Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ovako, ja definitivno odzstajem od onoga :zper: Aca
znači odustajem od knjige Vek, Aleksandar Gatalica

ali, knjiga je za preporuku, to što ja odustajem nije do knjige nego do mene
znači, za svaku godinu je dao po jednu lijepu kratku priču, koja ima smisla, i dobre su mu te priče, stigla sam do 25e...problem je kod mene što su meni te priče prekratke, msm, u pitanju je moj senzibilitet (a?...:mrgreen: )
ne, stvarno, topla preporuka, za ove drugarice što idu na posao autobusom, taman po jedna priča po stanici

e dok ne krenemo za Atinu, da ja prijavim da sam pročitala Opasna želja Amande Kvik. Stil je na nivou ljubavnog vikend romana, opisi, radnja, imena - sve. Ali nekako isto kao i u tim romanima (a šta je drugo ovo !?) vuklo me da čitam, da vidim hoće li da se dogodi baš ono što od početka znam da hoće. I dogodilo se.
Mislim, meni je bilo zabavno, ali ja ipak tako nešto ne bih mogla da preporučim, "tako mi prsluka/spavaćice/pojasa svete Herminije, reče glavna junakinja, zadiže suknju i izadje iz prostorije". E sa tim delovima opreme sv. Herminije i zadizanjam suknje (koje mene odmah asocira na kan-kan) je baš preterala.

Sve više me navodite da pročitam ...šta to može da bude neporemećeno poremećeno :think:

Ajoj izvini Night, nisam videla post ranije:(

Znas kako ide radnja, uzmes vikend roman, onaj sto se ranije kupovao na trafikama, dodas odnos na svake dve-tri strane i dobijes 50 nijansi...

Sta sam ja ocekivala....eeeeeeeeh, nadala sam se savremenom sok majstoru, nekom Markizu u lancima. Necemu sto bi opravdalo sado mazo najavu...ali toga nema:(.

Da li bih ti preporucila? Iskreno bih zato sto se cita lako i nenormalno brzo, samo lete strane...ja sam bila radoznala iako sam negde osecala da je puritanska navlakusa. Bas bezveze sto se nije opustila vise...volela bih kad bi nekome palo na um da ideju sprovede do kraja...

ja sam se noćas kulturno uzdizala samo tako
povela dijete na koncert, i kako sam nabrzinu pročitala, po meni je bio koncert harmonike..da vidi dijete kako to uživo izgleda, voli ona muziku
dođemo mi tamo, i stvarno, stoje harmonike, ali, ali
harmonike su instalacija, a koncert je održan na kontrabasu...ajd' dijete prvi put vidi kontrabas uživo, ali muzika..
Tomaž je svirao neke svoje tandare, lomile mu se strune, lupao po onom jadnom kontrabasu
ona :eek:...majkooo kakva je ovo muzika, ovo nije muzika, što lupa ovaj..ja samo pssst, pssst..ima sine raznih vrsta muzika, ovo nije tradicionalno...šta je tradicionalno?...pa ovo nije muzika koja se uobičajeno svira..pa što je svira onda
odjednom Tomaž, sa kontrabasom, krenu put izlaza, oa na stepenice, pa se sve slabije i slabije čuje (ona što stoji na recepciji se šokirala, veli ode čovjek sa kontrabasom na Pizan)
ja polećeh sa djeteom da bježimo..kad, kako da ne, on u hodniku , na skalama opleo još 15 min...tih 15 minuta je bilo podnošljivo jer smo se obrele pored stola sa pićem i grickalicama, pa smo se tješile...dobro smo se utješile...
a znam da je Tomaž jer se predstavio prije početka sviranja..

Ovo me potsetilo na ono kad si je vodila u pozorište, a dete se zagledalo u Popovića! :zcepanje:

Jednom sam ja tako sa mamom krenula u pozorište, dobile karte, nit znamo šta se daje nit ko igra.Drama, svaka treća minuta neko se razdere (u tom periodu sam bila depresivna, uvek je tako u novembru) i ja svako malo skači sa stolice, srećom bile smo u poslednjim redovima, pa sam koliko toliko pokrila te moje reakcije. Inače sam osetljiva na buku, odma se štrecnem, Uglavnom predstava je o nekom ludaku koji je pobio roditelje i sad priče iz ludnice i zatvora. Na pauzi, prvog čina, kaže meni majka, kreni..Misleći da je kraj, ja pođem al vidim ovi drugi sede. Ništa meni nije jasno...Tek izađemo mi i ja pitam majku, bože mama jel predstava toliko loša kad niko nije aplaudirao na kraju? A tek ona, možda i nije, mi smo izašle na pola prestave, jer si sve vreme bila u grču i skakala sa stolice...

Sto volim kada citam vase crtice iz zivota!
I ja bih u Atinu!!!
+1 Ja ne mogu da prežalim što mi se stric odselio odatle (u Ameriku, a to mi je mnoogo daleko) :(

Ja nemam nista zanimljivo da vam pricam, pola dana sam provela gledajući ''Prijatelje'' na b92 i sređujući ormar i fioke. A u 18h je na redu Poaro, uz kolač od jabuka sa cimetom i šolju erl greja :zaljubljena:
A knjiga, hm, još uvek čitam Svetlost severa., baš mi je onako za zimu :cool:
Rado, i meni se sad čita taj Đavolji tobogan nakon tvog opisa.

Poslednja izmena:
Ooo, pa danas smo vidim svi imali "domacicki" dan :mrgreen:
Samo neko uspesan a neko ne :(
Ja sam dva puta pravila princes krofne. Prve mi nisu uspele :besan2:
A uvek mi uspeju, sta je sad bilo?
aa.gif

I tako do sada ni slova nisam procitala :evil:

PS. + jos 1 putnik za Atinu. Pre par nedelja sam izvadila nov pasos. Spremna sam :flert:

Djavolji tobogan je triler?
Onda ga moram i ja imati.
Dosla je neka nova u moju biblioteku, ali vidim da me nesto ``ne mirise``.
Ne znam sta je razlog? Redovno se kupam. ;)
Ko voli trilere, mogu da preporucim roman ``Saptac``. Mnogo je dobar.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back