Bez i Sa

Pa znas kako....samoca koja predugo traje definitivno nije u redu.....svakome je potreban neko.....
Nzn sta da ti predlozim...meni je trenutno bolje samoj...dosta mi je vise tupavih muskim izgovora i debilnih zamajavanja...

Poslednja izmena:
ma daj molim te. moj sef bi prvi znao za njega...tj tog nekog potencijalnog decka. radi se samo o tome da nekome nije mesto u tom krugu jer je to samo poslovno. nije to "prelo"

Pa ako nije prelo, treba da nađeš dečka koji zna šta je prelo, a šta posao, koji nije ljubomoran i koji i sam ima posao i prijeme.
prosto k'o pasulj.

Izgleda da si dosad naletala na neke koji misle da je tvoj prijem prelo :)

ma neee... uglavnom se druzim i srecem sa ljudima koji i sami idu sa mnom na prijeme,i koji rade sa mnom itd. ali,ja ne zalim da budem u vezi sa bilo kim od njih....kapiras?

a kad nekog upoznam,normalno je da zeli da zna sve,ali ne moze uvek bas sve....

izgleda da sam osudjena da se vidjam sa nekim s posla...

ma neee... uglavnom se druzim i srecem sa ljudima koji i sami idu sa mnom na prijeme,i koji rade sa mnom itd. ali,ja ne zalim da budem u vezi sa bilo kim od njih....kapiras?

a kad nekog upoznam,normalno je da zeli da zna sve,ali ne moze uvek bas sve....

izgleda da sam osudjena da se vidjam sa nekim s posla...

Bio sam ubeđen da za tebe ima nade ;)

u selu? pa dobro,to je objasnjenje koje se da ocekivati

da,kod mene u selu...to ne znachi da ja zhivim na selu,niti da sam rodjen tamo,ali koliko mo je poznato,ima jako malo starobeogradskih porodica...ja nisam iz jedne takve,vec su se moji doselili u Beograd...odavno...e pre toga su zhiveli na selu...kao verovatno i tvoji,i mnogih drugih ljudi...jel sad jasnija konotacija upotrebe rechi moje selo!? :)

Meni je toliko lepo samoj,da me ,prosto,strah da sa mnom nesto nije u redu.

Uzivancija.

A volim da imam decka,mnogo volim.

A mnogo volim i da nemam decka.

I kako ja sad to da iskombinujem?

PS Mrzim "kres" kombinacije,to je totalno out of question

e ybg ti bi i piškila i kakila,
i stisnula i prdnula...pa to ne biva...

ma ajd ne pravi se pametan. svi mi znamo sta je selo,sta je grad,sta ko prica ovde itd

sta koji k da se hebem ,a da mi ne udje....sta serrete tu koji k?

sta se to kaze na selu? kod tebe? to samo budala kaze,al' ne na selu.

fire-1.gif

ma meni je to ogroman problem--nekako,ne volim da radim stvari za koje sam sigurna da nemaju "buducnost" ,ne mislim sad samo na brak,ali ako se to nesto ne razvija u pravom smeru,onda mi je to tracenje zivota.

ne mislim sad samo na veze,takva sam po pitanju svega...

ne trazim ni posao samo da prezivim mesec,dva,godinu...to mora biti nesto gde se ja pronalazim potpuno,gde bi mogla napredovati i ostati do kraja zivota.

a u isto vreme nije mi bitno ako pogresim pri izboru. stanem,ispravim gresku i nastavim dalje.

ali,ako od pocetka znam da ta neka veza nije ono sta ja zelim 'za sebe"...hebes to ...

Mozda si samo umorna od pokusaja...
Mozda ne zelis (posdvjesno) nekome da das priliku, da vidis da li to zaista ima buducnosti... (jer za sve treba vrijeme)
Mozda ti je draze ici na sigurno-provjereno dobro (svoju slobodu), nego rizikovati da gubis vrijeme na neizvjesnost...
Mozda se samo unaprijed plasis poraza...
Mozda nemas strpljenja...
Mozda od zelje za sigurnoscu imas previse "kineskog zida" oko sebe...
Mozda previse trazis... (postavi se u obrnutu situaciju)
Mozda si perfekcionista u poslu, pa imas manje energije za posvetiti se ljudima (potencijalnim ili stvarnim partnerima), vezama...
Mozda tacno znas sta trazis, ali jednostavno ne nalazis. Jos uvijek. Pa se u medjuvremenu samo pitas., onako naglas vise za sebe.. ;)

Back