krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Tačno. Šta će mi...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, ja po starinski, živinim termometrom, nikako da se polomi...Za približno merenje imam "zanačelo"...
Kako osećajan komentar, nema šta.
To što je nešto, nažalost, uobičajeno, ne znači i da je normalno. Neki ljudi reaguju kao da je žena izgubila zub, a ne bebu, u ovom slučaju dve. Sa bebom izgubiš i delić svoje duše. Zauvek.
Danas slavim početak četvrte decenije
Jeste, malo sam matora, ali mi je lepo
Kamenita, kolače pravimo roditelji, sestra i ja. Svaki je ručno rađen![]()
Danas slavim početak četvrte decenije, a vas nudim domaćim slatkišimaPogledajte prilog 342958
Treba svašta nešto da čitam, ali ukočio mi se bio vrat (tek mi je juče bilo bolje posle par dana), tako da od čitanja nije moglo da bude bogzna šta. Čitala sam Fermina minijaturno. A još me čekaju neke obaveze ovih dana, pa kad za koji dan krenem na čitanjac, mmmmm![]()
Danas slavim početak četvrte decenije, a vas nudim domaćim slatkišimaPogledajte prilog 342958
Treba svašta nešto da čitam, ali ukočio mi se bio vrat (tek mi je juče bilo bolje posle par dana), tako da od čitanja nije moglo da bude bogzna šta. Čitala sam Fermina minijaturno. A još me čekaju neke obaveze ovih dana, pa kad za koji dan krenem na čitanjac, mmmmm![]()
Ako meris ovim novim digitalnim toplomerima onda nije ni cudo
KOja je ono prevara pa to je cudo. Ja merim 5x za 5 minuta i svaki put pokaze razlicito i to u opsegu od preko 1 stepena razlike![]()
Namestilo mi se da u petak idem u Bgd,ali na Colin koncert, sa vecim društvom i nema šanse da ih odvucem na Noc knjige pre pocetka,a ko zna kada ce se završiti...
Ne stižem...