Linejna
Veoma poznat
- Poruka
- 10.878
Nema ga ni po sajtovima.
Sad sam videla: Ima ga Dobra knjiga.
Sad sam videla: Ima ga Dobra knjiga.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
me zabolelo. Pa onda procitam zadnju, i sve tako u nazad pricu po pricu.
Sigurna sam da ovde ima vise sexa i perverzija nego u sva tri dela Sive
A opet je u mnogim pricama sve tako ljubavno da ljubavnije biti ne moze.

Moj sin je od devojke dobio crnu šolju, a kad sipaš u nju vruć čaj, pojave se njih dvoje.![]()
Ni ja.
Lamar, zabelezena preporuka.
Ja i dalje citam 'Kod kuce', iako sam rekla da necu citati nista obimnije od 300 strana dok Jovan ne krene u skolu
Bas se potrudio, dobar je skroz
Hocu i ja u Atinu, ali jos vise hocu u Solun. Ovih dana treba da vadim J'u pasos, vec vidim kako ce izgledati fotografisanje.
I konacno sam nasla ko radi 'odelca' za solje, da pijem cajeve sa jos vecim uzivanjem
Ovako nesto, samo cu da uzmem lila
![]()

Moj sin je od devojke dobio crnu šolju, a kad sipaš u nju vruć čaj, pojave se njih dvoje.![]()

Nazire se fotografija i na hladnoj šolji. Prevučeno je nečim što reaguje na toplotu.
A jos ja razmisljam kako se to pojave dvoje
Pa se mislim da li u dnu solje, da li se u samoj tecnosti naprave neke konture
Kad ono...Super!![]()

Imate na Limundu za 99din ULJKPLJ, jos 18 sati. Ako ima neko da nije citao ili nema svoj primerak.

Meni se čita ovo:
![]()
http://www.evro-giunti.com/webinar/view/trgovac_ukletim_knjigama/31817
Mada je verovatno u pitanju još neki triler. Smorile su me te knjigea la Da Vinčijev kod, gde par pojedinaca teži da se domogne nekog blaga pre nego što padne u ruke nekom zloći. Na kraju ga, naravno, niko ne dobije već ostane na dnu okena/izgori u eksploziji