Kerefeka
Ističe se
- Poruka
- 2.527
Lamar je maločas prošla kroz Niš, javila mi se telefonom, ode za Pargu...Neka joj je srećan put, izbegla je oluju koja upravo počinje ovde. Obećala je, kupaće se i za nas.
Pozdravlja vas sve, nije bila sigurna do poslednjeg trenutka ide li ili ne, Kaže, ima više knjiga nego ostalog prtljaga.
Ponela je i tablet, tako da željno očekujemo javljanje iz Grčke.
![]()
Taman sam htela da kritikujem sto nam nije ni pomenula, a uredno se pratimo na putovanja...
E pa lepo,cekamo sta ce nam pisati..
Uzivaj Lamar!
- - - - - - - - - -
Ako zaista zelis da ti zaista, ali zaista bude hladno, onda uzmi Den Simonsa i Teror.
Sjajna, sjajna knjiga. On je napisao i Leto noci i jos svasta nesto, ali ova knjiga iako obimna me je svojevremeno odusevila.
Ja sam procitala sve Nesbeove romane i Snesko je poslednje sto je kod nas prevedeno.
Ne znam sta cekaju Lagunini prevodioci. A vidim da nista njegovo nije ni u najavi.
Steta.
I ja preferiram crnokose muskarce, ali i sam Ju Nesbe je plavokos.
Ja nekako Harija zamisljam kao malo Jua i malo Kurta Kobejna.
Zamislite dokle meni ide masta.
Sad se dvoumim izmedju dve knjige.
Procitala sam Zemljopiscevu biblioteku i dopala mi se. Drzi paznju, samo sto je knjiga bila toliko raskupusana, to nije normalno.
Uvek uredno prijavim kakva je knjiga kad je vratim i da bi je trebalo nekako ``popraviti``, ja izlepim sta mogu i kako mogu, ali nije to to.
Ne znam da li prvo da uzmem Juliju ili Relikviju od Prestona i Cajlda. Izgleda da cu ipak Relikviju.
Pa onda pravac biblioteka. To je za mene praznik - otici u biblioteku. Radujem se kao malo dete. Odrasla zena.
Imam Teror i cuvam ga za ledene dane..znaci , dobar?
Leto noci mi ,iako je kultna knjiga,nije bilo nesto..kao horor za decu....a jedva sam se domogla svog primerka...
Neka joj je srećan put, izbegla je oluju koja upravo počinje ovde. Obećala je, kupaće se i za nas.
Pozdravlja vas sve, nije bila sigurna do poslednjeg trenutka ide li ili ne, Kaže, ima više knjiga nego ostalog prtljaga.
Ponela je i tablet, tako da željno očekujemo javljanje iz Grčke. 
) Meni su ti trilerčići za jednokratnu upotrebu. Zabaviš se dok traje i to je to, onda tražiš nešto ozbiljnije. I pročitala sam sve sem Inferna.
btw, stvarno imam utisak da mi se u posl. vreme vid malo pokvario..nisam sigurna..

. 

. Čitanje ozbiljnih knjiga po ozbiljnim vrućinama je krajnje ozbiljan posao.