Biblioteka 2

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završih jutros konačno U srcu zemlje, Dž.M.Kuci, Paideia, 150 strana. Kao što sam ranije već rekla
nobelovac, ali udavio me je načisto. To je nešto kao ispovest ćerke vlasnika farme negde u Africi, ružne, usamljene usedelice....
prešla sam polovinu, pa mi žao da je ostavim, a nije ni obimna - 150 strana. Mnogo mi je zbrkano, ne znam šta sanja, o čemu razmišlja, a šta se zaista dešava i kada. Ako ne bude nekog zanimljivog obrta do kraja, biće to gubljenje vremena.
udavio me.

Do kraja nije došlo do neočekivanog obrta. Ono što se desilo je bilo sasvim očekivano. Neke stvari nije izveo do kraja. U jednom momentu otac dovodi novu ženu i ne zna se šta je bilo s njom. Ili sam ja nešto propustila. Ne mogu ništa da kažem, a da ne otkrijem sadžaj.. mada ne verujem da će to neko čitati. Bar ja ne preporučujem.
Mnogo mi se svidelo nešto što je Rayela napisala na onj temi Šta trenutno čitate - utisci i preporuke o najnovijem nobelovcu Patriku Modianu

Nas forumas ( ne javlja se vise) Ivan Hroboatus pre godinu, dve napisao je da postoje Nobelovci I, II i III klase ili su mozda bili samo dve klase u pitanju.
Po meni je ovaj Francuz , ako postoje vec tri klase, onda cetrvrta klasa. Nije naravno tu usamljen.

Rekla bih da mu Kuci pravi društvo tu na začelju.
Nisam nikad tako razmišljala o Nobelovcima, mislila sam da su svi prva klasa, ali definitivno nisu svi na istom nivou.

- - - - - - - - - -

Ovo je sad sasvim slučajno ispalo posle Radinog posta u kome prijavljuje da čita Modiana.

- - - - - - - - - -

Meni je sad na redu još jedan nobelovac, odn.nobelovka Alis Manro, Životi devojaka i žena

Procitala "Saptac"
Treba da pocnem "Vladar iz senke" pa da ga vratim drugarici..
Medjutim vremena nikako..obrni-okreni dan prodje..
Gde sam bila? Nigde. Sta sam radila? Nista.

Inace "Saptac" ima moju preporuku. Meni je bilo tesko da ispratim,jer nisam citala redovno kako sam navikla..pa se vracala unazad da skontam sta,kako..
Nadam se da cu je procitati opet, kad V poraste.

[emoji319] [emoji320] [emoji318] [emoji93] [emoji92] [emoji13]

Ljudi, ja sam vam bolna od sinoć... :sad2: Neki virus me napao, sve me boli i imam temperaturu... :rida:
Ihhh bre Krasuljak...
Opteretila si se rođendanom ... i još ti je ishrana slaba

- - - - - - - - - -

Procitala "Saptac"
Treba da pocnem "Vladar iz senke" pa da ga vratim drugarici..
Medjutim vremena nikako..obrni-okreni dan prodje..
Gde sam bila? Nigde. Sta sam radila? Nista.

Inace "Saptac" ima moju preporuku. Meni je bilo tesko da ispratim,jer nisam citala redovno kako sam navikla..pa se vracala unazad da skontam sta,kako..
Nadam se da cu je procitati opet, kad V poraste.

[emoji319] [emoji320] [emoji318] [emoji93] [emoji92] [emoji13]
Imam obe a još nisam počela da ih čitam

- - - - - - - - - -

Nece biti beba. Nesto poslo po zlu. Tuga. Nece me dugo biti.
Volim vas sve.

Hej... ne brini
Moja majka je izgubila bebu pre mene ...da je ona ostala ja ne bih bila rođena ...
---------------------------------------
Rado tačno je to što kažeš ..Hese se i čita tako... svaku rečenicu moram da pročitam pažljivo ...negde se slažem sa njegovim mišljenjem , negde ne ... videćemo do kraja

Poslednja izmena:
Sad mi je temperatura pala na 36,2... :eek: Nikad nisam imala nižu. Dala sam sinu da proveri toplomer. Radi... On ima 36,6. :)

Hladiš se? Možda nikad nisi merila kad nemaš povišenu temperaturu, moja normalna je 35,8.

Išla sam u Gradsku da vratim knjige, s namerom da ne uzmem ništa. Ali, nije mi djavo dao mira, nego zadjem medju one police i nadjem Svet posle rodjendana. :srecan: Odavno to želim da pročitam. Jes da iz vaših pisanja znam o čemu se radi i šta je izabrala, ali tako smo i kod Kevina znali šta je bilo na kraju, pa je ipak mesta iznenadjenju i šokiranju. Naravno, ne očekujem nešto tako snažno. Ipak, jedan je Kevin!

Ali obimna knjiga (484 str.) sitna slova.... uvek meni nešto ne valja!

Ja je (kao što već ceo svet zna) upravo čitam.
Dobra je ali upravo tako. Jedan je Kevin.

- - - - - - - - - -

Ulete mi Rada.
Ma matematičarko jedna ne sitničari. 36,5 ili 36,2 ko da je važno.
Ja sam upravo preživela taj virus. I ti ćeš :cmok:

:roll: Kako osećajan komentar, nema šta.
To što je nešto, nažalost, uobičajeno, ne znači i da je normalno. Neki ljudi reaguju kao da je žena izgubila zub, a ne bebu, u ovom slučaju dve. Sa bebom izgubiš i delić svoje duše. Zauvek.

Mislim da je Najti samo htela da uteši našu drugaricu. Razumem i tvoju reakciju, jer sam prošla kroz sličnu situaciju, samo što je to bio moj (neslavni) izbor. U pravu si za delić duše... Sa setom se sećam tog trenutka. I kad zaboravim, koleginica koja mi nikad nije oprostila me podseti da je njena ćerka V razred. Toliki bi bili moji blizanci... :aha: A kao dete sam jela one spojene šljive, rekla mi baba da ću tako dobiti blizance... Naravno, bapske priče... Muževljeva genetika je u pitanju, ali je malo zakasnila...:sad2:

- - - - - - - - - -

Ja je (kao što već ceo svet zna) upravo čitam.
Dobra je ali upravo tako. Jedan je Kevin.

- - - - - - - - - -

Ulete mi Rada.
Ma matematičarko jedna ne sitničari. 36,5 ili 36,2 ko da je važno.
Ja sam upravo preživela taj virus. I ti ćeš :cmok:
Maco, ja računam da doživim svojih pola veka za dva meseca. Ne merem da mrem... :lol:
:cmok:

Meni niko ne odgovori da li je citao ''Kuda ides, gospode?''...
Da si pitao za Quo Vadis... ;)

- - - - - - - - - -

Ako meris ovim novim digitalnim toplomerima onda nije ni cudo :D
KOja je ono prevara pa to je cudo. Ja merim 5x za 5 minuta i svaki put pokaze razlicito i to u opsegu od preko 1 stepena razlike :D

Ma, ja po starinski, živinim termometrom, nikako da se polomi...:lol: Za približno merenje imam "zanačelo"...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back