Tandoori Masala
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Tandori, jest da je naslov teme takav, ali nemoj nas po defaultu bacati u false dilemma stanje. Nemamo mi šta da se dogovaramo, jer nismo ja i Vučko na jednoj strani pa da se ovde zajedno natežemo protiv tebe i dogovaramo preko PM-a kako da tebe ili nekog drugog člana foruma izigramo. Što se tiče ova dva pojma, jasno je da nisu identične stvari u pitanju, ali je suštinska sličnost dovoljno velika da se može razmatrati veza. Kada se razmatraju takve stvari koncentriše se najpre na ono što je isto tj. zajedničko, jer u suprotnom bi mogli da se svađamo 2 dana kako se Piksi i Ljajić ne bave istim sportom, jer eto nisu iste visine, Ljajić ima drugu boju kose, Piksija nema na spisku reprezentacije, nisu isti znak u horoskopu, itd... Stoga, nemoj nam objašnjavati šta su razlike, to svi znamo.
Takođe nije nepoznato ni da dođe do zamene značenja, kao u:
http://net.hr/hot/sexy/seksipilna-m...-djevojaka-zbog-kojih-cete-sliniti-po-ekranu/
Nemam vremena za bullshit, vucko pise o sisanju (citira slovenacke rjecnike) "sa vućenjem vazduha u sebe", ti pises da se tokom sisanja "sprecava ulazak vazduha". Ko je u pravu? Ovo najbolje moze da objasni fizicar, neko ko se bavi tim stvarima, (valjda?) fluidnom mehanikom. Meni je fizika nepoznanica (nikad je nisam u skoli volio), prema tome, necu da se sramotim i pisem o necemu, o cemu nemam pojma.