krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Ne izlazim iz crkeve i biblioteke.....
Za kafić Biblioteka znam, bila sam tamo. A kad su otvorili Crkevu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne izlazim iz crkeve i biblioteke.....
Odličan ulov
Ja sam na tom sajmu kupila deci poklon-knjige za NG i htela sebi Split Slavoljuba Stankovića ali mi nešto to bilo puno para za jedno čitanje.
Meni se knjige uglavnom ne kupuju jer ih tradicionalno uzimam iz biblioteke i uglavnom čitam jednom.
Msm stvarno ovaj moj Jergović se uhvatio sumnjivog društva
...htela sebi Split Slavoljuba Stankovića
Jooooooooooj Bi, kakvo lepo podsećanje na ono rano Dugme!
Kako sam samo volela (i volim) ovu pesmu
A za tebe kao lik iz knjige samo znači da u sledećoj knjizi ipak već možemo da te očekujemo![]()
Izvini, Rodo, nisam mislila da te rasentimentališem. Mada i mene uvek preplavi seta kad čujem to staro Dugme. A nekako Nova Godina je baš vreme kad navaljuju emocije.
Odmah sam se setila pesme kad me Lamar prozvala za lik iz knjige.
Jel komentar dovoljno dobar da mogu Sonji da pošaljem link da pročita? Drago joj je što ima ovde grupicu navijačica.
Zanimljivo zapažanje, Zvezdanka. Lepo si to upakovala. Ali neka malo bude i kritički, da ne ispadne da samo hvalim.
Ja prelistah sadrzaje knjiga od Nesboa i nesto mi se Crvendac bas i nije mnogo svideo
pa sam presla odmah na sebeNemesis, zvuci interesantno, videcu do kraja.
Od 11 knjiga, fale mi 2, moram i njih da nadjem, da kompletiram sve.
Izvini, Rodo, nisam mislila da te rasentimentališem. Mada i mene uvek preplavi seta kad čujem to staro Dugme. A nekako Nova Godina je baš vreme kad navaljuju emocije.
Odmah sam se setila pesme kad me Lamar prozvala za lik iz knjige.
Jel komentar dovoljno dobar da mogu Sonji da pošaljem link da pročita? Drago joj je što ima ovde grupicu navijačica.
Zanimljivo zapažanje, Zvezdanka. Lepo si to upakovala. Ali neka malo bude i kritički, da ne ispadne da samo hvalim.