smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
ja sam ga sebi prefarbala

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ja sam ga sebi prefarbala![]()

Što me neka ne podseti na treći deo Milenijuma, Kula od karata, večeras?Kad već pominjemo filmove...
Sad moram da skidam... Setila sam se u pola 12, pred kraj filma... 
Meni prelepa...Elefteria pomenu pčele, pa se setih diiiivne knjige Tajni život pčela. Znam da su neke devojke čitale, a one koje nisu-obavezno.
Lepa ženska knjiga, nije gnjecava.![]()

Mislila sam da samo ja koristim ovaj izrazElefteria pomenu pčele, pa se setih diiiivne knjige Tajni život pčela. Znam da su neke devojke čitale, a one koje nisu-obavezno.
Lepa ženska knjiga, nije gnjecava.![]()

![]()
Uzmi i Sneska i citaj,videces, odlicna je knjiga![]()
a kad su lovci na glave?
koja je poslednja?
meni tako prija da ga citam po ovim vrucinama,dok opusje one stravicne zime![]()

a kad su lovci na glave?
koja je poslednja?
meni tako prija da ga citam po ovim vrucinama,dok opusje one stravicne zime![]()

!I ja preferiram crnokose muskarce, ali i sam Ju Nesbe je plavokos.
Ja nekako Harija zamisljam kao malo Jua i malo Kurta Kobejna.

Pošto svašta delimo, da podelim i ovo - mama mi izazi iz bolnice danas. Nije ništa strašno bilo, tj. nadamo se, dok se završi pato-histologija, ali opet...![]()

Meni ce valjda danas cera da dodje u posetu, kad ja vec ne mogu kod nje.

Pošto svašta delimo, da podelim i ovo - mama mi izazi iz bolnice danas. Nije ništa strašno bilo, tj. nadamo se, dok se završi pato-histologija, ali opet...![]()

) Meni su ti trilerčići za jednokratnu upotrebu. Zabaviš se dok traje i to je to, onda tražiš nešto ozbiljnije. I pročitala sam sve sem Inferna. 
Zanimljiv glavni lik, lepo preplitanje proslosti i sadasnjosti i seckanje na mestima gde je najzanimljivije pa se postize onaj efekat da jedva cekas da vidis sta ce sledece da se desi. Usput odlicno podsecanje na neke znacajne licnosti i dogadjaje u modernoj istoriji. Smesna u dovoljnoj meri. Stil onako moderno skandinavski, nista kitnjasto vec jednostavno ali ne i isprazno. Odlicna galerija likova.

Neka joj je srećan put, izbegla je oluju koja upravo počinje ovde. Obećala je, kupaće se i za nas.
Pozdravlja vas sve, nije bila sigurna do poslednjeg trenutka ide li ili ne, Kaže, ima više knjiga nego ostalog prtljaga.
Ponela je i tablet, tako da željno očekujemo javljanje iz Grčke. 

Iako je istoricar, knjiga je citljiva ...Završeno je glasanje za treći prozni konkurs.
Posebno pozdravljam našu debitantkinju vratiće_se_rode.![]()

Pokušah da ti dam reputaciju, ali, kažu ne može, iako su ti onu današnju obrisali.Hvala, hvala svima.
Eto, malo sam htela da eksperimentisem.
Sto bi rekli nasi komentatori za neke sportove koji nam ne idu - sjajno to i to mesto.
Naravno, cestitke za pobednika, a i za sve ostale koji su pisali.
Ja i moja Duska jedna do druge...