krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Bese ima i neka knjiga Volvo kamioni, tako nesto.
Prvo sam mislila da se drustvo ovde zeza, ali su nafalili tu knjigu do neba.
To je Lu, sasvim druga priča...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Dogovoreno, sigurno ces me susticiA ja mogu da ti se pridružim čim završim Parove...![]()
I ja mislim da necu, cini mi se i da je moj cale(inace zaljubljenik knjiga svih zanrova) rekao da je dobraDrago mi je da sam pomogla. Sigurna sam da se nećeš pokajati.![]()
Shhhh, ni slucajno porediti Lua i Levicku :heartattack:
Levicka moze da crkne u zelji da bude Lu.
Joj zvucim ko one klinke sto skupljaju autograme![]()

Sad se mucim sa Brankicom Milovanovic Insajder, bas mi ne ide.. nije mi nesto posebno uzbudljiva, ne volim knjige sa marketingom, onda ocekujem mnogo bas..
Evo, odlucila sam se. Tako se pise i u originalu? Fvonk?Hahha, ajde! Zanimaju me utisci posto nekako imam osecaj da neces biti odusevljena. A ako odlucis definitivno da se upustis sa Luom, moja preporuka je Fvonk
To mu je manje' omladinska' knjiga
P.S , dala sam Parfemu 4/5.
Solidna je knjiga, malo me podseca na Blez Sandrara ( Moravagine). Uglavnom zbog izopacene prirode glavnog lika i prljavstine.
Sve u svemu jako dobro napisana knjiga. Vrlo zivopisno.
4 samo zato sto me nije ' oduvala'.
E nek si mi rek'o/kla!Макице, лепа труднице, молим те, не мучи се више и мани се инсајдера и Бранкице. Немој своје нерођено дете да трујеш нуклеарним отпадом, који је дотична нашла за сходно, да упакује у форму књиге. Укључи мозаак, искључи б92.![]()

Ni Fvonk ni Volvo kamioni nisu prevedeni na nemacki.Evo, odlucila sam se. Tako se pise i u originalu? Fvonk?
Макице, лепа труднице, молим те, не мучи се више и мани се инсајдера и Бранкице. Немој своје нерођено дете да трујеш нуклеарним отпадом, који је дотична нашла за сходно, да упакује у форму књиге. Укључи мозаак, искључи б92.![]()

Sacekaj da ja prvo istrazimPrvi put cujem...Bas cu malo da istrazim, hvala Rayela![]()
Макице, лепа труднице, молим те, не мучи се више и мани се инсајдера и Бранкице. Немој своје нерођено дете да трујеш нуклеарним отпадом, који је дотична нашла за сходно, да упакује у форму књиге. Укључи мозаак, искључи б92.![]()
Sacekaj da ja prvo istrazim![]()
Svojevremeno, kada sam ja bila blagoslovena, počnem da čitam tako neka čuda, još uzela i neke stručne knjige koje su mi bile promakle, kao sad imam vremena, da ga iskoristim i sl. gluposti. Čitam i lepo se mučim, al' navalila. U neko doba, dođe jedan prijatelj, kao sada Velebit i lepo me posavetuje: ne muči ni sebe, ni dete. Treba da uživate i ti i beba koja raste, mani ženo pametovanje, opusti se i prepusti se. I ja tako, opustih se i prepustih, čitala sam knjigu dnevno i zaista uživavala.

...dala sam Parfemu 4/5.
Sve u svemu jako dobro napisana knjiga. Vrlo zivopisno.

Ni Fvonk ni Volvo kamioni nisu prevedeni na nemacki.
Ima silnih nekih drugih ( prevedenih), mislim da ste divanili i o Doppleru? Ili se varam?

Narod voli pikanterije...Shhhh, ni slucajno porediti Lua i Levicku :heartattack:
Levicka moze da crkne u zelji da bude Lu.
Joj zvucim ko one klinke sto skupljaju autograme![]()
Ni Fvonk ni Volvo kamioni nisu prevedeni na nemacki.
Ima silnih nekih drugih ( prevedenih), mislim da ste divanili i o Doppleru? Ili se varam?
Jeste
Dopler, pa Volvo kamioni koji su nezvanicni nastavak Doplera ali moze se citati odvojeno i Fvonk ( bas tako je i u originalu).
HUhuhu jedva cekam![]()
I ja mislim da ne treba porediti Lua i Levicku, jeste Lu književno ozbiljniji, ali i on je malo precenjen. Možda ja nisam komptenta jer sam čitala samo Naivan.Super (nategnuta tinejdž knjiga) i Fvonk, koji jeste zanimljiv, naročito kao ideja. Mislim da Dopler i Volvo kamioni imaju neke veze, valjda je Volvo nastavak, javiće se već oni koji znaju. Lamar

Izgleda da ja ovde citam najneozbiljnije knjige![]()
![]()