Biblija i Isus zagovaraju materijalni Raj i Pakao a ne duhovna mjesta kako hrscani vjeruju

Cackalica21

Domaćin
Poruka
4.186
Jako puno puta kada udjemo u temu buduceg svijeta, Raj, i Pakao, vecina krscana tvrdi da su to samo dusevna mjesta, ne materijalna, to jeste da cemo biti samo duse bez materije u tim nematerijalnim mjestima.

Posto smo mi muslimani iste vjere kao proroci starog zavjeta i proroci novog zavjeta, Isus, Ivan krstitelj i Zaharie.
Bog nas je obavijestio u Kuranu da ce biti tjelesno prozivljenje, pa nema logike da biblijski proroci govore suprotno onome sto nam Bog obecava, gdje se onda desila zabuna???

zabuna se desila u hrscanskim glavama , na osnovu pogresno shvatanja onoga sto je Isus govorio jer hrscani nemaju sve potpune informacije.

prvo da vidimo sta Bog kaze u Kuranu o tome pa cemo preci na Biblijske opise

Bog kaze:
  1. Kunem se Danom kada Smak svijeta nastupi
  2. i kunem se dušom koja sebe kori.
  3. Zar čovjek misli da kosti njegove nećemo sakupiti?
  4. Hoćemo, Mi možemo stvoriti jagodice prsta njegovih ponovo.
7:57 On je Taj koji šalje vjetrove kao radosnu vijest milosti Svoje; a kad oni pokrenu teške oblake, Mi ih prema mrtvom predjelu potjeramo, pa na njega kišu spustimo i učinimo da uz njenu pomoć rastu plodovi svakovrsni; isto ćemo tako mrtve oživiti, opametite se!

36:12 Mi ćemo, zaista, mrtve oživiti i Mi smo zapisali ono što su uradili i djela koja su iza sebe ostavili; sve smo Mi to u Knjizi jasnoj pobrojali.

31:28 Stvoriti sve vas i sve vas oživiti isto je kao stvoriti i oživiti jednoga čovjeka; Allah, zaista, sve čuje i sve vidi.

17:49-53 Oni govore: "Zar kada se u kosti i prašinu pretvorimo, zar ćemo, kao nova bića, doista biti oživljeni?"
Reci: "Hoćete, i da ste kamenje ili gvožđe
ili bilo kakvo stvorenje za koje mislite da ne može biti oživljeno." - "A ko će nas u život vratiti?" - upitaće oni, a ti reci: "Onaj koji vas je i prvi put stvorio"- a oni će prema tebi odmahnuti glavama svojim i upitati: "Kada to?" Ti reci: "Možda ubrzo!
Biće to onog Dana kad vas On pozove, i odazvaćete se, hvaleći Ga, i pomislićete da ste ostali samo malo vremena."

nakon ovih opisa vidimo da ce prozivljenje biti tjelesno kako bi nam Bog sudio na sudnjem danu i osjetili tjelesnu i kaznu ili uzivanje

Gdje je onda zabuna dosla?

Isus

[LK 20,34] Reče im Isus: "Djeca se ovog svijeta žene i udaju.
[LK 20,35] No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju.
[LK 20,36] Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.

ovo Isus govorio o Berzahu , period odmah nakon smrti, kada dusa izadje iz tijela, kada smo dusevna bica bez tijela, kada smo poput andjela.
u tom periodu nema zenidbe ni udaje. to je faza introdukcije Raja i Pakla umrlom.

onda dolazi treca faza, stvaranje tijela u zemlji i kao sto se biljke stvaraju u proljece nakon kisa, tako isto na Sudnjem danu ce pasti kisa koja ce natopiti zemlju, Bog ce dati novim prirodnim zakonima koje ce uspostaviti da se natopi repnjaca kost koja je na dnu kicme , koja ne truhne u zemlji, to je poput kosipce male ta kost, iz koje ce regenerisati se cijelo tijelo covjeka nakon sto sav istruhne. kada se tijela stvore, duse ce se vratiti nazad u tijela, i ljudi ce otvarati oci kao sto otvaramo oci nakon jutarnjeg budjenja i uvidjamo da je to Sudnji dan, nekima ce biti drago jer ih ceka Raj, a nekima panika zbog zlodjela koja su radil ina zemlji.

