Kažu da negativne komentare ne objavljuju. Sve su knjige divne i izuzetne kad pročitaš to što tamo o njima piše. Naravno da moraš da pitaš forumašice
Da vam ispričam kako sam prošla sa akcijom
Vulkana sa padajućim cenama, tj. rastućim popustima. Nameračila sam se da kupim trilogiju Gordane Kuić i da odem u terminu od 16-19 kada je popust 40 odsto, pa ako nadjem-našla sam. Stižem u njihovu knjižaru u Zemunu, na brzinu bacam pogled izmedju silnih Nori Roberts i sličnih, vidim Duhovi nad Balkanom (to mi ne treba) i na drugoj gomili
Smiraj dana na Balkanu i čujem kako devojka govori "Kasa radi još samo nekoliko minuta. Ako ste nešto izabrali, požurite!" Ja prilazim pitam,a popust od 50%. Pa, kaže, ovaj tržni centar radi do 18, nema načina da mi ostanemo otvoreni. Pitam za prethodne dve knjige Gordane Kuić, kaže, bile su jutros na popustu pa su sklonjene. I ja, šta ću uzmem Smiraj dana, a ove dve ću naručiti preko sajta sa 20 % popusta. Sad, da li su bile na popustu od 30% i da li sam mogla još malo da uštedim, ne znam. Ipak sam malo ućarila. Ali, kako sam stigla u poslednjem momentu! Nisam imala pojma do koliko radi ta radnja. Nekada je u Zemunu subotom posle 15 h bila prava pustoš. Ništa živo nije radilo.
I to me je uvek užasno nerviralo. Dok se ja subotom naspavam, dok doručkujemo, popijemo kafu, bude već jedan sat. Dok stignem do centra i promuvam se, radnje već počinju da se zatvaraju.
Sad ipak ima ponešto da radi malo duže.