Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Snezno dete je bajka za veliku decu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Istekla mi je članarina. Neću da je obnavljam dok ne pročitam svoje knjige.
- - - - - - - - - -
E, baš mi je drago da je imam. Hvala, Danče.![]()
Imam jedno pitanje za iskusnije citaoce.
Preporucena mi je knjiga od Og Mandina - "Najveci svetski trgovac".
Neko citao?
Sad cu ja, koliko prekosutra, da krenem sa pretresanjem spiska u potrazi za najknjigama ove godine. Radimo mi to ovde mislim svake godine (mada sam ja proslu prekocila, nisam bila tu u vreme spiskova)
Čitala sam, ima tome već više od 10 godina, još sam u gimnaziju išla. Spada u popularnu psihologiju, kao što Dana reče. Iskreno, ne sećam se baš tačno o čemu se sve radi, jer ja nisam ljubitelj popularne psihologije pa se nisam mnogo ni udubljivala. Za svo vreme koliko je imam, nisam se interesovala da je pročitam ponovo. Ima ljudi koji vole da čitaju samo takve knjige, ali meni je jednostavo to dosadno, jer smatram da ne može knjiga da mi pomogne ako postoji neki problem jer rešenja nisu univerzalna.Imam jedno pitanje za iskusnije citaoce.
Preporucena mi je knjiga od Og Mandina - "Najveci svetski trgovac".
Neko citao?
Kad se mora, mora se![]()
Dopada mi se tvoj izbor knjiga. Pamtim (uglavnom) ko šta kupuje, i primećujem već u par navrata da si napisala da si kupila neke knjige koje sam i sama gledala. Tako je i ovog puta![]()
Snezno dete je bajka za veliku decu.
ZahvaljujemPa eto...Svi ovde imamo nekog s kim delimo sličan ukus...Ester i ja se poklapamo, pa dobrodošla..
Mesec i poRade u biblioteci reviziju i to su bas poceli od moje... samo primaju knjige nazad, ne izdaju nista...
I tako ce biti mesec i po dana.
Želim ti mnogo bolju godinu od ove!Joj... neka prodju jos ova dva dana, valjda ce mi u Novoj godini krenuti nesto...
Meni je bila najbolja. I posle puno vremena odlično se sećam nekih delova i prepričavam ih.Ja sam bila u Domu sindikata na sajmu knjiga i sebe sam častila Kišonom, Kod kuće je najgore. Ako se ne varam, mislim da su ovde bili komentari da je to njegova najbolja knjiga pa sam zato i nju odabrala.
mašemo i mi tebiSamo da mahnem.
![]()
Želim vam svima srećnu 2014.-tu, dobro zdravlje vama i vašim najmilijima i da vam se sledeće godine dešavaju samo lepe stvari, i naravno uspeh i sreću na svim poljima!
Srećna Nova godina!!!![]()
I naravno upuno lepih knjiga
![]()
Kod nas je danas bila novogodišnja tombola. Svake godine pred novu godinu redakcija za kulturu skupi knjige koje je sakupila tokom godine, na konferencijama za novinare, predstavljanjima, promocijama, upakuju ih, označe brojevima, ispišu brojeve na papirićimi i svi iz firme izvlače broj. Ja sam danas izvukla Portret nezrelog čoveka, Luisa Landeroa izdavač Čigoja.