Elefteria
Aktivan član
- Poruka
- 1.682
Ako neka od vas redovno prati sajtove izdavača (konkretno Lagunin), neka mi javi kad izađe Saramagovo ''Putovanje kroz Portugaliju'', hoću da kupim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kakav Andrić, Dima...
nisam listala temu, ne znam da li je neko vec pitao, zanima me knjiga Moji horizonti: mislim, delam, postojim Zagorke Golubovic.Zar ovdje niko ne cita Igoa, Selimovica, Dimu, Andrica,Dostojevskog, Murakamija..... Zasto samo beletristika? Ima li iko ko bjezi od popularistike? To je bre sve nalik spanskim i turskim serijama, lakse je to pogledati nego se zamlacivati knjigom.. U cemu je draz?
P.S. Ne prozivam nikoga, samo uopsten komentar!

Jesam Tvrdjavu, a najviše volim Ostvro. Ono nije tako poznato, ali je puno neke mirnoće i spokoja. Ljudi, srećan vam Dan Republike, kome je taj dan u srcu, kao meni.
Tad sam znala šta se slavi i zašto, za razliku od ovih novokomponovanih, nategnutih praznika koje svaka partija menja kad dodje na vlast.

Ljudi, srećan vam Dan Republike, kome je taj dan u srcu, kao meni.
Tad sam znala šta se slavi i zašto, za razliku od ovih novokomponovanih, nategnutih praznika koje svaka partija menja kad dodje na vlast.
Neka je ziv i zdrav 
I srećan rođoš mom blagom, milom, vrednom, dobrom tati.
Još jedan god na njegovom stablu mudrosti.
za tvog tatu. za tvog tatu.
Nemoj da mu nisi prenela.![]()

A Beketa nisam citala 
Ja volim da citam S. Mancic, Marijanu Mateus, a jako mi se dopala i knjiga Sanje Marinkovic.
Treba ici u korak sa vremenom![]()

Drage moje đevojke, devojke, dame, pozz!

Pozzz
I samo nemoj da se ugledas na ovu Esteritu. Neka je, nek se samo ona ugoji i bude debela![]()

Jesam, evo, smejulji se.
Hvala Tratinčice draga.
Hvala Vodopadiću.![]()