Tatjana1610
Zainteresovan član
- Poruka
- 408
Pitanje za Arvenu, recimo. Da li si citala norveski krimi roman Nevesta iz Mumbaja? Znam da je Kanela hvalila Tigrovu zenu...To sam uzela iz biblioteke.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Večeras na TV1000 Sluškinjina priča u 22 h.
Meni to kasno. Poslednjih dana ležem s kokoškama. Pa kad mrak padne u 4. Ko će sedeti do 10!?

Koliko gledam TV nisam znala ni da li imam ovaj program ili ne.Večeras na TV1000 Sluškinjina priča u 22 h.
Meni to kasno. Poslednjih dana ležem s kokoškama. Pa kad mrak padne u 4. Ko će sedeti do 10!?

Pitanje za Arvenu, recimo. Da li si citala norveski krimi roman Nevesta iz Mumbaja? Znam da je Kanela hvalila Tigrovu zenu...To sam uzela iz biblioteke.
Koliko gledam TV nisam znala ni da li imam ovaj program ili ne.
Uzmem onaj spisak, vidim imam, ukljucim ga, i zablenem se u neki film o nekoj Amerikanki koja bezi sa detetom iz Irana.
Iako je jasno da ce uspeti, isekla sam se nacisto
Mozda pogledam i Sluskinjinu pricu veceras posto ne nameravam da je citam.
Bas ti hvala Bi![]()
Imate na Limundu za 99din ULJKPLJ, jos 18 sati. Ako ima neko da nije citao ili nema svoj primerak.

Moja je,mojaaaaaaaaaaa
za 185 dindzi.

sa Sali Fild?
gledala sam kraj pre neki dan. Isto tako nešto vrtela i zadržala se.

Samo mi je krivo što sad ko zna kad ću da je pročitam.
Verovatno je to taj filmsa Sali Fild?
gledala sam kraj pre neki dan. Isto tako nešto vrtela i zadržala se.

Sluskinjinu pricu sam odgledala samo kraj. Nisam stigla da pogledam ceo filmOdgledala sam sinoć Sluškinjinu priču. Dobra!Samo mi je krivo što sad ko zna kad ću da je pročitam.
![]()

ovdje nevrijeme , i kiša i vjetar i grad i hladno i depresivno i sve
inače čitam,Dobra dela Ajele Linde..Šarlot Forbs izd Mono i Manjana
ne mogu da zacrnim jer mi miš ne radi, a sa ovim što se vrti ne umijem
i ne znam šta da kažem o ovoj knjizi, neobična je, to jedino...mada trebala bih da imam sud nekakav, na polovini sam...

oj, kuku, pobježe mi pouka na pola..šta sam do'vatila ne znam
elem, nemam problem sa šoljama, jer ja većinom nemam šolja, to mi je potrošni materijal..kako, zašto, ne znam, al' ja to kršim kao da mi je smrtni neprijatelj..uništitiuništiti

Kakva radostMoja je,mojaaaaaaaaaaa
za 185 dindzi.
I kakva smirenostJa sam sad kupila Mešu Selimovića za 110 dindži, Devojka crvene kose i dva Jesenjina po 99.![]()

Mada i Kanela deluje vrlo smireno i iskusnoBravo, Majo
Ja uzela pre neki dan "Beskrajnu muziku', Vikram Set. Citala sam je vec, predivna je, a ova na limundu skroz nova za 200 din. Poslednji deo 'Smrti' me asocirao na nju pa sam slucajno bas tad pretrazila vockice.
I jos Kafkin 'Preobrazaj i druge price', S. Mom 'Kisa i druge price', i danas Kalevalu i Kinesku liriku, sve po 99, Rec i misao.

Progutala sam je za dan. Prelepa knjiga.