BIBLIJA...KOLIKO ZNAMO O NJOJ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Masonska propaganda dokuemntovana i glorofikovana od strane katoličke crkve, krtsaški rat protiv katara naređen od samog pape su masonska propaganda? Gubiš se više nego obično.
A to što je ko zna ko napisao u bibliji ima veze sa bogom? .D
Ne negiram ja inkviziciju,ali su brojke preuvelicane do besmisla, po obicaju. A ko ih je preuvelicao? Pa glavni neprijatelji RKC-masoni.
Inace, ideja RKC je bila ok, ali je zloupotrebljena. Pa tako umjesto da se stvori jedna velika teokratska zajednica u Evropi u kojoj bi se kaznjavali zlocinci po Bozjem zakonu,inkvizicija je iskoristena za licne obracune pape sa neistomisljenicima. A tu su uvijek i bolesnici na nizim nivoima koji rade suprotno naredbama iz vrha, kako bi namirili sopstvene interese.

Malo zanimljivosti u vezi sa odnosom izmedju Boga i Mojsija...

Ovako kaza Bog Mojsiju u vezi onog zlatnmog teleta koje je napravio Aron brat Mojsijev a neki počeli da se tome klanjaju...

Izlazak 32:10...

''I sada pusti me, da se raspali gnev moj na njih i da ih istrebim; ali od tebe ću učiniti narod velik.''

Zanimljivo je ovo...i sada pusti me...Bog traži odobrenje od Mojsija...malo neobično, zar ne...

A onda Mojsije Bogu kaza ovako...

Izlazak 32:11...

''A Mojsije se zamoli Gospodu Bogu svom, i reče: Zašto se, Gospode, raspaljuje gnev Tvoj na narod Tvoj, koji si izveo iz zemlje misirske silom velikom i rukom krepkom?''

i prosto ganu svemočnog boga koji se ražali...(možda se je i rasplakao)

Izlazak 32:14...

''I ražali se Gospodu učiniti zlo narodu svom, koje reče.''

A ovo je takodje zanimljivo. Mojsije je mogao da ucenjuje Boga...

Izlazak 32:32...

''Ali oprosti im greh: Ako li nećeš, izbriši me iz knjige svoje, koju si napisao''

Koja li je to šema bila izmedju njih...

Ne negiram ja inkviziciju,ali su brojke preuvelicane do besmisla, po obicaju. A ko ih je preuvelicao? Pa glavni neprijatelji RKC-masoni.
Inace, ideja RKC je bila ok, ali je zloupotrebljena. Pa tako umjesto da se stvori jedna velika teokratska zajednica u Evropi u kojoj bi se kaznjavali zlocinci po Bozjem zakonu,inkvizicija je iskoristena za licne obracune pape sa neistomisljenicima. A tu su uvijek i bolesnici na nizim nivoima koji rade suprotno naredbama iz vrha, kako bi namirili sopstvene interese.

Za tebe je rimokatolička crkva pozitivna institucija?

Malo zanimljivosti u vezi sa odnosom izmedju Boga i Mojsija...

Ovako kaza Bog Mojsiju u vezi onog zlatnmog teleta koje je napravio Aron brat Mojsijev a neki počeli da se tome klanjaju...

Izlazak 32:10...

''I sada pusti me, da se raspali gnev moj na njih i da ih istrebim; ali od tebe ću učiniti narod velik.''

Zanimljivo je ovo...i sada pusti me...Bog traži odobrenje od Mojsija...malo neobično, zar ne...

A onda Mojsije Bogu kaza ovako...

Izlazak 32:11...

''A Mojsije se zamoli Gospodu Bogu svom, i reče: Zašto se, Gospode, raspaljuje gnev Tvoj na narod Tvoj, koji si izveo iz zemlje misirske silom velikom i rukom krepkom?''

i prosto ganu svemočnog boga koji se ražali...(možda se je i rasplakao)

Izlazak 32:14...

''I ražali se Gospodu učiniti zlo narodu svom, koje reče.''

A ovo je takodje zanimljivo. Mojsije je mogao da ucenjuje Boga...

Izlazak 32:32...

''Ali oprosti im greh: Ako li nećeš, izbriši me iz knjige svoje, koju si napisao''

Koja li je to šema bila izmedju njih...

Diznilend. Obećao je posle potopa da više nikad neće istrebiti čovečanstvo, onda naređuje genocid, pa hoće da istrebi sopstveni narod, pa obeća da će uništiti svet vatrom kad se opet vrati...

Poslednja izmena od moderatora:
Diznilend. Obećao je posle potopa da više nikad neće istrebiti čovečanstvo, onda naređuje genocid, pa hoće da istrebi sopstveni narod, pa obeća da će uništiti svet vatrom kad se opet vrati...

Obećao je i nije uništio čovječanstvo po drugi put. A na kraju će da pobije samo nepokajane grešnike. A završetak tvog posta sam izbacio jer sam te prijavio. I od sada ću uvijek prijavljivati tvoje uvrede na račun nečije vjere. I tvoje i svačije.

Šta ovo napisa...

A znaš li za ono iz biblije u vezi sa Bogom...što kaže neće li učiniti...bog nije čovek pa da slaže...

E moj verniče...
Napisah što napisah. Bog često prijeti u Bibliji kaznama.. Tako je prijetio i Ninevljanima da će ih satrijet,ali su se ovi pokajali,pa nije sproveo prijetnju u djelo. Dakle, Bog ne mijenja svoje mišljenje već radije postupa u skladu sa svojom riječju u odnosu na naše postupke

Obećao je i nije uništio čovječanstvo po drugi put. A na kraju će da pobije samo nepokajane grešnike. A završetak tvog posta sam izbacio jer sam te prijavio. I od sada ću uvijek prijavljivati tvoje uvrede na račun nečije vjere. I tvoje i svačije.

Pazi ovako. Kada neko nešta obeća onda je on šta nego lažov...Znači bog je lagao ...
A zbog čega si ga prijavio. Nisam video da je uvredio tebe...

Hajde sada prijavi i mene jer ću kazati da je biblijski Bog lažov jer si sam napisao...

Obećao je i nije uništio čovječanstvo po drugi put

A tvoj Bog na kraju neće pobiti samo nepokajane grešnike već one koji u njega ne veruju.

Mogu li negde da ga prijavim zbog pretnje ubistvom...:hahaha1:

Napisah što napisah. Bog često prijeti u Bibliji kaznama.. Tako je prijetio i Ninevljanima da će ih satrijet,ali su se ovi pokajali,pa nije sproveo prijetnju u djelo. Dakle, Bog ne mijenja svoje mišljenje već radije postupa u skladu sa svojom riječju u odnosu na naše postupke

Ove noći se gubiš malo previše. Napisa...Bog ne menja svoje mišljenje ali...ipak svoje obećanje ne ispuni...
Možeš li ti razumeti samog sebe...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back