„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
На кога мислиш, неког од говорника или од говорника проказаног издајника Вучића?
Misli na Božidara Mitrovića - Kolovena i kad kaže "pati" hoće da kaže da je poludeo, samo po običaju retorički proširuje činjenice do ivice pucanja da bi mogao da njima naknadno manipuliše. Međutim, Boža Mitrović je jako poslovno uspešan čovek.

1598514553736.png

Poslednja izmena od moderatora:
Samo jaka drzava koja drzi konce, po demokratskim zakonima koji postoje, moze da uspostavi red i funkcionisanje ostalih oblasti to znaci drzava koju postavlja vlast izabrana od naroda. Ko ne postuje ustav i zakone ide u aps Tacka.
Momak, vidim da si ekstremno bistar. Šta misliš da krenemo operacionalizirati tvoje zamisli? Naravno, iako si ti sigurno shvatio šta znači ova najduža riječ u gornjoj rečenici, zbog malo sporijih kolega nam na forumu ću razjasniti: dali bi mogao napisati nekakav set zakona koji ce formirati univerzalno primjenjiva, nedvosmislena a opet vecini razumljiva pravila uređenja države? dali bi mogao napisati jasan i eksplozivan manifest s kojima bi privukao simpatizre, pa kasnije selektirati aktiviste, pa kasnije selektirati vrhušku? Dali bi mogao napisati Ustav? Naravno da bi.
Kada krećemo?
Po meni, moraš što prije, najbolje odmah ovdje sada krenuti u tom smjeru jer gubimo vrijeme. Svake sekunde Srbija sve više tone, moramo se pokrenuti. Zapravo se TI MORAŠ pokrenuti, TI MORAŠ prekinuti to vrzino kolo! Sada i ovdje. Nema neću, nema nedami se, nema ja to neznam. Propast Srbije i Srba je na drugoj strani vage!!!
Jer ovi tvoji briljantni upisi, iako puni potencijala, ostaju u vakuumu foruma, ne mijenjaju ništa, nakon par dana ih prekriju drugi upisi i oni u kakofoniji gaktanja atrofiraju.
Molim te kreni! Ovdje. Sada. Odmah u tom odgovoru na ovaj moj upis kreni. Dobro vagni šta češ napisati, jer će svi vidjeti kroz tvoj odgovor, svi će a i ti sam ćeš znati dali ti možeš postati srpski Mojsije ili sam ti ja dao kredita previše. Prvi tvoj upis će sve odrediti, prvi dojam je najvažniji. Zato te molim, iscjedi svoj mozak na tipkovnicu i izvuci esenciju sebe u tvoj upis. Budućnost tebe i budućnost srbije ovisi o tvom upisu. POVEDI NAS!!! Hosana u visini!

Poslednja izmena:
Momak, vidim da si ekstremno bistar. Šta misliš da krenemo operacionalizirati tvoje zamisli? Naravno, iako si ti sigurno shvatio šta znači ova najduža riječ u gornjoj rečenici, zbog malo sporijih kolega nam na forumu ću razjasniti: dali bi mogao napisati nekakav set zakona koji ce formirati univerzalno primjenjiva, nedvosmislena a opet vecini razumljiva pravila uređenja države? dali bi mogao napisati jasan i eksplozivan manifest s kojima bi privukao simpatizre, pa kasnije selektirati aktiviste, pa kasnije selektirati vrhušku? Dali bi mogao napisati Ustav? Naravno da bi.
Kada krećemo?
Po meni, moraš što prije, najbolje odmah ovdje sada krenuti u tom smjeru jer gubimo vrijeme. Svake sekunde Srbija sve više tone, moramo se pokrenuti. Zapravo se TI MORAŠ pokrenuti, TI MORAŠ prekinuti to vrzino kolo! Sada i ovdje. Nema neću, nema nedami se, nema ja to neznam. Propast Srbije i Srba je na drugoj strani vage!!!
Jer ovi tvoji briljantni upisi, iako puni potencijala, ostaju u vakuumu foruma, ne mijenjaju ništa, nakon par dana ih prekriju drugi upisi i oni u kakofoniji gaktanja atrofiraju.
Molim te kreni! Ovdje. Sada. Odmah u tom odgovoru na ovaj moj upis kreni. Dobro vagni šta češ napisati, jer će svi vidjeti kroz tvoj odgovor, svi će a i ti sam ćeš znati dali ti možeš postati srpski Mojsije ili sam ti ja dao kredita previše. Prvi tvoj upis će sve odrediti, prvi dojam je najvažniji. Zato te molim, iscjedi svoj mozak na tipkovnicu i izvuci esenciju sebe u tvoj upis. Budućnost tebe i budućnost srbije ovisi o tvom upisu. POVEDI NAS!!! Hosana u visini!
Ocigledno da ti nisi nesto bistar kada nisi razumeo jednu jedinu slozenu recenicu.

Kada krećemo?

Misli na Božidara Mitrovića - Kolovena i kad kaže "pati" hoće da kaže da je poludeo, samo po običaju retorički proširuje činjenice do ivice pucanja da bi mogao da njima naknadno manipuliše. Međutim, Boža Mitrović je jako poslovno uspešan čovek, i kad pogleda na Slavena popevši se na svoj novčanik, njemu je zaista žao Slavena.

Pogledajte prilog 754451
Имаш ли можда ову књигу, да нам поделиш неки снимак? Занима ме чега ту има. :D

Reci mu da je pogrešio tj. da ruski udžbenici nisu bili izmenjeni na njegov prigovor tj. da se na njegove prigovore niko uopšte nije ni osvrnuo, dokaži mu to, a on će nastaviti sutra da priča kako je valjda sad to kod Rusa ispravljeno.

Ispijen mozak. Stoprocentno.
Slavene, koncentriši se na ono pozitivno što kod svakog čoveka postoji.

Nemam, mada, na osnovu Mitrovićevih gostovanja na televiziji, nisam siguran u vrednost teze "Koloveni" tj. verujem da je precenjena. Možda bih promenio mišljenje nakon čitanja knjige.

Погледао сам ову што је Slaven777 поставио. Жали боже папира. Констатације у рангу Пантелића. :p

Погледао сам ову што је Slaven777 поставио. Жали боже папира. Констатације у рангу Пантелића. :p

Sad znamo kakav je bio pravni sistem u Lepenskom Viru i Vinči, kao i da postoji kontinuitet sve do slovenskog prava.

Života mi, ne kapiram zašto pojedini ljudi na ovom forumu skaču na mene i to onako divljački baš ako ja ove ljude prozovem ludacima. :lol: I to ona priča, ad hominem, politčka korektnost, itd.

Života mi, ne kapiram zašto pojedini ljudi na ovom forumu skaču na mene i to onako divljački baš ako ja ove ljude prozovem ludacima. :lol: I to ona priča, ad hominem, politčka korektnost, itd.

Zasto skacu na tebe? Pa zato sto si ti glavni patoloski lazov ovde! Ti tvoje druge, Tibori Zivkovici, nije bilo Avara na Balkanu, i druge ustaske kriminalne banditske pripovjetke!

Zasto skacu na tebe? Pa zato sto si ti glavni patoloski lazov ovde! Ti tvoje druge, Tibori Zivkovici, nije bilo Avara na Balkanu, i druge ustaske kriminalne banditske pripovjetke!
Па да, а пропагирање попа Дукљанина је српски католички одговор на то. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back