13-08-1971
Primećen član
- Poruka
- 682
Tesko je uklopiti u jedan okvir i reci e to je razlog. Ljudska dusa je slojevita, zivimo u tesko vreme, pogotvo generacije rodjene 70-tih koje su bile izlozene vrlo brutalnim stresovima tokom proteklih godina. U ljude se uvuko strah, bez obzira na pol i jednostavno tesko se odlucuju na ozbiljne iskorake u zivotu. A ima i onih koji su ziveli zivot punim plucima i nisu bili spremni na kompromise. A brak je kompomis i to veliki, zasnovan na medjusobnoj toleranciji i razumevanju. Iz iskustva poprilicnog zivotnog, soleri su ekipa koji se tesko prilagodjavaju drugima , veoma cesto izrazito ne tolerantni, ili pak nesigurni i povuceni u sebe do bola. Opet tesko je generalizovati stvar.
Pre par meseci vratim se iz lova , uvece dosta kasno i svratim u jedan kafic, vecina ekstra pijano, a mlada ekipa, na jednoj strani muski ratoborno nastrojeni, na drugoj devojke dobro osamucene sve se nesto medjusobno stiskau i kikocu, jedva da sam video tri cetiri mesovita para da se grle i ljube. Popijem kafu i odem ne verujuci ocima . Da toliko nemaju hrabrosti da se medjusobno startuju , tesko mi je poverovati u to sto sam video. A mlada ekipa.
Pre par meseci vratim se iz lova , uvece dosta kasno i svratim u jedan kafic, vecina ekstra pijano, a mlada ekipa, na jednoj strani muski ratoborno nastrojeni, na drugoj devojke dobro osamucene sve se nesto medjusobno stiskau i kikocu, jedva da sam video tri cetiri mesovita para da se grle i ljube. Popijem kafu i odem ne verujuci ocima . Da toliko nemaju hrabrosti da se medjusobno startuju , tesko mi je poverovati u to sto sam video. A mlada ekipa.
))
da budes totalni fejk
al bar da skapiras da ces mozda dobiti trunku samopouzdanja kad se ne budes pravdala..kad se ne budes branila napadom a niko te nije licno okarakteriso ko pomenuto..i na kraju kad budes imala herca da shvatis shalu na svoj racun..kad se budes shalila na svoj racun..evo ovo nek ti bude oche nash..svaki dan po 3x da ponavljas..pa..mozda ti i uspe
Uostalom, valjda je to normalnije nego da se neko venčava zato što društvo od njega to očekuje