Bog sudi i onda poslije se ulazi u Raj sa tijelom i dusom , kao sto smo sad tijelo i dusa, to vam i Bibljia takodjer kaze, isus takodjer.
Biblija kaze sa svojim ocima i mesom cemo gledati Boga,. Isus kaze tijelo ide u Pakao, u Raju se sjedi, jede pije a to je odlika tijela, stio znaci da je Raj materijalan.
vase zbunilo dolazi iz onog djela gdje Isus govori o Berzahu dusevnom zgrobnom zivotu odmah nakon smrtia zaboravljate one dijelove gdje isus govori o Raju i Paklu gdje se ukljuicuje tijelo.

Dokazi iz Biblije da se upravo radi o materijalno tjelesno prozivljenju i materijalnom Raju i Paklu

prozivljenje tjelesno:

Stari zavjet o tjelesnom prozivljenju
Job 19,26Tada će ova moja koža opet biti oko mene, iz svojega vlastitog mesa gledat ću Boga.
Job 19,27Jest, ja i ti, ja ću ga gledati; moje vlastite oči vidjet će ga, ne kakav stranac; to je sva čežnja srca mojega.

sta Isus kaze o materijalnom Raju i Paklu

Ovdje isus kaze da tijelo ulazi u Pakao

Matej 5,29Ako te dakle sablažnjava oko tvoje desno, iskopaj ga i baci ga od sebe, jer je bolje za te, da propadne jedan od udova tvojih, negoli da se sve tijelo tvoje baci u pakao.

to znaci Pakao je materijalno mjesto na buducem svijetu.

Isus kaze da se jede, pije i sjedi u Raju = Cartvo Bozije, Kraljevstvo Bozije.

Luka 22,30Vi ćete u kraljevstvu mojemu za stolom mojim jesti i piti i na prijestoljima sjediti i dvanaest plemena Izraelovih suditi."

Matej 26,29Ali vam kažem: Od sada neću više piti od ovoga roda trsova do onog dana, kad ga budem pio s vama posve novoga u kraljevstvu Oca svojega."

Luka 14,15A kad ču to neki od onijeh što sjeđahu s njim za trpezom reče mu: blago onome koji jede hljeba u carstvu Božijemu!

posto dusa ne pije ,, ne jede ne sjedi, znaci bit cemo prozivljeni sa tijelima i onda se ulazi u Raj i Pakao.

do pozvljenja , to jeste u zgrobnom zivotui smo samo dusevna bica poput andjela i tu nema nikakvog zenidbe ni udaje, dok u raju ce btii sve ozenjeni i udati, tamo nema singlova.

Covecanstvo na Sudnjem danu ceka svako na svoju prozivku da mu bude sudjeno za djela sa ovoga svijeta
396718857_803182731607370_1788651360473467857_n.jpg

Materijalni Raj na buducem svijetu

Materijalni Pakao na buducem svijetu, Dzehennem,Gehinom, Gehena o kojem vam je Isus govorio

Poslednja izmena:
vi hrscani ili neki od vas hrscana zagovarate da je Raj nematerijalno mjesto , duhovno mjesto, gdje ulazimo kao duse bez tijela, jer tamo nema zenidbe ni udaje, po toj logici.
Hrišćanstvo jasno uči da će pri Hristovom Drugom dolasku doći do sveopšteg vaskrsenja i duše mrtvih će se ponovo ujediniti sa svojim tijelima koja će sada bit nepropadljiva kakvo je bilo Hristovo poslije vaskrsenja. Sv. ap. Pavle u svojim poslanicama to takođe ističe. Duše su bez tijela od smrti do tog sveopšteg vaskrsenja. Poslije Strašnog suda ljudi će opet imati svoja tijela. A to da neće biti ženidbne ni udaje to stoji. Hristos tako kaže a tvoji argumenti mi se po ovom pitanju čine jako neuvjerljivim.

Hrišćanstvo jasno uči da će pri Hristovom Drugom dolasku doći do sveopšteg vaskrsenja i duše mrtvih će se ponovo ujediniti sa svojim tijelima koja će sada bit nepropadljiva kakvo je bilo Hristovo poslije vaskrsenja. Sv. ap. Pavle u svojim poslanicama to takođe ističe. Duše su bez tijela od smrti do tog sveopšteg vaskrsenja. Poslije Strašnog suda ljudi će opet imati svoja tijela. A to da neće biti ženidbne ni udaje to stoji. Hristos tako kaže a tvoji argumenti mi se po ovom pitanju čine jako neuvjerljivim.

