- Poruka
 - 76.576

Добро, нисам знао да ли је на овом пдф-у дозвољено говорити о планетарним руско/српским цивилизацијама.Kako bre samo do Atlandite, kako se tu uklapaju Sunce, Mesec, Mars i druga astronomska tela?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Добро, нисам знао да ли је на овом пдф-у дозвољено говорити о планетарним руско/српским цивилизацијама.Kako bre samo do Atlandite, kako se tu uklapaju Sunce, Mesec, Mars i druga astronomska tela?![]()
On je satanista. Teslijanstvo mu je Lucifer u Teslinoj koži. Slušao sam ga kako nadahnuto govori o dobroti Lucifera, a Teslu želi da proglasi Luciferovim glasnikom preko kojeg je saznanje Lucifer slao ljudima.Да, он прича о неком ,,теслијанском" добу које надолази.
Добро, нисам знао да ли је на овом пдф-у дозвољено о планетарним руско/српским цивилизацијама.![]()
	Знао сам да му је род, само нисам знао какав.Hahahah hvala na komplimentu, ali da li si ti pročitao i skapirao da se radi samo o konfabulaciji to što je Lučić kazao?
Pa ona mu je rođena sestra.
Знао сам да му је род, само нисам знао какав.
Него, шта му беше дође онај оснивач ткз. ЦПЦ?
Može li to krupnije? Ne vidim dobro - ima li slovo R na Suncu?Što da ne?
![]()
Ок. Мени је лично ово првс књига преко које сам се упознао са професором Чудиновом:Što da ne?
![]()
Да, слажем се. Он стално хвали масонерију још покушава и Србе да повеже са истом.On je satanista. Teslijanstvo mu je Lucifer u Teslinoj koži. Slušao sam ga kako nadahnuto govori o dobroti Lucifera, a Teslu želi da proglasi Luciferovim glasnikom preko kojeg je saznanje Lucifer slao ljudima.
Ne znam da će išta pametno ili dobro čovečanstvu od tog vragolastog Velje ostati.
To nije duel, to je dogovor o nenapadanju. Ti meni serdare, ja tebi vojvodo.Ево недавно су Човек који Зна и Веља имали дуел на Танјуг телевизији:
Уживао сам у емисији.![]()
Ок. Мени је лично ово првс књига преко које сам се упознао са професором Чудиновом:
Pogledajte prilog 1492299
![]()
Зар се није Чудинов бавио предхришћанским словенским наслеђем?Ок. Мени је лично ово првс књига преко које сам се упознао са професором Чудиновом:
Pogledajte prilog 1492299
![]()
Он је заправо био у заблуди око тога. Није схватао да су Руси огранак Срба, а не обратно.Inače, ako se dobro sećam on tvrdi da su Srbi ogranak Rusa koji je dobio ime po srpovima i da je originalno ime bilo Srpi. I onda je u nekom momentu došlo do nekakve korupcije i upalo slovo B umesto izvornog P.
Po njegovom viđenju, Republika Srpska bi trebalo da održava izvornije ime.

Јесте.Зар се није Чудинов бавио предхришћанским словенским наслеђем?
Зар се није Чудинов бавио предхришћанским словенским наслеђем?
Мени делује да немају баш исте ставове. Али сложили су се око тога да су избори у Србији организовани на папин рођендан.To nije duel, to je dogovor o nenapadanju. Ti meni serdare, ja tebi vojvodo.

Јесте.![]()
Хммм...Poznatiji po kosmičkim.

