Droid
Legenda
- Poruka
- 51.846
Postojala je kao regija, kao i Hum, Travunija.Ako Bosna tada nije postajala, zašto joj Konstantin Bodin postavlja kneza po imenu Stefan u nju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postojala je kao regija, kao i Hum, Travunija.Ako Bosna tada nije postajala, zašto joj Konstantin Bodin postavlja kneza po imenu Stefan u nju?
Konstantin Bodin je bio Dukljanin, kakve veze on ima sa Srbijom?Ako Bosna tada nije postajala, zašto joj Konstantin Bodin postavlja kneza po imenu Stefan u nju?
Sve su to bile srpske zemlje što potvrđuju i izvori. Postoje razlozi zašto nisu odmah objedinjene, ali se i to desilo pod Nemanjićima.Konstantin Bodin je bio Dukljanin, kakve veze on ima sa Srbijom?
Konstantin Bodin je bio Dukljanin, kakve veze on ima sa Srbijom?
Ako to ne znaš ovo nije forum za tebe. Bolje čitaj nego što ovde gluposti pitaš.
Glupo je komentarisati ako nisi u toku.Sve su to bile srpske zemlje što potvrđuju i izvori. Postoje razlozi zašto nisu odmah objedinjene, ali se i to desilo pod Nemanjićima.
Još franački anali govore da su Srbi Sorabi narod koji vlada većim delom Dalmacije.
Ako to ne znaš ovo nije forum za tebe. Bolje čitaj nego što ovde gluposti pitaš.
Ozbiljna je tema. Dovoljno nam je slušanje maloumnog Deretića, kojeg ni ne slušamo inačeGlupo je komentarisati ako nisi u toku.
Obratio sam se trolu a ne tebi....
Наука се пише у тишини радне собе, нешто ређе библиотеке, док лаици то чине, онако, како би се науком у кафани бавили.
Tibor Živković
Наука се пише у тишини радне собе, нешто ређе библиотеке, док лаици то чине, онако, како би се науком у кафани бавили.
Tibor Živković
Živković za svaki svoj tekst ima istorijske izvore. Potpuni istoričar.Tibor Zivkovic je kriminalac, primjer propalog skolstva koje je zatrlo etiku i insistira na politici, skoltsva koje proizvodi lupetala i kriminalce za politicke ciljeve. A jedina i osnovna svrha skolstva je upravo i samo etika.
Тибор Живковић је типични пример шта се дешава у судару науке и догме, он је дошао до ванредних података али је закључке прилагођавао догми, и онда се добија ефекат човека који оставља утисак да не зна да извуче закључак.Živković za svaki svoj tekst ima istorijske izvore. Potpuni istoričar.
Koja ti konkretno rečenica smeta na stranici?Тибор Живковић је типични пример шта се дешава у судару науке и догме, он је дошао до ванредних података али је закључке прилагођавао догми, и онда се добија ефекат човека који оставља утисак да не зна да извуче закључак.
Ево га типични пример где је добар део текста на овој страни потпуна измишљотина, није заснована на изворима него представља прилагођавање званичном наративу.
Pogledajte prilog 1002020
Да ли си уопште прочитао критички тај део текста па постављаш такво питање?Koja ti konkretno rečenica smeta na stranici?
Нема извора који говоре да су албанци и румуни пореклом ромејско становништво.
Pešićka pozvonila jermenskom popu pre tebe
Pešićka pozvonila jermenskom popu pre tebe![]()
Ne pravi se lud, za njega sam ti davno rekao da je provaljenAha, sad je i @Korvpatrullen klon?
Odlično; uskoro će, pretpostavljam, klonovi postati i tvoj Mrkalj i Aranko i drugi...![]()
Ne pravi se lud, za njega sam ti davno rekao da je provaljen![]()
Pa šta ćeš, kada manjka slušalaca ti ih napraviš. Lepo je to ali ne znam koliko je zdravo...Ti si genija.
No, onaj momenat samospoznaje razvoja inteligencije još nije došao. Nisi ukapirao da siwait for itjesi li sigurn da želš da znaši ti moj klon.
Pa šta ćeš, kada manjka slušalaca ti ih napraviš. Lepo je to ali ne znam koliko je zdravo...![]()
Al dobar ti je ovaj Bugarin što koristi jekavicu...