„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cela kamena plocica je tekst, i nije cetiri ocila, nego neko slovo u tekstu.
Ти си мајстор за ову тему колко сам и ја. Према томе ЈА кажем да нису слова него сликовно писмо, слично хијероглифима. И овај Немац исто то каже а ОН је масјтор за такве ствари.
Vinca1.jpg

Primer celog teksta ne mogu da dam, jer ne postoji ni 10ak predmeta iz vince na celom netu, Vinca treba da ima na desetine hiljade predmeta jer je veoma moguce najvece arheolosko nalaziste na celom svetu, a kod koga se nalaze toliki predmeti.

Prvo nije najveće na svetu. Drugo ne da nema predmeta sa natpisima na netu nego ih nema nigde, osim u mašti zanesenih samozvanih stručnjaka.
Jedino što si postavio jesu Tartaria tablice i to je to. Simboli nadjeni u Vinči i drugim nalazištima (oni pravi ne oni koje je Pešić izmislio) nemaju ama baš nikakve sličnosti sa ćirilicom. Nadjeni su praktično POJEDINAČNO, a pismo koje se zapisuje samo jednim znakom NIJE PISMO.

Imas u prvih par sekundi videa najjasnije moguce "cirilicno" slovo Ž.

Ti vidiš Ж. Kinez će videti 太, a Japanac カ; Mika će videti sliku insekta, Pera žabu, Laza pticu, a meni liči na punjeni šišćevap. Drugim rečima što je babi milo to joj se i snilo.

Zvanicno je utvrdjeno i priznato u svetu da je vincnsko pismo prva pismenost, a ti i ostali klovnovi zlonamerno pisite gluposti to nece srusiti istinu.

Navedi sve te "brojne" stručnjake, eksperte i naučne institucije koje "priznaju" vinčansko pismo.

A ti si bas strucnjak za temu, samo zlonamerno negiras.
Pesicev rad je priznat u Italiji, Harmanov i Vinov rad je priznat, teroristi negiraju vincansko pismo iako je zvanicno priznato u svetu.
Nego ne odgovori da li postoje zavere protiv Srba.
Evo ti jos primera "cija, bija vatikan".
Sta je bio Golf of Tonkin incident koji je zapoceo rat u Vijetnamu, da li je zavera.
Sta je Operation Northwoods koja je bila spremna za izvrsenje, ali je Kenedi sprecio, da li je to zavera ili ne.

Postoji i nasli su na terenu Harman, Vin i Pesic... ali ne postoji na netu.
Postoji tekst u Harmanovoj ruci u videu koji sam postavio.

Nisu.

Niti Harman ni Vin ne tvrdi da su to nekakvi tekstovi; rečenični sklopovi.

Pronašao je navodno Pešić koji u Vinču ne znam da li je jednom u životu kročio, ali to niko nije video sem njega.

Sama knjiga nije dokaz, Deniken je isto piso knjiga.

Ma pitanje je da li i ta knjiga postoji. Ne postoji na čitavoj zemaljskoj kugli niti jedan jedini njen primerak, niti se ikada pojavila osoba koja ju je pročitala, ili barem držala u rukama. Primerak te knjige ne poseduje ni Vesna Pešić.

Da ta knjiga postoji, ja mislim da bi je Pešić i sinovi do sada izdali. Prošle su evo već 34 godine...dakle, deluje da je cela bibliografska referenca potpuna izmišljotina.

Tvoj srpski je sve gori svakim komentarom.
И? Какве везе то има са темом? Демонстрираш типичан србски менталитет који смо преузели од Немаца (надобудост), боље рећи школовани људи преузели од Аустро-Угара а покондирене тикве оберучке прихватиле.

Ako Pesic nije lingvista, onda je genije, i to genije takav da mu ni Tesla i Njutn zajedno kad se saberu nisu ni do kolena, s obzirom da je prvi proglasio vincanso pismo za prvu pismenost, koja je kasnije potvrdjena.
On je sistematizovao azbuku, a to sto net brise i ne nalazi se sa italijanskih univerziteta literatura je drugo.
Postavljao sam biografiju Pesica i njegove knjige (strucne knjige), koje izdaje Pesic i sinovi.

Konstantinovo zlonamerno lupanje gluposti i negiranje i sve protiv Srba je ocekivano jer je neki anti-srpski trol koji ne zna srpski.

Ako Pesic nije lingvista, onda je genije, i to genije takav da mu ni Tesla i Njutn zajedno kad se sabernu nisu ni do kolena, s obzirom da je prvi proglasio vincanso pismo za prvu pismenost, koja je kasnije potvrdjena.
On je sistematizovao azbuku, a to sto net brise i ne nalazi se sa italijanskih univerziteta i literatura.
Postavljao sam biografiju Pesic ai njegove knjige (strucne knjige), koje izdaje Pesic i sinovi.

Da li je Radivoje Pešić priznat u Italiji (ili bilo gde drugde)?

Који комунисти скидају истину са нета? Руси? Кинези?

On hoće da kaže da su pripadnici Italijanske komunisitčke partije poupadali u biblioteke i infiltrirali se do te mere da su mahom izbrisali Pešića u Italiji.

Valjda za to uglavnom niko danas nije ni čuo, jer su bili vrlo uspešni.

To je bio jedan od poslednjih projekata PCI pre rasprada 3. februara 1991. godine, mislim da pokušava Pantelić da kaže.

maxresdefault.jpg

Ostaje pitanje ukoliko su ga PCIsti obrisali, kako u isto vreme može biti priznat u toj istoj Italiji?

Danasnja deca komunista koja terorisu netom i zion trolovi koji terorisu netom i brisu.
Tekst o Pesicu koji sam postavio ne moze da se otvori link i sadrzi nekoliko znaka pitanja, link kad sam ga kopirao tekst je bio obican link gomila slova i brojeva, a kad sam postavio pola slova i brojeva se pretvorilo u znake pitanja i ne moze da se otvori link.
где ти је тај линк? Ја сам гледао по интернету и има маса линкова и видеа везаних за Пешића и Винчу. Умишљаш конспирацију. Ако је неки линк или видео избрисан то је вероватно због ауторских права а не да се нешто скрива.

Link je tu na ovoj stranci zadnjih 20ak komentara, link sa gomilom znaka pitanja i ne moze da se otvori, a originalno kad sam ga kopirao nije bio jedan znak pitanja, to znaci da je neko namerno sabotirao da se deli link, posto tako nesto ne biva normalno kad se postuje link.

Panteliću, mnoge reči su na Forumu Krstarice zabranjene. Npr. Mediafire ne može da se koristi. Evo vidi: *************

Drugo, moguće je da je do kodiranja ako kopiraš ćirilična slova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back