Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.230
Ja volim da citam S. Mancic, Marijanu Mateus, a jako mi se dopala i knjiga Sanje Marinkovic.
Treba ici u korak sa vremenom![]()
Tako je!
Treba imati i hrabrosti to izjaviti

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja volim da citam S. Mancic, Marijanu Mateus, a jako mi se dopala i knjiga Sanje Marinkovic.
Treba ici u korak sa vremenom![]()

Srećo moja, ako se sećaš, ja se nisam ni penjala gore.Sad me Esterita podseti. Kada je bio sajam knjiga (ne znam da li je to jos neko primetio), ali mene je ubolo direktno u oko.
Kada se popnes uz one stepenice pa krenes levo ka halama, poredjani u nizu panoi, bilbordi, sta li su.
I tu na samom ulazu, prvi prvcati pano, ta Bacic-Alimpic
Izbegavam da spominjem te spisatelje i spisateljice jer mislim da im i na taj nacin cinim reklamu, ali sad sam se setila i nisam mogla da odolim.
Pa zamislite tako veliki i znacajan sajam, kazu najbolji u ovom delu Evrope, Balkana tako nesto, i nije neki Pisac na bilbordu nego neka![]()
Znam da je tu (na bilbordu) u pitanju novac a ne knjizevnost, ali ipak...

A ja odoh da jedem nar
I citam Cirica![]()
Pocela da citam Zorana Cirica i odusevljena.

a ja odo' da kuvam pasuljčinu sa koljenicom
Ali smo se najeli kuvanog žita.Uzela sam Solidno srce.Tako mi iz Niša utičemo na ljude.![]()
Šta si uzela? Šta god da je, biće sočno.![]()

Pozzz
I samo nemoj da se ugledas na ovu Esteritu. Neka je, nek se samo ona ugoji i bude debela![]()
Jos citam Dvore od oraha i uzivam.
Toliko toga sam saznala od istorijskih podataka za koje nikad cula nisam.
Zaista je ovo njegovo kapitalno delo, kako i pise na koricama.
Toliko lepo napisanih misli o zivotu, smrti, ljubavi, ludilu... Toliko licnih i drustvenih drama.
Necu ovaj roman zaboraviti.

Sanjala sam da nenadano i neplanski sam se porodila. I da se još navikavam na novonastalosti, i dobacujem Dragonfly i Radi (obe su kod mene): Pohvalite se u biblioteci mnome.![]()

Dragonfly, cestitaj tati rodjendan. I moja mama je rodjena 29. novembra i danas proslavismo rodjendan
Lamar, ako ti se bas toliko svideo Ciric, sad i mene privlaci. Ali tek sam na 1/5 Brajsona. Slazem se za ono sto si rekla u vezi Sajma...
Kupih 4 knjige na Limundu, odavno nisam![]()

Završila sam Đavolji tobogan. Kao u svakom dobrom trileru, do samog kraja se ne zna ko je ubica, iako bi mogao da bude svako od aktera. Normalno, na kraju se ispostavi da je to onaj od koga se najmanje očekivalo.
No, ono što je važnije od samog epiloga je činjenica da živimo u svetu bez ljubavi, poverenja, gde ne znate šta može da vas snađe od najrođenijeg. Roman je kolaž sačinjen od života običnih ljudi kakvi nas okružuju, sa kojima se srećemo svakodnevno. Svi su u direktnoj ili indirektnoj vezi s ubijenom učiteljicom.
Toplo preporučujem.

Tako je!
Treba imati i hrabrosti to izjaviti![]()

Dasty da se javi smsom kad zeli da joj posaljem Deset zena na citanje, tata je konacno vratio.
Da li mi veruješ da je na sajmu nisam videla.