Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 70.518
Nažalost.Danas se za to ide u pritvor .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nažalost.Danas se za to ide u pritvor .
Pa šta si skrivila , ništa .Nažalost.
Naravno da sam za kažnjavanje djece pa i fizičko. Neće niko normalan olešiti batinama dijete ali kako Duki reče-šipkica uvijek da je pri ruci. Zlo mi je od ovih internet mama koje su pokupile savjete na internetu od raznih budala pa neće da sputavaju dječiju radoznalost i kreativnost pa im sve okej i normalno. Antipatična su mi da "slobodna" djeca.
Imate li vas dvije djecu?Ma nemoj. Evo da pođem od sebe. Da nije bilo ograničenja izlaska, vjerovatno bi se vraćala u zoru. Jednom sam ostala iza ponoći i dočekao me takav šamar na vratima da mi više nikada nije palo na pamet. Naravno da se na žurkama cugalo, ali nisam se nikada usudila više od 2 pića popiti i to sam sjećam se duboko disala u povratku kući da ispari. Ocjene su bile uslov za ljetovanje, zimovanje , bazen i dr.
Bojala sam se roditelja i to nije tako loše. Granice moraju da postoje. Zapamti da ti nisi djetetu prijatelj, prijateljica, već roditelj, koji se mora pobrinuti da izraste u dobrog i ispravnog čovjeka. Naravno da imaš obavezu i sačuvati mu život.
evo pitala Aikako odrzavas disciplinu bez batine?
Nemam ali kad budem imala ima da ih preko koljena!Imate li vas dvije djecu?
Uopće nije upitno fizičko kažnjavanje, upitno je zbog čega djecu kažnjavate i koliko godina imaju.
Tako je, jer koga da sjebeš radije nego svoju decu.Nemam ali kad budem imala ima da ih preko koljena!![]()
Zamisli da ti sin/kćer od 14 godina dođe doma i hladno ispali da je konzumirao/la marihuanu.Nemam ali kad budem imala ima da ih preko koljena!![]()
kako bi ti postupio?Zamisli da ti sin/kćer od 14 godina dođe doma i hladno ispali da je konzumirao/la marihuanu.
Kako bi postupila?
Alo... pa bili smo djeca, od novca za "jauznu" bi skucali za drogu ako treba.kako bi ti postupio?
Ovo me bas zanima jedino da mu nedas dzeparac pa da nema sa cim da kupuje
Pricas do ujutru. I jos 10 dana ako treba.kako bi ti postupio?
Ovo me bas zanima jedino da mu nedas dzeparac pa da nema sa cim da kupuje
I on ce tebe bas da poslusa,nema od toga nista izgleda da to kako ce dete izrasti zavisi od toga kojim putem ga zivot nanese.Pricas do ujutru. I jos 10 dana ako treba.
Lenji roditelji biju decu.
Batice ja sam bio u drustvu takvih,ali nikad nisam konzumirao jednostavno roditelji i ovako nisu imali mnogo novca i jos da me uhvati policija ili nesto pa da najebu zbog mene,jednostavno sam imao saosecaja prema njima,a i nije me intresovalo iskreno. Krisom sam jos u prvom razredu osnovne probao cigare i video da mi to ne prija, i onda jednostavno nisam ni marihuanu ima zelju da probam.Alo... pa bili smo djeca, od novca za "jauznu" bi skucali za drogu ako treba.
Batice, živimo li mi u istoj dimenziji?
Parents go one way, children another.
Svaka čast, ali otkako me mater kada sam imao nekih 14 godina sjebala za 100 DM, naučio sam lekciju.Batice ja sam bio u drustvu takvih,ali nikad nisam konzumirao jednostavno roditelji i ovako nisu imali mnogo novca i jos da me uhvati policija ili nesto pa da najebu zbog mene,jednostavno sam imao saosecaja prema njima
Istina.Ali mislim da zivot vaspitava coveka tako da kakav ko ispadne jbg ne mozemo svi biti isti.
sta mislite o ovoj cuvenoj recenici od davnina i nekog vremena kad si mogao da vaspitas dete
da li alternativa koja se sad forsira bez batine daje rezultate?
cinejnica je da su deca sve agresivnija.
Ima puno, ali vidi, postoji na stotine istrazivanja i desetine disertacija koje pokazuju negativne strane batine u vaspitanju.
Ne postoji nijedna studija koja pokazuje pozitivne strane.
Deca uce gledajuci sta radimo a ne sta im kazemo da radimo.
I to je ono sto svaki roditelj zna.
Ja sam izabrao bez batina. I siguran sam, 100%, da sam dobro izabrao.
A imam izuzetno aktivno i emotivno dete, tako da je rad sa njim 24/7.
Smatram da roditelji koji tuku decu su lenji roditelji. Izmedju ostalog.
Jer udariti je lako. Pricati satima je tesko.
Pecinski metodi vaspitavanja dece.sta mislite o ovoj cuvenoj recenici od davnina i nekog vremena kad si mogao da vaspitas dete
da li alternativa koja se sad forsira bez batine daje rezultate?
cinejnica je da su deca sve agresivnija.