„Bečko-berlinska škola” vs novoromantičari

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
562804

Oseti Iransko pleme ima najvisu frekvenciju I2a hg na kavkazu (gde je I skoro nepostojana kod drugih naroda).
Najvisa frekvencija I2a na bliskom istoku se nalazi kod Iranaca u Iranu i Kurdistanu oko 20%.
Najvisa frekvencija R1a se nalazi kod Iranaca u Iranu i Kurdiatnu na celom bliskom istoku.

Pogledajte prilog 562978
još jedan od dokaza da su srbi sarmati, e sad treba videti u kakvoj vezi su sarmati sa ilirima obzirom na srodničke veze koje su zapazili i stari rimljani

Severni Oseti i Iranci mitohondrijalne haplogrupe u jacim frekvencijama evropske H, U, J, T...
https://www.eupedia.com/europe/european_mtdna_haplogroups_frequency.shtml

Skito-sarmatski narodi su srpsko-slovenski narodi i oduvek zive na prostoru evrope i azije.
Lingvisticki Iranci spadaju u staroevropsku "indoevropsku" familiju jezika, tj. direktni izdanci migracije Srba i srbo-slovena govore srodnim jezikom, za razliku od turkmenijskih, semitskih arapskih, kavkaskih jezickih familija i dosljaci u evropu Albanci ne govore evropskom familijom jezika, Grci isto ne govore evropskom familijom jezika, grcki je konstruisan na osnovi srpskog ali je neverovatno izmenjen od srpskog.

https://srbski.weebly.com/104710401...4810321040-1087108810741080-107610771086.html

Poslednja izmena:
Milanovič i Antić

na tv Helmcast gde ide serija o Autohtonistima

Pred oko 01:00:00

Dragoljub Pančo Antić:
Olga je napravila temeljnu, temeljnu lingvističku analizu spisa Laonika Halkokondila iz 15. veka.

:hahaha:

Ne vredi, moram jednom makar pre groba da se žešće nadrogiram da bih probao videti šta se krije ovim ljudima u glavi.

Pred oko 01:00:00

:hahaha:

Ne vredi, moram jednom makar pre groba da se žešće nadrogiram da bih probao videti šta se krije ovim ljudima u glavi.

Чему нервоза, доктор класичних језика то управо и може да учини, а пацер може да покуша да се смеје или дрогира.

Чему нервоза, доктор класичних језика то управо и може да учини, а пацер може да покуша да се смеје или дрогира.

Pitanje nije uopšte da li može to da uradi, već da li je. A ti, da si se posle svih ovih godina potrudio da pročitaš makar jednom šta je ona objavila, znao bi da ne samo da nije izvršila (a niti ikakvu drugu) lingvističku analizu Halkokondilovog dela; no ga je čitala i citirala iz prevoda.

Živković nigde nije predavao, tako da ni nema svojih studenata. Stojkovski nije uopšte akademik, a lažni docent sigurno da nije.

Gde je pogrešio?

Stojkovski kao i Zivkovic je doktor nauka, to je definicija akademika. On posjeduje akademsku priznanicu najviseg stepena, i moze da predaje. On je akademik. Lazni je kao i Zivkovic jer se bavi lazima!

Mozes ti da zavrsis kurs automehanicara, i da se bavis time, ali ako ti stavljas svjecice gdje trebaju svjetla, a svjetla gdje trebaju svjecice, onda se ti bavis obmanama, ti si lazni automehanicar. E to su ti, Zivkovic, Lekizan, Cronnin, Stojkovski, Dubravka, itd.

Stojkovski kao i Zivkovic je doktor nauka, to je definicija akademika. On posjeduje akademsku priznanicu najviseg stepena, i moze da predaje. On je akademik. Lazni je kao i Zivkovic jer se bavi lazima!

Mozes ti da zavrsis kurs automehanicara, i da se bavis time, ali ako ti stavljas svjecice gdje trebaju svjetla, a svjetla gdje trebaju svjecice, onda se ti bavis obmanama, ti si lazni automehanicar. E to su ti, Zivkovic, Lekizan, Cronnin, Stojkovski, Dubravka, itd.

Iz Rečnik SANU.

564705

Mislim da to tebe sada niko nikada nije rekao da je svaki doktor nauka nužno akademik. Ili barem ja sad to od tebe prvi put čujem. Moguće je da brkaš zbog toga što se često kaže akademska zajednica, ili zbog toga što se univerzitet naziva akademskom institucijom. Ali to je nešto sasvim drugo i ne znači da svako ko stekne doktorat ili možda čak samo diplomu postaje 'akademik'.

E sad, što se tiče drugog, možeš li ti nešto konkretno kazati ili samo tako želiš da ispoljavaš frustracije.

Iz Rečnik SANU.

Pogledajte prilog 564705

Mislim da to tebe sada niko nikada nije rekao da je svaki doktor nauka nužno akademik.

Akademik znaci akademski radnik, a to je doktor nauka koji predaje na akademskoj instituciji sto je univerzitet. Medjutim, sam rad nije potreban da je neko akademik. Dovoljno je da je doktor nauka jer u tom slucaju to moze da radi. A da li radi ili ne je stvar njegovog izbora i trzisnih mogucnosti. Ono sto je bitno je da on to moze, on je doktor nauka, akademski radnik. On je akademik.
Akademija je svaki fakultet.

Akademik znaci akademski radnik, a to je doktor nauka koji predaje na akademskoj instituciji sto je univerzitet. Medjutim, sam rad nije potreban da je neko akademik. Dovoljno je da je doktor nauka jer u tom slucaju to moze da radi. A da li radi ili ne je stvar njegovog izbora i trzisnih mogucnosti. Ono sto je bitno je da on to moze, on je doktor nauka, akademski radnik. On je akademik.

Neće biti...nije ti nužan doktorat za rad u nastavi na visoko obrazovnoj instanci. I već sam ti rekao da se reč akademik ne koristi tako; s obzirom da si i ti ako dobro razumem pripadnik akademske zajednice, ne znam kako to i sam ne znaš. Ako se predstaviš kao akademik, smejaće ti se ljudi.

Akademija je svaki fakultet.

Ne, nije.

564735

Ta reč označava škole koje se drže da su u rangu fakulteta ili neke srednje stručne škole. Ili u imenu da se tako zove...muzička akademija, vojna,...Filozofski fakultet, ili Pravni, FON, Fakultet za bezbednost, neki privatni na Megatrendu...nisu akademije.

A i ništa nisi rekao na to gde ovaj čovek gore laže.

A i ništa nisi rekao na to gde ovaj čovek gore laže.

Sacemo ga rasturit ovde. Nije meni to problem.

Akademija je univerzitet. Akedemska diploma je univerzitetska diploma. Akademik je doktor nauka. Tacno je da se neke druge organizacije zovu akademiije, ali to su pezorativni nazivi. Da se neki drugi prozivaju akademicima, ali to su pezorativni nazivi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back