Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skupljačica badema, Simoneta Anjelo Hornbi, 210 str., Vulkan

Ni sama ne znam da li mi se sviđa, ali se brzo čita. Glavna junakinja se upokojila na samom početku knjige, priča se odvija kroz uspomene drugih na nju. Razni ljudi, od služavki do šefa mafije, razna dešavanja, pa razne i uspomene. Suma sumarum, na kraju se dodatno sve zapetljava, čini mi se nepotrebno. Kako god, moglo je da bude simpatično, zanimljiv je osnovni zaplet, ali ga je prepetljala. Prava situacija less is more.

Nije za kupovinu.

Bi, ja sam čitala ali tog šverca se ne sećam :think:

- - - - - - - - - -

Čola :kiss:... Mada, više volim njega samog, onako skroz finog, nego njegove pesme... U stvari, lažem, volim i pesme :heart:, ali ne sve.

Takođe. Jednostavno Čolu volem pa volem.
A na koncertu sam bila u Areni valjda tamo 2006.
Sve u svemu jedan je Čola
4funnies_com_animated_emoticons_love_11-1.gif

Generacijska ljubav. A ja nikad nisam bila na njegovom koncertu. :besna: Kada je bio onaj poslednji na Ušću sestra i ja uzele karte i na dan koncerta gleda me žensko dete, ja bih tako volela da idem. Pošto je bila u metal fazi nisam je ni nudila da ide sa nama. I šta ću, idi ti sa tetkom. Ma, na Mars bih je poslala da se okane metalaca. I bile i lepo se provele.

4BI, nema šverca, niti umetničkih dela, priča je o sluškinji. Dotična pokojnica je praktično upravljala porodicom kojoj je služila i svojim delanjima uticala na živote svakog od njih. Čak i posle smrti.

Generacijska ljubav. A ja nikad nisam bila na njegovom koncertu. :besna: Kada je bio onaj poslednji na Ušću sestra i ja uzele karte i na dan koncerta gleda me žensko dete, ja bih tako volela da idem. Pošto je bila u metal fazi nisam je ni nudila da ide sa nama. I šta ću, idi ti sa tetkom. Ma, na Mars bih je poslala da se okane metalaca. I bile i lepo se provele.

4BI, nema šverca, niti umetničkih dela, priča je o sluškinji. Dotična pokojnica je praktično upravljala porodicom kojoj je služila i svojim delanjima uticala na živote svakog od njih. Čak i posle smrti.

Pusti bre dete da uziva u metalu, nece nista da joj fali. Prosla sam i ja kroz tu fazu pa vidi kakva sam ispala:lol:
Nego ja se pohvalila da sam kupila na Kupindu Mark Tvenovog - Tajanstvenog stranca-. Sad ga iscitala nakon dugo godina...i dalje je sjajna knjiga

Ja sam se ipak predomislila za Noc knjige iz objektivnih razloga..ali nema veze..Drago mi je da sam kupila skoro i one 3 knjige na Laguninoj akciji.
Da idem zbog jedne knjige ne isplati mi se, plus popust na gift program :sad2: a to je opasno kad sam ja u pitanju :malav: :mrgreen:

Sto se citanja tice, sve mi nesto drugo ''pametnij'' odvuce paznju od knjige a knjiga je (bar za sada) lepa, brzo se cita, nema ni 300 str.
Ne volim kad toliko oduzim odn. rastegnem sa citanjem, to mi malo obesmisli samu knjigu..al' sta sad.
Inace ''Leon i Luiz'' je u pitanju.

Devojkeeeee :zaljubljena: kako ste divne
Nisam nista citala dugo, dugo. Skoro uzeh Caricu da citam i lepa je dopada mi se. Koliko se secam dosta vas je citalo i pohvalilo ovu knjigu. Nemam neki poseban razlog sto sam nestala, bila sam sva bezvezna jako dugo, imala sam i neke zdravstvene tegobice i tako... Sve u svemu sad sam ok, nedostajale ste mi :zag::cmok2:

Devojkeeeee :zaljubljena: kako ste divne
Nisam nista citala dugo, dugo. Skoro uzeh Caricu da citam i lepa je dopada mi se. Koliko se secam dosta vas je citalo i pohvalilo ovu knjigu. Nemam neki poseban razlog sto sam nestala, bila sam sva bezvezna jako dugo, imala sam i neke zdravstvene tegobice i tako... Sve u svemu sad sam ok, nedostajale ste mi :zag::cmok2:

Najvaznije je da si dobro :) Cesto sam (se) pitala sta je sa tobom i uvek pomislim (to vazi za sve koji dugo ne dolaze) samo da je dobro. :)

Vazno je da si opet sa nama :)

Heeeeeeeeeeeeeeeeej jel me se secate, jel me prepoznajete? :uja:
Ziva sam samo da znate. :heart:
Miiiiicooooo
smilie_girl_183.gif

Da li mi veruješ da sam juče ili prekjuče posećivala tvoj profil (jel se to tako zove na forumu?).
Da vidim da li dolaziš i da li nekako mogu da zaključim da li si dobro.

Tada sam posetila i još nekoliko profila starog društva. Meni svi nedostajete.
Ja volim jednako ovo novo društvo kao i ono staro.

Nadam se da sada nećeš odjednom ponovo nestati :rtfm:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back