Hrišćanstvo jasno uči da će pri Hristovom Drugom dolasku doći do sveopšteg vaskrsenja i duše mrtvih

i ovo ste pogresno razumjeli

Kada isus bude ponovo dolazio, o svemu nas je Muhammed obavijestio, upravo onaj Duh istine o kojeg je Isus nagovjestavao da ce nas uvesti u svu istinu

pa kaze, da Isus u novom dolasku, Isus ce biti Predznak Smaka svijeta, nagovjestaj skorog Sudnjeg dana, i Isus ce ubiti tada antihrista koji ce imitirati Isusa sa cudima, jer pravit ce se da je isus a nije nego je antihrist.

Ako mislite da vam je Raj na zemlji onaj pravi, onda ste u jos goroj zabludi, jer i ovo nas je Muhamemd obavijestio u tom periodu kada isus dodje vladat ce mir nakon silnih ratova i svjetskih ratova

na zemlji ce valadati takav mir i spokoj da ce i divlje zivotinje nece nas uznemiravati, znaci bit ce idilicno stanje na zemlji u tom periodu, nakon kojeg ce opet doci lose stanje i ubrzo Smak svijeta kada ce svi ljudi pomrijeti, i krenuti poslije novo stvaranje, prozivljenje na sudnjem danu.

Raj kakav vi hrscani zamisljate nikako ni pod razno ne moze biti na zemlji, da ljudi se prozive i da zive na zemlji kao Raj, to je nezamisliva stvar, jer zemlja je previse mala da bi mogla biti Raj kada bi cijelo covjencastvo se prozivli od prvog covjeka Adama pa sve do kraja....to nebi bio Raj nego Pakao.

zato ni logicki to ne moze biti pravi Raj. Naravno da ce kada bude isus dosao biti Rajsko stanje na zemlji za ljude koji tada budu zivjeli a nece se nikakvi ljudi prozivljavati da zive zajedno sa nama ako budemo zivjeli tad.

to je ono sto vi hrscani ne shvatate nikako, jer nemate dovljno detaljnih informacija da poslozite kronolski sve ove stvari na pravo mjesto,

i zato izmedju ostalog vas Bog naziva u Kuranu zalutalim narodom kojem treba uputa, pravi put, na kojem su bili svi Biblijski proroci.

pravi Raj je univerzum za sebe a ne nikakva planeta, Raj je jedan od Paralelnih univerzuma pored ostalih paralelnih univerzuma.

Da ali ono sto je apsurdno je-ako su Raj i Dzenet isto-onda ce isti onaj muslimanski terorista sto je "za slavu Alaha"poginuo i ubio desetine nevinih i isti ti nevini-biti na istom mestu-u Raju? Nema smisla...

donosis pogresne zakljucke na pogresnim osnovama

NIko nikada u islamu nije rekao da ce ubica nevinih ici u Raj, da je to Bogu ugodno djelo

znas li sta Muhammed kaze, da ce Pakao se potpaliti sa muslimanima prvo, to jeste laznim borcima, rpedstavljali se kao mucenici a nisu, nego ubiju nevine, i jos se pretvaraju drugima da su junaci itd sa takvom sortom ljudi ce Pakao biti potpaljen, znaci prvi koji ce uci u Pakao.

Nismo. Pusti se Muhamedovih pričica. Biće novo nebo i nova zemlja. "Staćemo" tamo svi.

Biće novo nebo i nova zemlja. "Staćemo" tamo svi.

i ovo ste pogresno razumjeli

naravno da ce biti novo nebo nova zemlja, i ovo nas je Muhamemd i Bog infomrisali

to jeste na Sudnjem danu nakon smaka svijeta kada svi budemo pomrli, i zemlja buude unistena, , na nacin da ce se zemlja promijeniti, da nece biti planina ni dolina, ni mora n irijeka, ni ikakvog rastinja, zemlja ce biti ravna pustinja sa bijelim pijeskom kao brasno sitan i bijel, covjek kada bude prozivljen nece znati gdje se nalazi na zemlji nece biti nikakve orijentacije gdje si.

to je o cemu se govori, nova zemlja i novo nebo a ne da je Raj na zemlji...vase poimanje raja je totalno pogresno.

cak i logick ipoigresno, kako si mislio da milijarde i milijarde ljudi koji budu prozivljeni i zasluze Raj kako ce njima biti Raj ako zive u tijesnom prostoru, kakav je to raj, gdje imas mozda 100 milijardi ljudi a sad nas je trenutno na zemlji oko 8 milijardi, a koliko ih je umrlo tokom historije, pa zamislisi se da se svi prozivei da im je zemlja raj, nema smisla.

