Društvo, dobar dan!
Ovo je izgleda moja godina...puno lepih dešavanja, konačno ostvaren san da posetim i Krit i jedno od najlepših letovanja do sada....
Neizmerno smo uživali...Krit je ogroman,divlji, pun kontrasta...i jedini koji je uspeo da se progura i zazme parčence mog srca, koje celo pripada Skijatosu ( koji i dalje ima prvo mesto i sumnjam da će ga ikada izgubiti).To bi bilo najkraće moguće, što se impresija tiče...
E sad, ja s mora stigla verena...
Postoji fotografija crkvice na vodi koju godinama gledam i nosam i znala sam da je to na Kritu,ali ne i gde je...i tamo saznam da je to sat vremena vožnje od našeg mesta i naravno odemo...Prizor je takav da zastaje dah..i kreću suze..bar meni
Pitam gde je prsten koji smo naručili za veridbu, kaže nije ga poneo ( praktični razlozi) ...
I kroz nekoliko dana, odmah ujutru, odvezao me je ponovo tamo ( prethodne večeri je kupio drugi prsten ) i zaprosio...Bilo je spontano i emotivno i romantično...iako sam mislila da će to izostati, jer smo onaj prethodni zajedno birali...Ali eto...drugi sam dobila po povratku, na dan slave...
Za nekoga ko obožava Grčku, more i ko je zaljubljen u ta dva ostrva, ovo je ostvarenje sna....