoko podignite krovnu gredu, tesari? :lol:

Vidis, to je sledece, hvala sto me podseti. Neobicna je, znaci glavni junak se nigde ne pojavljuje on kroz razgovor vaskrsava (brat) a mene neka jeza hvata, ja bih rado na taj nacin nikad ne vaskrsnem sestru, ali, naravo, to je vise metaforicno receno, da, uzecu tu novelu na citanje:heart:
P.S. Kad sam prvi put krocila u ovo Svetiliste od Biblioteke, pozalila sam se da ne znam sta sam sve citala sta nisam, cesto zaboravim naslov, a svake reci mogu da se setim, neko pametan mi je rekao: Belezi, tako ja (on ili ona) radim, nije losa ideja:)))

Da se požalim... Desi mi se da se ne sećam koju sam knjigu pročitala, recimo treću od pozadi, da ne preteram sad baš s pretposlednjom... Dešava li se to vama nekad? Msm, u mojim godinama je to normalno, ja zaboravim i uključenu rernu, ringlu...:sad2:

- - - - - - - - - -

Belezi, tako ja (on ili ona) radim, nije losa ideja:)))

Tako i ja razmišljam kad legnem, a kad treba da zapišem, mene mrzi...:( Pa šta, sve ima ovde zapisano...:lol:

Da se požalim... Desi mi se da se ne sećam koju sam knjigu pročitala, recimo treću od pozadi, da ne preteram sad baš s predposlednjom... Dešava li se to vama nekad? Msm, u mojim godinama je to normalno, ja zaboravim i uključenu rernu, ringlu...:sad2:

- - - - - - - - - -

Tako i ja razmišljam kad legnem, a kad treba da zapišem, mene mrzi...:( Pa šta, sve ima ovde zapisano...:lol:

U pravu si, tek kad sam pocela da citam Voljena, kod prvih nekoliko stranica mi pade na pamet da sam gledala film cija radnja je skoro identicna, neko je ostavio link,nisam ga skinula, ako bi bio ljubazan ili ljubazna (mislim da je zensko u pitanj) da ga ponovo ostavi:heart:
Pade mi na pamet Tajni zapis, da li tebe ili koga dugog, tri puta sam pitala:)
Moj tata ima racimarsku memoriju, ali brojeve telefona ne pamti, osiim nekoliko, makar ih milion puta procitao ili okrenuo:)

Poslednja izmena:
Drugar, koji ti problem imaš sa istinom? Sve što je u Insajderu rečeno, ispostavilo se pre ili kasnije da je tačno... Zašto TEBE to pogađa? :think: Narod voli pikanterije...

A knjiga... Pa u šta da upakuje? U kobasice?

Када год у животу, било на форуму или неком другом појавном облику друштвене збиље, видим било шта позитивно о Бранкици, Клинту Иствуду, и још неким ликовима, о којима не бих јер би политизовао тему, ја морам да реагујем, по сваку цену.

Развојни пут млађане Бранкице пратим више од 15 година. Знам ко су јој газде, кога заступа, чије налоге испуњава и ко јој омогућава да ведри и облачи. Наиме, госпођино деловање је увек било жестоко антисрпско, са темам које су увек биле замајац за будале и са објектима напада, који су били искључиво они који су политички сметали њеним газдама. Апсолутно све податке које износи, што тачне, што лажне, добија од полицијских структура које раде на истом задатку као и она. У једном моменту је била и ударна песница Бебе Поповића, а то говори довољно о њеном ангажману. Бранкица Станковић је жена која је била у стању да навијаче и СПЦ оптужи са све негативне појаве у друштву, скрећући тако друштвену пажђу са Колета, Питића, Бебе, Влаховића и осталих унаказитеља српске привреде и господара приватизација за 1 евро.

И оно што ј тачно у њеним извештајима је увек фалично, исечено, непрофесионално, монтирано, дрско, неуко. Најчешће се служи полуистинама и дезинформацијама, и никада, апсолутно никада, не врши напад на оне који су на страни њених газди. Такође, једно време, инсајдер је био тужилац, судија и медијска подлога за линч и обрачун са неистомишљеницима...

И, да, ја немам никакав проблем с истином, него баш супротно, са неистином коју ми полуписмена Бранкица покушава наметнути као истину.

Poslednja izmena:
Slažem se. Za neke... Ali, neću o njoj ni reč više.

да, и Младића је била хватала, али јој умаче ономад...

п.с. Но овај пут сам реаговао јер је у питању трудница. Морао сам јој указати да покуша са неким чистијим штивом...

Poslednja izmena:
Slažem se. Za neke... Ali, neću o njoj ni reč više.

- - - - - - - - - -

Niko mi nije odgovorio na pitanje o zaboravnosti...:ljutka:

Zaboravila sam šta si pitala :zcepanje:

Ja pišem, sestro slatka, od 3. razreda osnovne škole. Ime dela, ime pisca, koliko ima strana. U periodima kad me ne mrzi i 2-3 rečenice koje bi trebalo da me podsete o čemu se radi. Sad imam i elektronski spisak, tj. ubeležim i u komp, pa samo ukucam da vidim šta sam čitala.
Ima ona jedna uvredljiva poslovica: Pametan piše, **** pamti

u mom slučaju to je već tačno 4 decenije. Zvuči manje od 40 godina :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back