Bez i Sa

i sva komunikacija je samo na engleskom...i to poslovnom engleskom. kad bi rekao nesto pogresno,ne znam kako bi to ispravila posle. a te reci i izraze ne koristi niko u redovnoj komunikaciji,a ima mnogo dvosmislenih reci,pa i nekih iz obicne komunikacije,ali u poslovnoj komunikaciji imaju sasvim drugo znacenje...

Meni je toliko lepo samoj,da me ,prosto,strah da sa mnom nesto nije u redu.

Uzivancija.

A volim da imam decka,mnogo volim.

A mnogo volim i da nemam decka.

I kako ja sad to da iskombinujem?

PS Mrzim "kres" kombinacije,to je totalno out of question

Voliš da imaš decka.
Voliš da nemaš decka.

Mrziš "kres" kombinacije,to je totalno out of question
:think::think::think:
Rešenje :!::idea:- kupi dildo! :!: :D

odoh ja da spavam.... sutra imam neke obaveze oko deteta... i jos svasta nesto...

mislim da mi housekeeper dolazi sutra,posto vidim da danas nije bila...

ah,kad macke nema misevi kolo vode...daj boze da uopste i dodje...

potpuno te razumijem draga moja Ms. sad govorim iz svoje pozicije kada se pitam jesam li iskrena prema sebi kad kazem-ma nemam ja nista protiv muskarca u svom zivotu ali da li mi bas treba. mozda je to samo zavaravanje u situaciji kad ne postoji niko kvalitetan koga zelim u svom zivotu?

Uzivancija.

Ajde mi ovo sto si napisala da malo drugacije postavimo:
1 - Ne volis da budes sama (to ti je isto kao i da volis da imas decka)
2 - Ne volis ni da imas decka (odnosno - volis da budes sama)
3 - Ne voli kres kombinacije (znaci da ne volis seks onako samo radi seska, nego bi sa deckom koga malkice volis...ali opet ti neces da ima sdecka jer volis da budes sama...a ponekad i ne volis

Sve u svemu...budi malo sama...a posle nadjes decka...pa onda malo seksa itako...ali po mom misljenju to ti jako malo seksa.
Nema druge nego da sebi izbijes iz glave da ne volis kres kombinacje!:bye:

ma meni je to ogroman problem--nekako,ne volim da radim stvari za koje sam sigurna da nemaju "buducnost" ,ne mislim sad samo na brak,ali ako se to nesto ne razvija u pravom smeru,onda mi je to tracenje zivota.

ne mislim sad samo na veze,takva sam po pitanju svega...

ne trazim ni posao samo da prezivim mesec,dva,godinu...to mora biti nesto gde se ja pronalazim potpuno,gde bi mogla napredovati i ostati do kraja zivota.

a u isto vreme nije mi bitno ako pogresim pri izboru. stanem,ispravim gresku i nastavim dalje.

ali,ako od pocetka znam da ta neka veza nije ono sta ja zelim 'za sebe"...hebes to ...

Uzivancija.

I...posle kazu mali natalitet...
pa normalno...

ma meni je to ogroman problem--nekako,ne volim da radim stvari za koje sam sigurna da nemaju "buducnost" ,ne mislim sad samo na brak,ali ako se to nesto ne razvija u pravom smeru,onda mi je to tracenje zivota.

ne mislim sad samo na veze,takva sam po pitanju svega...

ne trazim ni posao samo da prezivim mesec,dva,godinu...to mora biti nesto gde se ja pronalazim potpuno,gde bi mogla napredovati i ostati do kraja zivota.

a u isto vreme nije mi bitno ako pogresim pri izboru. stanem,ispravim gresku i nastavim dalje.

ali,ako od pocetka znam da ta neka veza nije ono sta ja zelim 'za sebe"...hebes to ...

Možda bi te neko imao na duže staze, samo da zna kako treba sa tobom,
grubo da kažem... "barata" ;)

Back