jerohinac
Legenda
- Poruka
- 50.074
Institucija kojoj su ruke krvave do ramena i uspostavljanje "božijeg zakona"? Kako si samo to povezao?
Ma ti to ne razumeš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Institucija kojoj su ruke krvave do ramena i uspostavljanje "božijeg zakona"? Kako si samo to povezao?
Ma ti to ne razumešbožiji zakon je iznikao na krvi na mnogo načina...
Lijepo. Kao što masonska SAD promoviše mir u svijetu a sije smrt gdje god dodje.
P.S. Ne znam šta ti znači to "do ramena"?
Opšte je poznato da su predsjednici SAD članovi društava kao što su masoni,lobanje,itd.Kada je započela ona operacija ''Milosrdni andjeo'' ondašnji Predsednik SAD je kako no bi...si video na TV...Stavio je ruku na Bibliju i na kraju naredbe za početak akcije rekao...neka Bog čuva Ameriku...
Gde su tu masoni...
Pa, recimo, da su ruke katoličke crkve natopljene srpskom krvlju do ramena. Da li su i u Jasenovcu katolički fratri koljači, kojih se Vatikan nikad odrekao nije, uspostavljali božiji poredak?
Kad smo kod krvi... satanistički rituali masona i okultista su puni nje. A te vježbe kasnije sprovode u javnosti preko svojih marioneta u vladama svjetskih država. Zaista,nikada neću razumjeti osobe koje se klanjaju zlu i još se ne stide da to promovišu kao nešto dobro.Samo na i pomoću krvi.
Da li bi mogao da navedeš službeni dokument RKC u kojem se nalaže klanje Srba u NDH?
Kad smo kod krvi... satanistički rituali masona i okultista su puni nje. A te vježbe kasnije sprovode u javnosti preko svojih marioneta u vladama svjetskih država. Zaista,nikada neću razumjeti osobe koje se klanjaju zlu i još se ne stide da to promovišu kao nešto dobro.
Ove noći se gubiš malo previše. Napisa...Bog ne menja svoje mišljenje ali...ipak svoje obećanje ne ispuni...
Možeš li ti razumeti samog sebe...
'oćemo da se igramo, a?
Ne,nego mi navedi službeni dokument iz Vatikana koji je naložio klanje Srba u NDH.
Nema tu nikakve krvi, gubiš se opet. Udario minus?
Opšte je poznato da su predsjednici SAD članovi društava kao što su masoni,lobanje,itd.
A što toliko mrziš Boga? Zašto mu pripisuješ sve zločine ovog svijeta ? Razumijem da si nesavjesna osoba pa ti Onaj ko sve vidi smeta, ali daj malo kontroliši tu srdžbu.
Kad smo kod krvi... satanistički rituali masona i okultista su puni nje. A te vježbe kasnije sprovode u javnosti preko svojih marioneta u vladama svjetskih država. Zaista,nikada neću razumjeti osobe koje se klanjaju zlu i još se ne stide da to promovišu kao nešto dobro.
Kada i ja kažem da se stari zavet zasniva na krvi, ubistvima, masakrima i tome slično, teško da mi možeš spočitati da se klanjam zlu...
Ne čitaš pažljivo ili ponovo nisi stavio naočare pa ti promiču riječi,ili čak čitave rečenice.![]()
Može li linkić za te tvrdnje?Aha. A zašto je onda nadbiskup Alojzije Stepinac na Vaskrs 1941. blagoslovio Antu Pavelića i novu rimokatoličku "državu" tzv. "NDH" iako je bio prisutan na Kvaternikovom govoru u kojem je izjavio da svi Srbi koji se ne pokatolliče moraju da napuste Zagreb u roku od 12 sati? Zašto je papa Pije XII primio Pavelića i blagoslovio njega i tzv. "NDH"? Zašto je Vatikan proglasio blaženim franjevca Hansa Ivana Merca koji je pozvao Hrvate da ubijaju "prekodrinske psine Srbe, Židove i Cigane gdje god da ih nađu" i iz čijeg su samostana u Petrićevcu grupe franjevaca koljača krenule da kolju Srbe u Banja Luci, Motikama, Drakulcu itd? Zašto je na vratima katoličkih crkava stajao natpis "zabranjeno za Srbe, Cigane i Židove"?
Pa ti odbacuješ Vrhovno Dobro (Boga). Kako se ne klanjaš zlu?
Ko ono reče - ko nije sa mnom protiv mene je, i ko sa mnom ne sabira,prosipa?Ako je kako ti kaza Bog vrhovno dobro šta je vrhovno zlo kojem se ja kao klanjam...Razmisli malo nemoj brkati pojmove...
Može li linkić za te tvrdnje?
Ko ono reče - ko nije sa mnom protiv mene je, i ko sa mnom ne sabira,prosipa?
Ako je kako ti kaza Bog vrhovno dobro šta je vrhovno zlo kojem se ja kao klanjam...Razmisli malo nemoj brkati pojmove...
Napisao sam da je Bog vrhovno dobro. A ti reče da odbacuješ Boga. (ne veruješ u Njega)I šta si napisao...Napisao si da je Isus vrhovno zlo...a da to nisi ni primetio.
Ko nije samnom protiv mene je rekao Isus zar ne...
Strašno...
4. Јер још до крви не дођосте борећи се против греха,
5. И заборависте утеху коју вам говори, као синовима: Сине мој! Не пуштај у немар карања Господња, нити губи воље кад те Он покара;
6. Јер кога љуби Господ оног и кара; а бије сваког сина ког прима.
7. Ако трпите ка.рање, као синовима показује вам се Бог: јер који је син ког отац не кара?
8. Ако ли сте без карања, у коме сви део добише, дакле сте копилад, а не синови.
9. Ако су нам дакле телесни очеви наши карачи, и бојимо их се, како да не слушамо Оца духова, да живимо?
10. Јер они за мало дана, како им угодно беше, караху нас; а Овај на корист, да добијемо део од Његове светиње.
11. Јер свако ка.рање кад бива не чини се да је радост, него жалост; али после даће миран род правде онима који су научени њиме.
12. Зато ослабљене руке и ослабљена колена исправите,
13. И стазе поравните ногама својим, да не сврне шта је хромо, него још да се исцели.
14. Мир имајте и светињу са свима; без овог нико неће видети Господа.
Može li linkić za te tvrdnje?
Napisao sam da je Bog vrhovno dobro. A ti reče da odbacuješ Boga. (ne veruješ u Njega)
A Isus,dakle,Bog, kaže da ko nije sa Njim,protiv Njega je. Pa sad ti razmisli.