Autohtonisti vole često da se pozivaju na njega, kao dokaz da su Hazari zapravo Srbi.
Онда мислим да то није овај на кога сам ја мислио.Ne, sigurno ne on. Rekoh da je čovek i dalje živ (ako nije skoro umro možda) i u Izraelu.
Хммм...![]()
Ра се звао Император те Царевине. Па тако су Срби/Руси кад су слетели на земљу давали имена својим државама: Ра-Рашка-Расија-Русија...Po Čudinovu, većinom sveta je vladala jedna kosmička imperija koja je imala svoje sedište na Marsu. Sve do XII veka Rusi su imali kosmodrome i razvijeni saobraćaj po Sunčevom sistemu, kao i dosta razvijenu avijaciju; vojni bombarderi ruske avijacije u srednjem veku su bili sastavljeni uglavnom od marsovskih veterana i zato su bili toliko uspešni prilikom pokoravanja ljudi. I onda su 1191. godine papa i Rimljani skovali zaveru i podelili tu planetarnu imperiju zato što su potpomogli podeli carske avijacije, koja se na kraju predala Rimljanima i tada počinje krah velike Rusije koji traje sve do današnjeg dana.
Isus Hrist je bio jedan od poslednjih velikih ljudi sa Marsa. Hrišćanstvo je nastalo početkom XVI stoleća, negde oko 1504. godine. Reinkarancija se odvila tako što su ga Hristovi učenici nakon što ga je Longin ranio kopljem vratili na Mars i tamo se zalečio zahvaljujući toj naprednoj marsovskoj tehnologiji. Zapravo po njemu Hrist uopšte nije vaskrsnuo, nego je zalečen od inače smrtne rane na Marsu.
Изненађен сам да си га читао, али хвала на одговору. Ја сам га слушао, то ми је било, онако, за опуштање.Po Čudinovu, većinom sveta je vladala jedna kosmička imperija koja je imala svoje sedište na Marsu. Sve do XII veka Rusi su imali kosmodrome i razvijeni svemirski saobraćaj (zapravo, on će postojati još i vekovima, ali bez te vojne sile koju su imali) po Sunčevom sistemu, kao i dosta razvijenu avijaciju; vojni bombarderi ruske avijacije u srednjem veku su bili sastavljeni uglavnom od marsovskih veterana i zato su bili toliko uspešni prilikom pokoravanja ljudi. I onda su 1191. godine papa i Rimljani skovali zaveru i podelili tu planetarnu imperiju zato što su potpomogli podeli carske avijacije, koja se na kraju predala Rimljanima i tada počinje krah velike Rusije koji traje sve do današnjeg dana.
Isus Hrist je bio jedan od poslednjih velikih ljudi sa Marsa. Hrišćanstvo je nastalo početkom XVI stoleća, negde oko 1504. godine. Reinkarancija se odvila tako što su ga Hristovi učenici nakon što ga je Longin ranio kopljem vratili na Mars i tamo se zalečio zahvaljujući toj naprednoj marsovskoj tehnologiji. Zapravo po njemu Hrist uopšte nije vaskrsnuo, nego je zalečen od inače smrtne rane na Marsu.

Ukratko,poznati su mi svi podaci koje si naveo. Naravno da je genetika mešovita i zato sam napisao "dominantno" po izgledu lica, što znači da njegova ćerka možda uopšte ne liči na Hazarku, kao što mu ni sestra baš ne liči, đavo je odneo.![]()
А јел му сатанисткиња Марина Абрамовић неки род?
Дуле, немој да зезаш.![]()
Pa ona mu je rođena sestra.
Знао сам да му је род, само нисам знао какав.

Ал Веља цепа пиво само тако...Изненађен сам да си га читао, али хвала на одговору. Ја сам га слушао, то ми је било, онако, за опуштање.

Što je cepo, cepo je. Dobio je mijasteniju gravis, prepolovio kilažu, skinuo ga sa lopate neki doktor iz Makedonije pre dve-tri godine. Uticajna je to sekta.Ал Веља цепа пиво само тако...![]()
U zaključku, mi se možemo diviti njegovoj izuzetnoj mentalnoj energiji. Dok izlaže ima ima elastičnu multifokalnu pažnju, izuzetno veliku mentalnu brzinu i, dok izlaže, jedan fokus služi za logičku obradu pitanja, drugi za pragmatičku kontrolu, treći kontroliše uklapanje u istorijat njegovih konstrukcija, četvrti, po potrebi bez vežbanja prevodi uobičajeni jezik na zagrebačku varijantu i tako dalje, i dok sve to procesuira telo i ton izlaganja mu je u savršenoj ležernosti, nimalo u grču ili napetosti. Ali u duhovnoj instanci, on je prodana duša, satanistički globalista, aktivni rušitelj svega nacionalnog, suverenog, tradicionalnog, porodičnog a sve to u poslednje 2 godine intenzivno promoviše u svakodnevnim višestrukim Jutjub podkastima. Samo na kanalu Nenad Toronto gostuje svaki drugi dan po 70 i kusur minuta i tamo ima na stotine emisija.Изненађен сам да си га читао, али хвала на одговору. Ја сам га слушао, то ми је било, онако, за опуштање.![]()