Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Shhhh, ni slucajno porediti Lua i Levicku :heartattack:
Levicka moze da crkne u zelji da bude Lu.
Joj zvucim ko one klinke sto skupljaju autograme:rumenko:

Ma i ne mogu da poredim jer ih nisam ni citala.
Samo se setih da ste Quentin i ti diskutovali o knjizi i da ste je mnogo
nakitili. Nema meni druge nego da i ja zavrsnem rukave i bacim se na Volvo;)

Hahha, ajde! Zanimaju me utisci posto nekako imam osecaj da neces biti odusevljena. A ako odlucis definitivno da se upustis sa Luom, moja preporuka je Fvonk :)
To mu je manje' omladinska' knjiga :D

P.S , dala sam Parfemu 4/5.
Solidna je knjiga, malo me podseca na Blez Sandrara ( Moravagine). Uglavnom zbog izopacene prirode glavnog lika i prljavstine.
Sve u svemu jako dobro napisana knjiga. Vrlo zivopisno.
4 samo zato sto me nije ' oduvala'.

Sad se mucim sa Brankicom Milovanovic Insajder, bas mi ne ide.. nije mi nesto posebno uzbudljiva, ne volim knjige sa marketingom, onda ocekujem mnogo bas..

Макице, лепа труднице, молим те, не мучи се више и мани се инсајдера и Бранкице. Немој своје нерођено дете да трујеш нуклеарним отпадом, који је дотична нашла за сходно, да упакује у форму књиге. Укључи мозаак, искључи б92.:D

Hahha, ajde! Zanimaju me utisci posto nekako imam osecaj da neces biti odusevljena. A ako odlucis definitivno da se upustis sa Luom, moja preporuka je Fvonk :)
To mu je manje' omladinska' knjiga :D

P.S , dala sam Parfemu 4/5.
Solidna je knjiga, malo me podseca na Blez Sandrara ( Moravagine). Uglavnom zbog izopacene prirode glavnog lika i prljavstine.
Sve u svemu jako dobro napisana knjiga. Vrlo zivopisno.
4 samo zato sto me nije ' oduvala'.
Evo, odlucila sam se. Tako se pise i u originalu? Fvonk?

Макице, лепа труднице, молим те, не мучи се више и мани се инсајдера и Бранкице. Немој своје нерођено дете да трујеш нуклеарним отпадом, који је дотична нашла за сходно, да упакује у форму књиге. Укључи мозаак, искључи б92.:D
E nek si mi rek'o/kla!
Sva sreca pa nisam citala naglas, inace bi se ovo moje cudo cudom nacudilo i dobro zamislilo gde ce da zivi kad se rodi..
E inace moj lapsus prezime Milovanovic? Ima neka Brankica?
Kopka me zasto sam to rekla, ubedjena sam bila da je Milovanovic..

:ok: :ok:

Svojevremeno, kada sam ja bila blagoslovena, počnem da čitam tako neka čuda, još uzela i neke stručne knjige koje su mi bile promakle, kao sad imam vremena, da ga iskoristim i sl. gluposti. Čitam i lepo se mučim, al' navalila. U neko doba, dođe jedan prijatelj, kao sada Velebit i lepo me posavetuje: ne muči ni sebe, ni dete. Treba da uživate i ti i beba koja raste, mani ženo pametovanje, opusti se i prepusti se. I ja tako, opustih se i prepustih, čitala sam knjigu dnevno i zaista uživavala.

Sacekaj da ja prvo istrazim:D

Ok :) ;)

- - - - - - - - - -

Svojevremeno, kada sam ja bila blagoslovena, počnem da čitam tako neka čuda, još uzela i neke stručne knjige koje su mi bile promakle, kao sad imam vremena, da ga iskoristim i sl. gluposti. Čitam i lepo se mučim, al' navalila. U neko doba, dođe jedan prijatelj, kao sada Velebit i lepo me posavetuje: ne muči ni sebe, ni dete. Treba da uživate i ti i beba koja raste, mani ženo pametovanje, opusti se i prepusti se. I ja tako, opustih se i prepustih, čitala sam knjigu dnevno i zaista uživavala.

:zaljubljena:

Drugar, koji ti problem imaš sa istinom? Sve što je u Insajderu rečeno, ispostavilo se pre ili kasnije da je tačno... Zašto TEBE to pogađa? :think: Narod voli pikanterije...

A knjiga... Pa u šta da upakuje? U kobasice? Sve je već viđeno. U knjizi nema ništa novo, samo kroz šta je prolazila dok je istraživala sa ekipom...

Poslednja izmena:
Shhhh, ni slucajno porediti Lua i Levicku :heartattack:
Levicka moze da crkne u zelji da bude Lu.
Joj zvucim ko one klinke sto skupljaju autograme:rumenko:

Ni Fvonk ni Volvo kamioni nisu prevedeni na nemacki.
Ima silnih nekih drugih ( prevedenih), mislim da ste divanili i o Doppleru? Ili se varam?

I ja mislim da ne treba porediti Lua i Levicku, jeste Lu književno ozbiljniji, ali i on je malo precenjen. Možda ja nisam komptenta jer sam čitala samo Naivan.Super (nategnuta tinejdž knjiga) i Fvonk, koji jeste zanimljiv, naročito kao ideja. Mislim da Dopler i Volvo kamioni imaju neke veze, valjda je Volvo nastavak, javiće se već oni koji znaju. Lamar

I ja mislim da ne treba porediti Lua i Levicku, jeste Lu književno ozbiljniji, ali i on je malo precenjen. Možda ja nisam komptenta jer sam čitala samo Naivan.Super (nategnuta tinejdž knjiga) i Fvonk, koji jeste zanimljiv, naročito kao ideja. Mislim da Dopler i Volvo kamioni imaju neke veze, valjda je Volvo nastavak, javiće se već oni koji znaju. Lamar

e, čitala sam i Mirni dani u Miksing Partu obično...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back