Eto ti prva greška. Ti ograničenom ljudskom logikom ideš razmišljati o dubinama Božanskog Otkrivenja.

mi Imamo zadnju objavu od boga i detaljna objasnjenja ovih stvari, vi hrscani nemate.

tu je nasa prednost po pitanju ovih stvari, mi smo informisani na detaljnom nivou dok vi hrscani niste detaljno informisani ni o sudnjem danu, ni o raju ni o paklu.

Mi kao duhovno Biće, Duša, jesmo kreirani po ugledu na Kreatora, Boga.
Mi kao takvi imamo svoja unutarnja tela kao i fizičko telo u ovom svetu.
Ovde dolazimo stotine hiljada puta u isto toliko života kako bismo uzdigli svoju svest i ostale kvalitete Boga. Tek pošto u tome uspemo odlazimo tamo gde smo i kreirani, u svetu čiste svesti i ljubavi i to je Raj o kojem se govori.
Zamislite kada bi jednoga dana stvarno došl ovde kao Duša da pokupimo svoje telo postavilo bi se pitanje; koje te4lo ponovo materijalizovati ako su isti atomi i molekuli zemlje bili u međuvremenu sastavni delovi mnogih drugih tela pa možda i u koje od ostalih naših. Bila bi tuča ko će šta ugrabiti.
Naravno, ovo je samo za razmišljanje, ako se ume. Inače, nisam sledbenik ni jedne od pomenutih religija i ni jedno od tih učenja ne nudi pravu istinu.
Raj nikada nije bio niti će ikada biti u ovom svetu. Tačno je da u ovom svetu jedni periodi života u odnosu na druge izgledaju kao raj ili možda danas na nekom udaljenom ostrvu život izgleda kao raj u odnosu na ovo što se danas događa širom sveta. Pa ipak, to nije Raj. U Raju, na visokim čisto duhovnim svetovima postoji samo jedan jedini Zakon Ljubavi i živimop u skladu sa njim. Tamo odlazimo tek kada u ovom nižem polu kreacije Mi, Duša, ovladamo svim duhovnim zakonima i živimo u skladu sa Zakonom Ljubavi sa najvišim stepeno odgovornosti (totalne odgovornosti) i samodiscipline dobijemo mogućnost da dobijemo prolaz i napustimo ove niže svetove koji su samo škola nama Dušama.
Sve te knjige koje pominjete kao svete one to nisu.
Prava Reč Boga nije ni jedna od ovdašnjih knjiga jer Reč Boga je samo još jedan naziv za samu suštinu života koja je poznata pod nekoliko desetina drugih naziva. Evo nekih: Bani, Shadba, Kalma, Kalam-I-Ilahi, Melodija Sfera, Duh, Sveti Duh i druga. Ta Reč Boga se može iskusiti duhovnim čulima kao Zvuk i videti kao Svetlost. Tek kada pojedinac kontaktira ove biva pročišćavan i uzdiže svest tako da prvo Zna Sebe kao Dušu, što je i ukazivao Sokrat a onda nastavi do Bog-Svesti kada dosegne spasenje a to je napustanje ovih svetova i ulazak u čisto duhovne svetove. Tek tada Mi, Duša, dobijamo prave zadatke - nešto slično kao kada mi kao deca završimo škole i spremimo se za život odrasle osobe kada nađemo posao oformimo porodicu i počnemo samostalno živeti bez da sedimo na plećima naših roditelja.
Što se tiče dolaska Isusa i vaskrsenja, onako kako ga tumačite, od toga nema ništa. To je samo zamajavanje ili zavođenje ljudi u ovom svetu. Ono što moramo dosegnuti to je visoka svest koja je duhovna kategorija. Um, kojeg mnogi obožavaju nema svest. Ono što koristimo kao svest za naše budno stanje je samo program kojeg smo formirali mi sami od rođenja pa nadalje.
Mnogi ovo što pišem već osećaju u sebi jer kod takvih počne funkcionisati Intuicija preko koje dobiju dublje razumevanje i unutarnje znanje. Pa ipak, postoje čista učenja o svemu ovome a ona su bila od početka čovečanstva.
Pozdrav!

