Bez i Sa

Meni je toliko lepo samoj,da me ,prosto,strah da sa mnom nesto nije u redu.

Uzivancija.

A volim da imam decka,mnogo volim.

A mnogo volim i da nemam decka.

I kako ja sad to da iskombinujem?

PS Mrzim "kres" kombinacije,to je totalno out of question

Lepo ti je zato što njega nema, a koga nema, bez njega se može ;)

A kad bi se pojavio ne bi se dve sekunde razmišljala: on ili samoća :lol:

e, al ne kazem ja da bi on meni bio smor, i da bi ja bila neraspolozena. kazem--da me ne pita mnogo kad ne mogu da se vidimo etc...

Pa o tome ti pričam zamisli se i u toj situaciji ti nazoveš tog nekog i on ti kaže ‚‚e ne mogu da se vidim danas s tobom ...Zašto?- Eto tako mi došlo... ili šta te zabole...‚‚...msm ako si sa nekim u vezi onda valjda taj zaslužuje da zna zbog čega nemaš vremena za njega. ;)

Vama ne treba niko, možda Vam treba povremeni sex al i to nije problem kupiti. Sve drugo su izgovori za strah od toga da nekome nešto daš, a da će taj neko da to protraći!

Da ne citiram sad sve ponaosob......

Pa o tome ti pričam zamisli se i u toj situaciji ti nazoveš tog nekog i on ti kaže ‚‚e ne mogu da se vidim danas s tobom ...Zašto?- Eto tako mi došlo... ili šta te zabole...‚‚...msm ako si sa nekim u vezi onda valjda taj zaslužuje da zna zbog čega nemaš vremena za njega. ;)

pa eto tako mi doslo je poprilicno dobar razlog samo sto treba da bude izrecen drugacije....ja bih zelela da se odmorim...ja bih zelela da budem malo sama jer mi trenutno tako prija bla bla truc

Back