Pera zdera
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Pa i Sabana ako treba samo ne drolju KarleusuШто бре пуштате ову шабанску музику?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Sabana ako treba samo ne drolju KarleusuШто бре пуштате ову шабанску музику?
90-тих је постојала обавеза да се код сваког промета непокретности прибави одобрење Министарства финансија, и без тог одобрења није могао да се овери уговор.То је правило проблеме свима а не само овом певачу.
.Има ли ко пиштољ код себе?
Обавестио сам полицију, кренула је патрола на твоју адресу. Боље бежи док још можеш. То ти кажем јер сам се покајо..
ZA TEBE PA PUCAJ VESEO >>>>
.
.
Gde da begam, daj predlogОбавестио сам полицију, кренула је патрола на твоју адресу. Боље бежи док још можеш. То ти кажем јер сам се покајо.
Код Бекија у Борчу.Gde da begam, daj predlog
Да би оверио уговор у суду, претходно си морао да имаш дозволу министарства финансија.Ово се није односило само на Албанце и КиМ, него на све уговоре о промету непокретности у Србији.Онда министарство није давало одобрење ако по именима уговарача закључи да Албанац купује непокретност од Србина на КиМ, и да је реч о купопродаји под притиском.Да је реч о продаји непокретности под притиском се утврђивало из неуобичајено ниске или високе цене, на пример 3-4 пута јефтиније или скупље од реалне цене.Pa ne znam gde je mogao osim u JNA u vojničkoj knjižici. Nacionalnost se nakon 1959. više nije upisivala u MKR i MKV.
Није било "одбијенице", министарство једноставно не изда одобрење.Онда незадовољна странка мора да води управни спор због ћутања администрације.I to.
Ali više mi upada u oči "odbijenica". Od strane koga je odbijen.
Ne. Moguce je, jer je vec 1989 poceo raspad SFRJ i onda su u BG poceli da se pojavljaju razni panduri, tipa republicki , savezni , lazni DB itd itd..Mislim da to nije moguće jer je u SFRJ nakon 1959. prestala da se upisuje nacionalnost u matične knjige. Na osnovu čega bi neko dokazao da je Beki Albanac ako je rođen npr. 1964. Može da bude i Goranac, Turčin, Rom sa Kosova.
jos jedan koji se lepo skucio u Srbiji, a navodno ugrozem...eto, kakvi su Srbi kao narodŽao mi je što je bilo ko imao probleme zbog toga što je Albanac, ali ja zaista nemam pojma ko je ta osoba.
Nije rekao da je ugrožen.jos jedan koji se lepo skucio u Srbiji, a navodno ugrozem...eto, kakvi su Srbi kao narod
jos jedan koji se lepo skucio u Srbiji, a navodno ugrozem...eto, kakvi su Srbi kao naro
Bekijevo bratstvo nije Albansko a prezime mu nije na ic.I onda neko laže kako je Tito nasilno menjao prezimena na Kosovu 1956. a Beki Albanac ostao na -ić.
Zar on nije Behljuljević? Zašto onda kaze da je Albanac?Bekijevo bratstvo nije Albansko a prezime mu nije na ic.
Pa naravno da jeste Behljuljevic. Tako mu se prezime kaze na nasem jeziku. Ali pravo prezime mu je Behljulji. A stvarno ne bih da ulazim zasto se izjasnjava da je Albanac; ja sam kazao za njegovo bratstvo da nije albansko. Ako su se njegovi u medjuvremenu opredijelili da su Albanci ja to postujem.Zar on nije Behljuljević? Zašto onda kaze da je Albanac?
Možda samo prilagođavanje većini. Objavljivao sam u temi o Gorancima rezultate popisa gde se vidi da su se mnogi na Kosovu izjašnjavali kao Turci da bi mogli da emigriraju u Tursku. I danas u Makedoniji se mnogi Romi i Pomaci izjašnjavaju kao Albanci ili ponekad kao Turci, a sve zbog zaštite ili priklanjanja većem.Pa naravno da jeste Behljuljevic. Tako mu se prezime kaze na nasem jeziku. Ali pravo prezime mu je Behljulji. A stvarno ne bih da ulazim zasto se izjasnjava da je Albanac; ja sam kazao za njegovo bratstvo da nije albansko. Ako su se njegovi u medjuvremenu opredijelili da su Albanci ja to postujem.
A nije ovo karakteristicno za Bekijev kraj. Tamo je vise karakteristika, srodis se sa jednim narodom i prirodno postanes to. Ne mora uvijek visoko politika.nekad su ljudski motivi dovoljni. Inace prica se da je Beki izuzetno dobar covjek.Možda samo prilagođavanje većini. Objavljivao sam u temi o Gorancima rezultate popisa gde se vidi da su se mnogi na Kosovu izjašnjavali kao Turci da bi mogli da emigriraju u Tursku. I danas u Makedoniji se mnogi Romi i Pomaci izjašnjavaju kao Albanci ili ponekad kao Turci, a sve zbog zaštite ili priklanjanja većem.
Pokrenuo sam temu o iseljavanju muslimanskog stanovništva u Tursku 1950ih ali malo ima Muslimana na forumu da prokomentarišu nešto o tome.A nije ovo karakteristicno za Bekijev kraj. Tamo je vise karakteristika, srodis se sa jednim narodom i prirodno postanes to. Ne mora uvijek visoko politika.nekad su ljudski motivi dovoljni. Inace prica se da je Beki izuzetno dobar covjek.
nije cudo. Za muslimane ti iseljeni su podsjecanje na traumaticna iskustva 19 i 20 vijeka od kojih se zeljelo pobjeci. Sa emancipacijom muslimana u SFRJ nekako smo shvatili da podsjecanje na okolnosti iseljavanja su zapravo trovanje mladjih generacija odnosno razbijanje jedinstva sa drugim YU narodima. Sa druge strane te iste koji su otisli za Tursku smatrali smo glupima jer su otisli na gore a malo i izdajnicima jer su se ooredjelili za drugu drzavu. E kad su se dzini nacionalizma izasle iz boce sjetili smo ih se i kazali oni ispadose pametniji.Pokrenuo sam temu o iseljavanju muslimanskog stanovništva u Tursku 1950ih ali malo ima Muslimana na forumu da prokomentarišu nešto o tome.