Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lamar je maločas prošla kroz Niš, javila mi se telefonom, ode za Pargu...:zaljubljena: Neka joj je srećan put, izbegla je oluju koja upravo počinje ovde. Obećala je, kupaće se i za nas. :) Pozdravlja vas sve, nije bila sigurna do poslednjeg trenutka ide li ili ne, Kaže, ima više knjiga nego ostalog prtljaga. :lol: Ponela je i tablet, tako da željno očekujemo javljanje iz Grčke. ;)

Taman sam htela da kritikujem sto nam nije ni pomenula, a uredno se pratimo na putovanja...
E pa lepo,cekamo sta ce nam pisati..
Uzivaj Lamar!

- - - - - - - - - -

Ako zaista zelis da ti zaista, ali zaista bude hladno, onda uzmi Den Simonsa i Teror.
Sjajna, sjajna knjiga. On je napisao i Leto noci i jos svasta nesto, ali ova knjiga iako obimna me je svojevremeno odusevila.
Ja sam procitala sve Nesbeove romane i Snesko je poslednje sto je kod nas prevedeno.
Ne znam sta cekaju Lagunini prevodioci. A vidim da nista njegovo nije ni u najavi. :(
Steta.

I ja preferiram crnokose muskarce, ali i sam Ju Nesbe je plavokos.
Ja nekako Harija zamisljam kao malo Jua i malo Kurta Kobejna.
Zamislite dokle meni ide masta.

Sad se dvoumim izmedju dve knjige.
Procitala sam Zemljopiscevu biblioteku i dopala mi se. Drzi paznju, samo sto je knjiga bila toliko raskupusana, to nije normalno.
Uvek uredno prijavim kakva je knjiga kad je vratim i da bi je trebalo nekako ``popraviti``, ja izlepim sta mogu i kako mogu, ali nije to to.
Ne znam da li prvo da uzmem Juliju ili Relikviju od Prestona i Cajlda. Izgleda da cu ipak Relikviju.
Pa onda pravac biblioteka. To je za mene praznik - otici u biblioteku. Radujem se kao malo dete. Odrasla zena.

Imam Teror i cuvam ga za ledene dane..znaci , dobar?
Leto noci mi ,iako je kultna knjiga,nije bilo nesto..kao horor za decu....a jedva sam se domogla svog primerka...

Teror ti je bas za tople dane. Radnja se desava gore oko Antarktika.
Pisac je, pored ostalog, :zaljubljena:sjajno opisao kako je tamo hlaaadno.
Ako zelis da se rashladis i dobro provedes uz jedan dobar triler.
Nije nikako za zimu, jer ces se smrznuti. Zaista.

Poslednja izmena:
Znam za Tajni život pčela, dosta je hvaljena ovde, ali je nisam uzela jer je u Laguni rasprodata. Mada, Sirenina stolica iste autorke mi je bila onako, blah.
Ni ja ne volim gnjecave knjige.

Waterfall, baš me interesuje taj duvač stakla.

Den Braun definitivno nije vredan kupovine, ukoliko se ja pitam (a ne pitam se :mrgreen: ) Meni su ti trilerčići za jednokratnu upotrebu. Zabaviš se dok traje i to je to, onda tražiš nešto ozbiljnije. I pročitala sam sve sem Inferna.

Šta ću, šta ću...Ponela sam nekoliko knjiga na more, ali se mislim...

Ja nisam nesto bila odusevljena sa Tajni zivot pcela, mada ukusi su razliciti :)

Naravno, Elefteria, javljam kad procitam..Knjiga nije velika, jedino mi malo smeta sto su slova nekako bleda..ili ja moram da pocnem da nosim cvikere za citanje :sad2: btw, stvarno imam utisak da mi se u posl. vreme vid malo pokvario..nisam sigurna..

Meni se cita nesto toplo, lagano..ne znam ni sama tacno kako bih da definisala..mozda nesto kao Zamak u mom srcu..

Devojke, pozdrav svima.

Potrebna mi je pomoc. Upravo citam Hazarski recnik po drugi put sa razmakom od 10, upsss, 13 godina, kako vreme letiiiiii a ja se ni za dlaku nisam promenila:mrgreen:.
I divan je, bajan i raskosan, Ruzdi Srbije pa i bolji od njega ali, meni se cita nesto ljubavno:rumenko:.
Nisam pratila nova izdanja, jel se pojavio mozda neki ljubavni roman?

