Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.224
Ne, on to nikada nije rekao. Sledeće pitanje?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, on to nikada nije rekao. Sledeće pitanje?
Tj sve dok ne iznerviraju baš tebe?Pecinski metodi vaspitavanja dece.
Ima puno, ali vidi, postoji na stotine istrazivanja i desetine disertacija koje pokazuju negativne strane batine u vaspitanju.
Ne postoji nijedna studija koja pokazuje pozitivne strane.
Deca uce gledajuci sta radimo a ne sta im kazemo da radimo.
I to je ono sto svaki roditelj zna.
Ja sam izabrao bez batina. I siguran sam, 100%, da sam dobro izabrao.
A imam izuzetno aktivno i emotivno dete, tako da je rad sa njim 24/7.
Smatram da roditelji koji tuku decu su lenji roditelji. Izmedju ostalog.
Jer udariti je lako. Pricati satima je tesko.
Moje dete nije vaspitavano tako i evo izraste u divnog mladica.Tj sve dok ne iznerviraju baš tebe?
Ma Tab koristi toboz pitalice da baci senku na mlade i studente koji su na protestima...
Ako je trend porast nasilja i agresije, da li mozda imaju roditelji uticaja na to, okruzenje, stanje
u zemlji, propagiranje nasilja u medijima?
Ma nervirati je jedno, nego ima nerviranja i nerviranja…Moje dete nije vaspitavano tako i evo izraste u divnog mladica.
Da li je mene ko nervirao, druga prica.
Meni je ime Mile.Moja komsinica je Mira. I nema dece.Moje dete nije vaspitavano tako i evo izraste u divnog mladica.
Da li je mene ko nervirao, druga prica.
Ma da! Zato danas djeca kolo vode. Da krenemo od spavanja. Kada idu da spavaju? Oko ponoći. Je li to normalno?Nauka je rekla svoje po pitanju teme, nema tu šta više da se mlati prazna slama.
Fizičko kažnjavanje je loše i ostavlja posledice.
To nije jedna studija pokazala, več stotine nezavisnih studija.
Ako roditelj bez batine nema autoritet, onda je omanuo kao roditelj i tu nema popravke.
Sve sto si nabrojala nema nikakve veze sa batinama.Ma da! Zato danas djeca kolo vode. Da krenemo od spavanja. Kada idu da spavaju? Oko ponoći. Je li to normalno?
Kako se ponašaju ,,u gostima,,? Vode glavnu riječ. Život ti zagorčaju dok ih ne ispratiš do vrata.
U restoranu, kafiću, slastičarni...Prosipaju vodu, voze stolice, ometaju ljude za susjednim stolom, vrište...
U školi? Znaju da iza sebe imaju mamu, tatu, babu, tetku...pa emituju bjesove i već tako mali ucjenjuju.
Da sada ne nabrajam, ne plaše se nikoga, ne poštuju nikoga, ne znaju za red, ne igraju se, već ravnopravno učestvuju u razovoru odraslih, jednom rječju isisaju svu energiju i sjebu ti život.
Ne može teko!
Ova izjava ti je toliko glupa da je bolje da je obrises sama.Dijete je kao pas, kako ga dresiraš, tako će se ponašati.
Lapsi prvo dobro jutro, drugo, ne valja ti ovo sto pises ovdeDijete je kao pas, kako ga dresiraš, tako će se ponašati.
Ti si do sada imao više mozga i znao, nepogrešivo, prepoznati kad se neko zeza a kad je ozbiljanTako je, jer koga da sjebeš radije nego svoju decu.
Zanimljiva tema.
Obzirom da sam ošamario dva učenika (pred roditeljima) na poslu, ne treba da se izjašnjavam.
Ali ne može se generalizovati. Nema univerzalnog pravila. Probaš milom,
. .. ako ne ide, zapretiš. Ako ni tad ne ide, ispuniš pretnju.
Zar bez majke, sine/kćeri? I uputila bih onaj pogledpun razočaranjaZamisli da ti sin/kćer od 14 godina dođe doma i hladno ispali da je konzumirao/la marihuanu.
Kako bi postupila?
Kako bi te moj tata, da je kojim slučajem bio taj roditelj, opalio šakom u facu tačno ne bi bio u stanju danas da pišeš!Zanimljiva tema.
Obzirom da sam ošamario dva učenika (pred roditeljima) na poslu, ne treba da se izjašnjavam.
Isto bi uradio i Plant da je neko njegovo dete ošamirio.Kako bi te moj tata, da je kojim slučajem bio taj roditelj, opalio šakom u facu tačno ne bi bio u stanju danas da pišeš!
Zanimljiva tema.
Zanimljiva tema.