Raj kakav vi hrscani zamisljate nikako ni pod razno ne moze biti na zemlji, da ljudi se prozive i da zive na zemlji kao Raj, to je nezamisliva stvar, jer zemlja je previse mala da bi mogla biti Raj kada bi cijelo covjencastvo se prozivli od prvog covjeka Adama pa sve do kraja....to nebi bio Raj nego Pakao.
Не лудуј, ни за себе не знаш хоћеш ли у џенет а камо ли за целокупно човечанство.
Малим мноштвом се назива скупина која ће заслужити благостање и вечни живот а
144 000 одабраних се неће вратити у материјални свет, биће унапређени у анђеле.

Чуј целокупно човечанство у рају? Све вам се помешало а како и не би кад вам је
наук пренео исти такав, коме се све помешало.
Благостање о коме говориш, није за владе антихриста већ за Христове владе, хиљадугодишњег
Христовог царства након победе над злим.

Не лудуј, ни за себе не знаш хоћеш ли у џенет а камо ли за целокупно човечанство.
Малим мноштвом се назива скупина која ће заслужити благостање и вечни живот а
144 000 одабраних се неће вратити у материјални свет, биће унапређени у анђеле.

Чуј целокупно човечанство у рају? Све вам се помешало а како и не би кад вам је
наук пренео исти такав, коме се све помешало.
Благостање о коме говориш, није за владе антихриста већ за Христове владе, хиљадугодишњег
Христовог царства након победе над злим.

Ne luduj, ni za sebe ne znaš hoćeš li u dženet a kamo li za celokupno čovečanstvo. Čuj celokupno čovečanstvo u raju?

niko i netvrdi da ce cijelo covjencastvo uci u Raj

Malim mnoštvom se naziva skupina koja će zaslužiti blagostanje i večni život a
144 000 odabranih se neće vratiti u materijalni svet, biće unapređeni u anđele.

za covjeka da bude andjeo nije unapredjenje nego degradacija s obzirom da andjeli nemaju slobodnu volju, pa kad bi postao andjeo nebi imao slobodnu volju, bio bi robot. Anjeli su sluge Bozije koji su poput robota , izvrsavaju sta im se naredi.

Blagostanje o kome govoriš, nije za vlade antihrista već za Hristove vlade, hiljadugodišnjeg
Hristovog carstva nakon pobede nad zlim.

blagostanje na zemlji ce biti za vrijeme Isusa Hrista a ne za vrieme antihrista, nisam nikad ni rekao da ce biti za vrijeme antihrista, citaj sta se pise.

niko i netvrdi da ce cijelo covjencastvo uci u Raj
Сабери се човече! Нема потребе да пишеш гомилу реченица које ћеш после негирати.

za covjeka da bude andjeo nije unapredjenje nego degradacija s obzirom da andjeli nemaju slobodnu volju, pa kad bi postao andjeo nebi imao slobodnu volju, bio bi robot. Anjeli su sluge Bozije koji su poput robota , izvrsavaju sta im se naredi.
Дао сам ти савет изнад.

vi hrscani ili neki od vas hrscana zagovarate da je Raj nematerijalno mjesto , duhovno mjesto, gdje ulazimo kao duse bez tijela, jer tamo nema zenidbe ni udaje, po toj logici.
Рај није материјално место, већ духовно где материја има духовно својство непропадљивости, за разлику од земаљског својства пропадљивости коју материја тренутно има неприродно...

Материја је у почетку била духовна, тј. непропадљива, и тек је са грехом на материју прешло зло дејство распадљивости, као контра нераспадљивости...

Зато ће Страшни суд, све то поново да пресазда, али ће Суд бити по духу... материјалистички духови ће отићи у пакао да већно пропадају, а пресаздани Богом духови, ће отићи у вечну непропадљивост раја

Рај није материјално место, већ духовно где материја има духовно својство непропадљивости, за разлику од земаљског својства пропадљивости коју материја тренутно има неприродно...

Материја је у почетку била духовна, тј. непропадљива, и тек је са грехом на материју прешло зло дејство распадљивости, као контра нераспадљивости...

Зато ће Страшни суд, све то поново да пресазда, али ће Суд бити по духу... материјалистички духови ће отићи у пакао да већно пропадају, а пресаздани Богом духови, ће отићи у вечну непропадљивост раја

Raj nije materijalno mesto, već duhovno gde materija ima duhovno svojstvo nepropadljivosti, za razliku od zemaljskog svojstva propadljivosti koju materija trenutno ima neprirodno...

Materija je u početku bila duhovna, tj. nepropadljiva, i tek je sa grehom na materiju prešlo zlo dejstvo raspadljivosti, kao kontra neraspadljivosti...