I jos nesto. Moj stric odlazi u penziju, on je profesor anglistike. Pravice zabavu u drugom gradu. Razmisljam da mu kupim neku knjigu i napravim skotsku kramblu (taman za profesora engleskog).
Davno sam citala London, mene nije smorio ali mozda je realno smoran...da li da idem na Slinka ili da rizikujem Londonom...ili mozda Ekom? Sta bi bilo najzgodnije za coveka u ranim sestdesetim? Ne poznajem njegov ukus, on je uvek ziveo u drugoj drzavi i vidjali smo se retko.

Au, tesko pitanje sta da poklonis stricu.
Stvarno mi nista ne pada na pamet. A da pitas njegove najblize cemu bi se obradovao najvise?

A sto se tice ljubavnih romana, nesto ih ne volim.
Ne znam da li hoces neki ljubavnii miks sa dramom.
Mene se dojmila knjiga ``Izgubiti Juliju``. Mada se pominje rat, ali ljubavna prica je lepa.
Pogledaj, izguglaj o cemu se radi, ali mnogim curama sa teme se roman u principu dopao.

Ne mogu, a da ne iskomentarišem. Meni je uglavnom samo ova tema zanimljiva na forumu, bila je još jedna "moja kuhinja, moja pravila", ali to više nije aktueno, završio se serijal. Dakle, ipak povremeno pročitam pomalo i ponešto i po "komšiluku". Au, baš ima raznih komšija. Postoje likovi koji dolaze, čini mi se, isključivo samo da bi nekog uvredili i povredili, da se prave pametniji od drugih, da se lepo isvađaju i još svašta nešto. To mi nikako nije jasno. Baš čudim nekim ljudima.

Stoga , veliko hvala finom svetu sa ove teme, što je tako divan i normalan i kulturan i vaspitan! I kada se razlikujemo u mišljenjima i ukusima, to se prihvata najnormalnije. Bravo za sve ovdašnje devojke:heart:

Gotova Brankica Stanković- Insajder, moja priča.
Ljudi moji, šta je sve ova devojka preživela da bi radila svoj posao kako treba... Ne mogu ni da zamislim život pored stalnog obezbeđenja, a kamo li da živim tako. Nisam saznala ništa što već nisam znala, ali ovako, sve na jednom mestu zaista izaziva respekt prema ekipi Insajdera kao i samom Veranu Matiću. Brankica je puna hvale za njega, uvek je verovao u nju i omogućavao joj da nesmetano radi sa svojim timom.

Od danas sam na odmoru...:zaljubljena:

Nastavljam s Uliksom. Potrebna mi je vaša podrška... Mnogo sam labilna po ovoj vrućini. :aha:

Meni je ova tema najdraza.
Dobro, ja se jos motam i na Tenisu, cak sam i bila tamo malo moderator, pa sam morala da odustanem upravo zbog toga sto nisam mogla da umirim navijacke strasti...
Zbog Wimbledona sam malo ``ukocila`` sa citanjem.

Pa, jes' baš dobro jutro. Ja nisam nikad pratila, niti se učlanjivala na neki forum do onomad. A pre onomad, pratila sam samo ovo. Nije mi na pamet palo šta sve ima.

Kako volim što sam i ja deo ove pozitivne energije.:cmok:

Gotova Brankica Stanković- Insajder, moja priča.
Ljudi moji, šta je sve ova devojka preživela da bi radila svoj posao kako treba... Ne mogu ni da zamislim život pored stalnog obezbeđenja, a kamo li da živim tako. Nisam saznala ništa što već nisam znala, ali ovako, sve na jednom mestu zaista izaziva respekt prema ekipi Insajdera kao i samom Veranu Matiću. Brankica je puna hvale za njega, uvek je verovao u nju i omogućavao joj da nesmetano radi sa svojim timom.

Od danas sam na odmoru...:zaljubljena:

Nastavljam s Uliksom. Potrebna mi je vaša podrška... Mnogo sam labilna po ovoj vrućini. :aha:

Imaš podršku, divljenje i evo ti i jedan naklon :hvala:. Čitanje ozbiljnih knjiga po ozbiljnim vrućinama je krajnje ozbiljan posao.

Imaš podršku, divljenje i evo ti i jedan naklon :hvala:. Čitanje ozbiljnih knjiga po ozbiljnim vrućinama je krajnje ozbiljan posao.

Hvala. :lol: Evo, baš sedim na terasi i čitam. Konačno je za nijansu svežije. :super:
Moram da priznam da me fusnote strašno smaraju, tako da svaku drugu preskočim. A ima ih, i ha... Ubiće me Šejd ako vidi ovo...:rumenka:

Hvala. :lol: Evo, baš sedim na terasi i čitam. Konačno je za nijansu svežije. :super:
Moram da priznam da me fusnote strašno smaraju, tako da svaku drugu preskočim. A ima ih, i ha... Ubiće me Šejd ako vidi ovo...:rumenka:

Sauron-vi.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back