13-08-1971
Primećen član
- Poruka
- 682
Tesko je uklopiti u jedan okvir i reci e to je razlog. Ljudska dusa je slojevita, zivimo u tesko vreme, pogotvo generacije rodjene 70-tih koje su bile izlozene vrlo brutalnim stresovima tokom proteklih godina. U ljude se uvuko strah, bez obzira na pol i jednostavno tesko se odlucuju na ozbiljne iskorake u zivotu. A ima i onih koji su ziveli zivot punim plucima i nisu bili spremni na kompromise. A brak je kompomis i to veliki, zasnovan na medjusobnoj toleranciji i razumevanju. Iz iskustva poprilicnog zivotnog, soleri su ekipa koji se tesko prilagodjavaju drugima , veoma cesto izrazito ne tolerantni, ili pak nesigurni i povuceni u sebe do bola. Opet tesko je generalizovati stvar.
Pre par meseci vratim se iz lova , uvece dosta kasno i svratim u jedan kafic, vecina ekstra pijano, a mlada ekipa, na jednoj strani muski ratoborno nastrojeni, na drugoj devojke dobro osamucene sve se nesto medjusobno stiskau i kikocu, jedva da sam video tri cetiri mesovita para da se grle i ljube. Popijem kafu i odem ne verujuci ocima . Da toliko nemaju hrabrosti da se medjusobno startuju , tesko mi je poverovati u to sto sam video. A mlada ekipa.
Pre par meseci vratim se iz lova , uvece dosta kasno i svratim u jedan kafic, vecina ekstra pijano, a mlada ekipa, na jednoj strani muski ratoborno nastrojeni, na drugoj devojke dobro osamucene sve se nesto medjusobno stiskau i kikocu, jedva da sam video tri cetiri mesovita para da se grle i ljube. Popijem kafu i odem ne verujuci ocima . Da toliko nemaju hrabrosti da se medjusobno startuju , tesko mi je poverovati u to sto sam video. A mlada ekipa.