Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Aj sidjite do Atine na kafu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja ti verujem, bile smo zajedno
Nisi se pohvalila da smo večeras bile zajedno u kafiču?![]()

Uhhhh... ja bih iz momentaAj sidjite do Atine na kafu![]()

Aca
)![]()
A znaš da si ti slobodnija od mene ....
Uhhhh... ja bih iz momenta![]()
Nemam pasoš.![]()
![]()
A znaš da si ti slobodnija od mene ....
Uhhhh... ja bih iz momenta![]()
neka mala, doći čemo ti![]()
Nemam pasoš.![]()
u gepek ćemo tebe

Sve više me navodite da pročitam ...šta to može da bude neporemećeno poremećeno![]()

. ja sam se noćas kulturno uzdizala samo tako
povela dijete na koncert, i kako sam nabrzinu pročitala, po meni je bio koncert harmonike..da vidi dijete kako to uživo izgleda, voli ona muziku
dođemo mi tamo, i stvarno, stoje harmonike, ali, ali
harmonike su instalacija, a koncert je održan na kontrabasu...ajd' dijete prvi put vidi kontrabas uživo, ali muzika..
Tomaž je svirao neke svoje tandare, lomile mu se strune, lupao po onom jadnom kontrabasu
ona...majkooo kakva je ovo muzika, ovo nije muzika, što lupa ovaj..ja samo pssst, pssst..ima sine raznih vrsta muzika, ovo nije tradicionalno...šta je tradicionalno?...pa ovo nije muzika koja se uobičajeno svira..pa što je svira onda
odjednom Tomaž, sa kontrabasom, krenu put izlaza, oa na stepenice, pa se sve slabije i slabije čuje (ona što stoji na recepciji se šokirala, veli ode čovjek sa kontrabasom na Pizan)
ja polećeh sa djeteom da bježimo..kad, kako da ne, on u hodniku , na skalama opleo još 15 min...tih 15 minuta je bilo podnošljivo jer smo se obrele pored stola sa pićem i grickalicama, pa smo se tješile...dobro smo se utješile...
a znam da je Tomaž jer se predstavio prije početka sviranja..

Aj sidjite do Atine na kafu![]()
I donosim plazmu i ostalo :trep: 
Dobar dan
Meni ne mora dva puta da se kaze, silazim![]()
I donosim plazmu i ostalo :trep:
btw, devojke, jel citao neko
http://www.alnari.rs/e4ec6213-3c27-4bb2-a3e2-bdf646c18729/MOJA-PRELEPA-SPIJUNKA.aspx?
Od Kolina sam citala Sult. harem i dopao mi se.

+1 Ja ne mogu da prežalim što mi se stric odselio odatle (u Ameriku, a to mi je mnoogo daleko)Sto volim kada citam vase crtice iz zivota!
I ja bih u Atinu!!!