cronnin
Veoma poznat
- Poruka
- 13.795
Da bi takva izjava bila validna, Milton najpre treba da pokaže da to jesu slova, a zatim da nađe neki zapis na sprskom jeziku, mlađi od 9. veka, gde su ta slova korišćena. Ovako je samo mlaćenje prazne slame.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Википедија као извор.
Занимљиво је да не повлачиш сличне паралеле на другом крају политичког спектра, који окупља далеко више вас.Postavio sam jer je interesantan članak i što se sve može primeniti na ovaj slučaj, pa.
Zbog toga je Miodrag Milanović u pravu kada na neki način naginje ga podvlačenju veza između brojnih istoriografskih novoromantičara i neonacizma. U izvesnoj meri bez političkih konotacija, sem u slučaju Deretića i klike okupljene oko Slobodne Srbije i skoncentrisana na pseudonaučna naklapanja nema odmah takve obrise, ali kada se to ogoli tako se dolazi do upravo te suštine.
Prvi ut mi je to bilo sinulo na jednom predavanju u muzeju automobila kada je pričao Jarčević i jedan gospodin iz publike sa njim bio ušao u raspravu oko toga da Srbi nikako ne mogu biti narod ili slične kategorije, već samo rasa.
Zbog toga je Miodrag Milanović u pravu kada na neki način naginje ga podvlačenju veza između brojnih istoriografskih novoromantičara i neonacizma.
Занимљиво је да не повлачиш сличне паралеле на другом крају политичког спектра, који окупља далеко више вас.
Problem je sto se negira da je staro-evropska Srpska I2a kromanjonska osnova sve slovenske genetike sa R1a, i naravno da postoji kontinuitet kultura i jezika, jer ne mogu jezik i kultura da poteknu iz vazduha.
Mene najvise brinu ovakve stvari u vezi sa Starim Evropljanima. Ovaj jos dize tri prsta, kontinuitet kulture ocito postoji.
Pogledajte prilog 489794
Od sebe treba krenuti.
Eto, upravo o tome govorim.
Ni tebi neke stvari nisu jasne pa opet preskačeš i teraš po svom. Pre svega to se odnosi na direktne dokaze o slovenskoj autohtronosti na području Slovenskog Juga. Odbacuješ ih zato što o njima literatura nije dovoljno raspravljala, a ako se trend uske specijalizacije u društveno-humanističkim naukama nastavi - niti će se raspravljati. Istovremeno prihvataš narative (indirektne dokaze), o kojima je manje-više, tu i tamo pisano, samo zato što su urasli u struku kao "tradicionalni pristup problematici". Što se mene tiče, tebe nisu obavestili da je svetlo upaljeno, došla je struja.
Ti slusas Deretica kad izvali nesto, a kad kaze neku sustinu i istinu koju niko ne moze da ospori i potvrdi nauka.
Minojci su I2a hg po genetskim ispitivanjima.
Mesopotamia/Kurdistan, Kurdi su danas 20% I2a, u neolitsko doba visa frekvencija.
Stari Egipcani jesu stari srbi-stari evropljani I2a.
Prva zemljoradnja i civilizacija je nastala na Balkanu od starih Srba I2a.
Pogledaj lik Aleksandra Velikog, staro-evropske srpske I2a-dinarska.
Pogledaj na GG postavio sam studije o genetici starih egipcana, jesu Srbi i Sardinija populacija. Narod cini genetika, kultura nastaje iz genetike...
Jedino Dalmacija/Bosna/Srbija/Sardinija linija ima u najvisoj frekvenciji I2a zatim bivsa Jugoslavija ostale zemlje, kod drugih naroda je u manjim procentima.
Istina i prava nauka je da kultura nastaje od genetike. Od muzike, do jezika... da ne dajem primere i dokazujem ocigledno, sad zato sto neko vidi istinu da rase naroda postoje odmah je nacista i pseudonaucnik.
https://www.nature.com/articles/ncomms15694#s1
"We found that the Ancient Egyptians are most closly related to Neolithic and Bronze Age samples in the Levant, as well as to Neolithic Anatolian and European populations. When comparing this pattern with modern Egyptians, we find that the Ancient Egyptians are most closly related to all modern and ancient European populations that we tested."
Stari Egipat su osnovali moreplovci-stari evropljani-srbi I2a.
Istina i prava nauka je da kultura nastaje od genetike. Od muzike, do jezika... da ne dajem primere i dokazujem ocigledno, sad zato sto neko vidi istinu da rase naroda postoje odmah je nacista i pseudonaucnik.
"Na Balkanu potice zemljoradnja." Gordon Childe
То није магарац већ коњ. У време настанка петроглифа из долине Валкамоника, у том делу Европе још није било магараца.Mene najvise brinu ovakve stvari u vezi sa Starim Evropljanima. Ovaj jos dize tri prsta, kontinuitet kulture ocito postoji.
То није магарац већ коњ. У време настанка петроглифа из долине Валкамоника, у том делу Европе још није било магараца.
Jedina genetika koja je ancient and modern european population i anatolian population je I2a i ni jedna druga. Ocigledno da ne znas osnovno, postavio sam na ovoj stranici jos genetskih studija, treba ozbiljno da ucis ovo i da poznajes genetiku da pravilno protumacis rezultate.
Narod cini genetika, postoje razlike u mentalitetu, umetnosti, kulturi... mozes ti da smatras to nacizmom ili kako god, to je istina.
Bio je neki clanak da Tibetanci nisu "ljudi" jer mogu da disu na neverovatnim visinama na kojim drugi naordi ne mogu. Naravno Tibetanci su ljudi samo druga rasa, oni su nasledili od Denisovenaca (veci procenat) genetiku i mogu na neverovatnim visinama da disu na kojim bi svi drugi umrli.
Mora pravilno da se protumaci genetski rezultat, da se zna dobro genetika kad se citaju studije. Prouci bolje genetiku pa onda procitaj ove studije.