Zato će Strašni sud, sve to ponovo da presazda, ali će Sud biti po duhu... materijalistički duhovi će otići u pakao da većno propadaju, a presazdani Bogom duhovi, će otići u večnu nepropadljivost raja

Raj nije materijalno mesto, već duhovno gde materija ima duhovno svojstvo nepropadljivosti, za razliku od zemaljskog svojstva propadljivosti koju materija trenutno ima neprirodno...

ocito da nisi citao prvi post sto sam postirao, gdje ti jasno Biblija kaze da jeste materijalan.

nemozes ti sada nama doci i pricati stvari sto kontrira direktno Isusovim rijecima i Bibliji

Kazes nije materijalno mesto, a Isus kaze jesti ces hranu , piti ces pice, sjedit ces...to su odlike tijela a ne duha, dusa ne pije, ne jede ne sjedi

Luka 24,39Vidite ruke moje i noge moje! Ja sam glavom. Opipajte me i vidite! Duh nema mesa i kostiju, kako to vidite na meni."

znaci duhu hrana ne treba, ni pice, ni da sjedi kad nema materiju, sto znaci da je Raj materijalan po isusu.

za razliku od zemaljskog svojstva propadljivosti koju materija trenutno ima neprirodno...

pogresno sporedis, jer u raju tijelo ne propada, nema mahana, ne stari, nema bolesti, nema smrti...vjecno mlad i zdrav.

pa sporediti Raj sa stanjem na zemlji je pucanje u pogresnom smjeru.

materijalistički duhovi će otići u pakao da većno propadaju,

ali covece kontriras onome sto ti Isus kaze

Ovdje isus kaze da tijelo ulazi u Pakao
Matej 5,29Ako te dakle sablažnjava oko tvoje desno, iskopaj ga i baci ga od sebe, jer je bolje za te, da propadne jedan od udova tvojih, negoli da se sve tijelo tvoje baci u pakao.

ne mozes ti sada nama iz svoje glave smisljati i kontrirati onome sto ti isus kaze u Bibliji, to je nerealno suplja prica, koja nema pokrica.

i ja vama svasta mogu natrabunjati ovdje a pitate me poslije koji su dokazi za to, kazem nemam....znaci mogu macku o rep zavezati to, ne pije to druze vode.

Мухамединче, кад схватиш и поверујеш да је Бог Једини - Исус Христос, а не демончина Алах, све ће ти се само касти... Не отвара Бог сваком штреберу ум да разуме Свето Писмо...

До тада, играј се са текстом који не можеш да појмиш...

Мухамединче, кад схватиш и поверујеш да је Бог Једини - Исус Христос, а не демончина Алах, све ће ти се само касти... Не отвара Бог сваком штреберу ум да разуме Свето Писмо...

До тада, играј се са текстом који не можеш да појмиш...

Muhamedinče, kad shvatiš i poveruješ da je Bog Jedini - Isus Hristos, a ne demončina Alah, sve će ti se samo kasti... Ne otvara Bog svakom štreberu um da razume Sveto Pismo...

Do tada, igraj se sa tekstom koji ne možeš da pojmiš...

konstantno kontriras onome sto vam Isus kaze

ad shvatiš i poveruješ da je Bog Jedini - Isus Hristos, a ne demončina Alah,

Isus ti se javlja iz Biblije da kaze nesto

Ivan 17,1Ovo reče Isus i podiže oči svoje na nebo i reče: "Oče, dođe čas, proslavi Sina svojega, da Sin tvoj proslavi tebe!
Ivan 17,2Jer ti si mu dao vlast nad svakim tijelom, da svima, koje si mu dao, dadne život vječni.
Ivan 17,3A ovo je život vječni, da spoznaju tebe, jedino pravoga Boga, i koga si poslao, Isusa Krista.

znaci za isusa je jedini pravi Bog otac na Nebu, ali eto ti si shvatio protivno isus da je isus pravi Bog.

a kad smo kod Alaha, gle ovo

vidi Isus obazava Alaha prema aramejskoj Bibiliji , kako to da neznate, kako ste ovako neuki u svojoj vjeri, ne znate ni kako je isus zvao Boga u svom jeziku a htjeli bi ste nesto da diskutujete sa Muhammedancetom ovdje :mrgreen: :manikir:
332385341_765665238328304_5787697199153580269_n.jpg

Ne otvara Bog svakom štreberu um da razume Sveto Pismo...

a eto vidim kako ga razumes, ne da si ga razumio nego prerazumio, do tih granica da kontru pucas isusu i onome sto on kaze u Bibliji

Back