Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zavrsila okean na kraju puteljka, nil gejman. moram da nadjem negde pdf za coraline, ocu i nju da procitam :)
danas prelazim na tezu literaturu koju sam bila krenula da citam i svojevremeno zbog nekih ispita ostavila za kasnije..pa sam je nedavno iskopala, prepuna informacija, datuma, imena,nije knjiga za razbibrigu, vec dokumentuje dogadjaje kroz istorijski period i razvoj dogadjaja...nadam se da cu je ovom prilikom zavrsiti bez odlaganja, nemam izgovor ko prosli put :mrgreen:

ja našla juče ''molim te, pazi mamu'' u pdf-u na netu
blenta-5.gif
i ovako je nema na lageru ''čarobne knjige''....je l da me ne grize savest?

Znači, sve smo pokupovale. A eto, ima na netu, nismo ni morale. Meni je nezgodno da čitam na netu, jer imam stoni komp pa bih morala da sedim i čitam. Onda bih morala da kupim onaj čitač, ili notebook ili neko skupo čudo, a opet bi mi broj knjiga na srpskom bio ograničen.... a čitam najviše u busu, tako da lepo, starinski, knjigu u ruke, pa oću u bus, na terasu, u krevet...
Ali, dobro, nove tendencije, ima to mnogo svojih dobrih strana, može više knjiga da se smesti na istom prostoru, dobro za putovanja.. verovatno ću se i ja vremenom modernizovati...

Ma meni je to "elektronsko čitanje" nezgodno...Imam ipad i ne mogu da čitam s njega, utrnu mi ruke, a i ovako, nije mi to to..Mislim da ne može da se poredi sa knjigom.

Delfi akcija je krenula jutros pre 10h, kad sam ja uspela da otvorim link bilo je 6 strana knjiga..ne znam da li je bilo više, pa je rasprodato ili je to to...
Uglavnom , nisam mogla da se ulogujem, pa sam jurnula kući da poručim..uglavnom će biti za poklon,a i kuma me je zamolila da joj uzmem nešto.tako da napabirčih ja 10...

Ja sam nosila laptop u školu, tako da sam i ja naišla na tih 5,5 strana oko 11h. Nisi ni morala da se loguješ. Ja sam imala isti problem, tako da sam napunila korpu pa posle vadila polako, sve pokušavajući da se ulogujem, kad ugledah na dnu nude sledeći korak... I tako...
I moje će uglavnom usrećivati druge, jer deca su moja nemilostrdna s rođendanima.
Uzela sam:

10000ljubavnika x2,
Malo ostrvo,
Nedelja na bazenu u Kigaliju,
Ostaviti svet za sobom,
Portreti iz Srbije,
Gospođa Kimbl,
Francuska svita,
Isus me voli.
I, da, jutros tražim Story s knjigom, kaže nema ima samo Glorija...:dash:

Kuku, gde ću ih?:sad2:

- - - - - - - - - -

Sad vidim i Gospođu Kimbl sam duplirala, ko ti ga zna zašto...:think:

Taj postupak sam shvatila kada sam kao bez duše uletela u kuću oko 10h i ukapirala da i tu ne mogu da se ulogujem, nego sam punila korpu, pa na kraju...
Malo ostrvo mi je bilo poznato kao pominjano na temi,ali sam bila ubedjena da je pominjano kao dosadno , pa nisam uzela...u strahu da nešto ne propustim trpala sam u korpu bez da malo pogledam sadržaj..Ne znam napamet, javiću od kuće šta je na mom spisku...
Uglavnom , spisak je bio isti i u 10h...tih 5,5 strana...

Ja sam bila na sajtu kad su objavili spisak (15 min sam refresovala stranu dok se nije pojavio :rumenko: :zcepanje:), tako da vam pouzdano mogu reci da je taj spisak sa 5.5 strana objavljen od starta.
Narucila sam i ja knjige, 3 sam bas htela, 1 sam vec citala pa sam zelela da je imam, jos 5 sam izabrala onako da sam cula za njih i nisu lose, a poslednju sam jedva izabrala da popunim spisak.

Rodo, tu koju pominjes imam u pdf'u i planiram da je citam uskoro.
Ako hoces mogu ti poslati.

Ja sa kompjutera nisam mogla da citam, ali od kada sam uzela novi telefon citam preko telefona, bas mi prija. I dosta sam knjiga skinula sa neta koje sam zelela da kupim ili ste ih ovde pominjale, oko 250.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back