Ђилас: Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима

Ђилас: Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима​

Председник ССП-а Драган Ђилас се у једној емисији на телевизији Нова С нашалио на рачун терора који режим Аљбина Куртија врши над нашим народом на Косову и Метохији.

Водитељка је упитала Ђиласа „има ли у овој ситуацији места за шалу“, на шта је он одговорио „Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима“.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...Srbima-ono-sto-su-Srbi-nekad-radili-Albancima

Na cega Djilas misli?
:think:

Мисли на период од 1918. до 1941. Иако се то не може упоредити јер је требало доћи до уније са Албанијом до 1918. Есад Паша Топтани је убијен на Париској конференцији као краљ Албаније. Чињеница да је Александар колонизовао неке Србе на Косово али колико ја знам није било неке репресије.
Период деугог светског рата и после је под комунистичким режимом који опет не можемо поредити са овим. Покушај медијске манипулације људи који имају паре морају да заштите свој положај у новонасталој ситуацији и да причају шта се од њих тражи. Вук Драшковић , Чанак и тд. Велика вероватноћа да ти људи никад не би постојали на политичкој сцени да их ти неки лобији којима дугују послушност нису ствирили у нека времена. Јако слично и још бизарније је са Милојком Пантићем.
Међутим неко уступа медијски простор тој "десници" иако је бизарна по бирачком телу али поред таквих говора нечија политика изгледа сјајно

Ajmo sada malo i o zločinima Srba dok su SVOJU SRBIJU ČISTILI od osmanlijskih okupatora , njihovih SLUGA i KOLABORACIONISTA! Mislim da bi se Vučić trebao da iZVINI Turcima radi toga!!! :cepanje::cepanje::cepanje:
Radili ste što vam je bilo naređeno i dozvoljeno!Vučić koristi stare odnose vazalstva i rodbinskih veza a novi sultan Erdogan sanja da će biti naj veći u povjesti
:cool:

Radili ste što vam je bilo naređeno i dozvoljeno!Vučić koristi stare odnose vazalstva i rodbinskih veza a novi sultan Erdogan sanja da će biti naj veći u povjesti
:cool:
Ne KAKI! Ko je imao mu-da Srbima zabraniti čišćenje Srbije od osmanlija i njihovih kolaboracionista? Ko je imao mu-da zabraniti RATKU MLADIĆU preki VOJNI SUD muslimanima, ZLOČINCIMA... i usput i nekim nedužnim..itd..itd..
Ponekad se u istoriji dešavaju stvari koje niko STRANI nije naredio ni dozvolio! Niti mogao da ZABRANI! :super:

А шта је ође О Ђилас погрешио?

Па јесмо ли их поћерали са посла, из фирми и органа власти тамо 90-тих? Јесмо.

Јели из целе Србије полиција ишла на Косово, и јесу ли тамо сви гласали за СПС? Јесу.

Па сад Шиптари раде исто, и исто ће на крају и да прођу као ми.

Као што су онда толерисали нас, тако сад толеришу њих. До једног момента.

А шта је ође О Ђилас погрешио?

Па јесмо ли их поћерали са посла, из фирми и органа власти тамо 90-тих? Јесмо.

Јели из целе Србије полиција ишла на Косово, и јесу ли тамо сви гласали за СПС? Јесу.

Па сад Шиптари раде исто, и исто ће на крају и да прођу као ми.

Као што су онда толерисали нас, тако сад толеришу њих. До једног момента.
Sve to je trebalo da se reši za SVA vremena 1981-e godine! Ali se tada mislilo da je to izolovani i ograničeni incident.. bez dugoročnih planova....

¸Gdje ima krvi nema slobode već ratova a vi uvjek čekate drugo poluvrijeme a sad nisam siguran da možete bilo šta učiniti jer svi "vaši"neprijatelji nisu sad bezopasni i naivni kao prije 150 godina do danas :think:
Ja ne cekam drugo poluvreme, nego razni rubljasi i rusomani. Ja hvala Bogu nisam od te vrste.

Председник ССП-а Драган Ђилас се у једној емисији на телевизији Нова С нашалио на рачун терора који режим Аљбина Куртија врши над нашим народом на Косову и Метохији.

Водитељка је упитала Ђиласа „има ли у овој ситуацији места за шалу“, на шта је он одговорио „Албанци раде Србима оно што су Срби некад радили Албанцима“.
https://www.politika.rs/scc/clanak/...Srbima-ono-sto-su-Srbi-nekad-radili-Albancima

Na cega Djilas misli?

Istina, i ono sto su Srbi radili nama Crnogorcima 1918 godine

Istina, i ono sto su Srbi radili nama Crnogorcima 1918 godine
Што нисте гласали за Турке или Албанце 1918.?
Зашто је Михајло Петровић Његош одбио круну краља Албаније и Црне Горе и изјавио за зеленаше да су непријатељи српства и југословенства?

Што нисте гласали за Турке или Албанце 1918.?
Зашто је Михајло Петровић Његош одбио круну краља Албаније и Црне Горе и изјавио за зеленаше да су непријатељи српства и југословенства?

Sto mihailo iz francuske ima veze sa nama? Sto je srpski princ petar izdao drazu?

Na cega Djilas misli?

Dobro kaže

Back