Bergson i Anštajnova teorija relativnosti

Ne razumem, kakva je to predrasuda prema gej populaciji, te kažeš "lepo je videti da se gej osoba interesuje"... Šta je tu toliko neobično?
Gej osobe se zapravo mnogo više interesuju i mnogo više trude jer se bore, na neki način, protiv automatske osude u ovom društvu, kao crne mačke što moraju dodatno da se bore za ljubav, zbog sujeverja.

za cega se oni bore, i kako i zasto ih drustvo osudjuje ne spada u moje profesionalno zanimanje iako sam poprilicno upoznat sa tim, ali iz nekih drugih moralnih fenomena. u onim drugim cisto subjektivnim iskustvima stvari se razlikuju, kao i sam njihov poredak, tumacenje i obuhvatanje znanja.

Msm,tema je o Bergsonu i Ajnštajnu...Ovaj deo je o Bergsonu...:cool:

- - - - - - - - - -

za cega se oni bore, i kako i zasto ih drustvo osudjuje ne spada u moje profesionalno zanimanje iako sam poprilicno upoznat sa tim, ali iz nekih drugih moralnih fenomena. u onim drugim cisto subjektivnim iskustvima stvari se razlikuju, kao i sam njihov poredak, tumacenje i obuhvatanje znanja.
Meni lično se ne sviđaju jer imaju previše izbečene oči!:hahaha::mrgreen:

Ne vredi Kvazar...Viš da su izgleda sve to sami guzoljubi...Bar tako kaže ova naša kolezinica...:manikir:

Mož' kolezinica da se teši, a uostalom, na ovo fundamentalno još uvek stoji ucena. Još uvek niko nije dao fizičku suštinu koja se pojavljuje kod vremenske razlike (dilatacije)! To, zbog čega satovi kad su zajedno, rade isto, a kad se ekstrembo razdvoje u inercijalnim sistamima, tada počinju da prave razliku?!
Čisto sumnjam da će nada da nam padne na čudnu prirodu. Budi da bi takav čovek morao da bude kao anđeo, ili u malo goroj varijanti kao sveštenik, ali ono peto sigurno ne;)

Back