gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
ja trazim nekoga ko ce biti tu kad mi treba ,i ko ce otici kad mi ne treba. ali,da budemo u vezi,normalnoj. i da ne pita puno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja trazim nekoga ko ce biti tu kad mi treba ,i ko ce otici kad mi ne treba. ali,da budemo u vezi,normalnoj. i da ne pita puno.
Ajd se zamisli u takvoj situaciji gde si ti nekome tu kad treba a odeš kad si mu smor i da ne pričaš i ne pitaš ako taj neko nije raspoložen u tom trenutku da te sluša...jel bi se prijatno osećala?![]()
Meni je toliko lepo samoj,da me ,prosto,strah da sa mnom nesto nije u redu.
Uzivancija.
A volim da imam decka,mnogo volim.
A mnogo volim i da nemam decka.
I kako ja sad to da iskombinujem?
PS Mrzim "kres" kombinacije,to je totalno out of question
da,ok je to. ali,kako ga naci? hahhahahahahahahahhahaaha
i zadrzati...jos teze...hhahahahhahaa
pogotovo pod mojim uslovima...koja moram tako....hebi ga
e, al ne kazem ja da bi on meni bio smor, i da bi ja bila neraspolozena. kazem--da me ne pita mnogo kad ne mogu da se vidimo etc...
da nisi kancelarka nemacke?pa zbog posla,vec sam rekla . ali,to je sve sto mogu da mu kazem. ne zelim da pricam o poslu s njim....
da nisi kancelarka nemacke?
istu muku mučimo....
Pa o tome ti pričam zamisli se i u toj situaciji ti nazoveš tog nekog i on ti kaže ‚‚e ne mogu da se vidim danas s tobom ...Zašto?- Eto tako mi došlo... ili šta te zabole...‚‚...msm ako si sa nekim u vezi onda valjda taj zaslužuje da zna zbog čega nemaš vremena za njega.![]()
Vama ne treba niko, možda Vam treba povremeni sex al i to nije problem kupiti. Sve drugo su izgovori za strah od toga da nekome nešto daš, a da će taj neko da to protraći!
Da ne citiram sad sve ponaosob......
Vama ne treba niko, možda Vam treba povremeni sex al i to nije problem kupiti. Sve drugo su izgovori za strah od toga da nekome nešto daš, a da će taj neko da to protraći!
Da ne citiram sad sve ponaosob......