Hajde sad da prođemo, redom, šta je tačno istina:
1. Ovo je prva slika na kojoj se vidi taj spomenik, koju sam okačio na forum:
Pogledajte prilog 913853
https://forum.krstarica.com/threads/becko-berlinska-skola-vs-novoromanticari.486173/post-36732560
Datum objave, na ovoj temi, je
pre gotovo dve i po godine,
24. decembra 2018. godine i
tačno dve godine pre tvoje objave. U pitanju je snapshot video priloga iz jedne kosovske televizije o prizrenskom muzeju
2. Tokom svih ovih godina, od dana kada sam dobio potvrdu da po svemu sudeći taj spomenik zaista postoji (marta 2014. godine, dakle pre ravno
sedam godina) održavam na ovom forumu interes za ovaj spomenik živim. Delim sa javnosti foruma svaku informaciju koju saznam o dotičnom spomeniku. Pod tom inspiracijom, otišao sam lično u Prizren i posetio arheološki muzej da vidim taj spomenik. O tome sam pisao javno na forumu, te sam prvi čovek koji je uopšte nabavio fotografije veće rezolucije (
ikada!) ovog spomenika i okačio ih na ovu temu.
Pogledajte prilog 913856
https://forum.krstarica.com/threads/becko-berlinska-skola-vs-novoromanticari.486173/post-37997736
Datum objave prvih ikada ovde postavljenih detaljnijih fotografija spomenika je
20. jun 2019. godine, pre
skoro dve godine i
godinu i po dana pre tvoje objave sa fotografijama ovog spomenika.
3. Ova tvrdnja, da je na ovoj temi bilo pokušaja ubeđivanja da je ovaj spomenik ne postojeći, uključujući da sam navodno ja to pokušavao učiniti, više puta je bila objavljivana na ovom forumu. To si ti, Aranko, učinio i u tvojoj objavi koju si citirao. I
odmah ispod nje sam te upitao ko je, bre, to tvrdio. Ova diskusija na ovoj temi već je bila vođena, a ja sam na potpuno isti ovaj način pobijao te tvoje tvrdnje, koje po ko zna koji put ponovo iznosiš. Naprotiv, ne samo da nisam niti na ovoj temi, ni nijednoj drugoj, bilo na ovom potforumu ili igde drugde na celom forumu, uključujući i privatnu prepisku sa drugim forumašima, tvrdio ili čak nagoveštavao da ovaj spomenik ne postoji ili nije uopšte nikada ni postojao,
davno pre tvoje objave, kritikovao sam i pobijao tvrdnje drugh ljudi koji su izjavljivali da dotičnog spomenika nigde nema. Dotičnu dezinformaciju, da spomenika nema,
plasirali su Goran Šarić i Radovan Damjanović. Obojicu sam vrlo oštro napao zbog pisanja takvih neistina, jerbo lenčuge nisu doslovno ništa učinile da ga probaju pronaći, a iznose takve potpune neistine u javnost.
4. Forumaš
@Mrkalj, hajde da je stajao sasvim po strani, no iako je bio vrlo aktivni učesnik diskusije o ovom spomeniku i
iako on vrlo dobro zna da je to što ti pišeš netačno, umesto da te demantuje, on je čak lupio i palac podrške u objavi u kojoj
najblaže rečeno iznosiš (i to čak ne prvi put) neistine o meni.
Hajde sad ti, jednom za svagda, postavi hronološki sled i objasni celoj forumaškoj zajednici logiku tvojih tvrdnji.