baba devojke...

Tesko je uklopiti u jedan okvir i reci e to je razlog. Ljudska dusa je slojevita, zivimo u tesko vreme, pogotvo generacije rodjene 70-tih koje su bile izlozene vrlo brutalnim stresovima tokom proteklih godina. U ljude se uvuko strah, bez obzira na pol i jednostavno tesko se odlucuju na ozbiljne iskorake u zivotu. A ima i onih koji su ziveli zivot punim plucima i nisu bili spremni na kompromise. A brak je kompomis i to veliki, zasnovan na medjusobnoj toleranciji i razumevanju. Iz iskustva poprilicnog zivotnog, soleri su ekipa koji se tesko prilagodjavaju drugima , veoma cesto izrazito ne tolerantni, ili pak nesigurni i povuceni u sebe do bola. Opet tesko je generalizovati stvar.

Pre par meseci vratim se iz lova , uvece dosta kasno i svratim u jedan kafic, vecina ekstra pijano, a mlada ekipa, na jednoj strani muski ratoborno nastrojeni, na drugoj devojke dobro osamucene sve se nesto medjusobno stiskau i kikocu, jedva da sam video tri cetiri mesovita para da se grle i ljube. Popijem kafu i odem ne verujuci ocima . Da toliko nemaju hrabrosti da se medjusobno startuju , tesko mi je poverovati u to sto sam video. A mlada ekipa.

TPre par meseci vratim se iz lova , uvece dosta kasno i svratim u jedan kafic, vecina ekstra pijano, a mlada ekipa, na jednoj strani muski ratoborno nastrojeni, na drugoj devojke dobro osamucene sve se nesto medjusobno stiskau i kikocu, jedva da sam video tri cetiri mesovita para da se grle i ljube. Popijem kafu i odem ne verujuci ocima . Da toliko nemaju hrabrosti da se medjusobno startuju , tesko mi je poverovati u to sto sam video. A mlada ekipa.

ajde bre
kafana u provinciji, svi pijani i niko se savatava
ma to je neko žešće foliranje
da nije lazarevac?

I kad smo srecne,i neopterecene,oni hoce da nas predstave nesrecnim........oh boze,alo ljudi,ko kaze da smo nesrecne ,taj grdno gresi......ili da nemamo samopouzdanja,ili ne znam ni ja cega.........moje samopouzdanje prshti na sve strane........sto i ima svojih drobrih strana......oduva,nesposobnjakovice i mrtva puvala,koja ne znaju ni kud su posli,ni gde su dosli.......:roll::manikir:

Jako kako si ti samo tuzna i smesna sa ova 2 copy/paste smajlija..jos ti samo fali onaj cool:cool:da budes totalni fejk:lol:al bar da skapiras da ces mozda dobiti trunku samopouzdanja kad se ne budes pravdala..kad se ne budes branila napadom a niko te nije licno okarakteriso ko pomenuto..i na kraju kad budes imala herca da shvatis shalu na svoj racun..kad se budes shalila na svoj racun..evo ovo nek ti bude oche nash..svaki dan po 3x da ponavljas..pa..mozda ti i uspe:lol:

Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...

Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?

Do svoje 33-treće godine bavio sam se ugostiteljsvom, mnogo sam se družio sa opisanim devojkama. U glavnom su to obrazovane i odgovorne osobe, u tome je njihov problem jer traže približno tavog čoveka za sebe, ali kao legendarni Gustav u crtaću gde traži sebi partnerku, teško nalaze iole blisku osobu, jer moram priznati da mi 'jačeg' pola nismo baš po takvim merilima. Te dame jednostavno odabiraju da budu same jer neće se upustiti u podizanje porodice (dece) sa nekim ko im ne uliva poverenje, kasnije zbog nedostatka porodice i smisla života psiha proradi i one se osećaju manje vrednim, valda zbog tog osećaja samoće...
Dakle na žalost ostaju same zbog nas.

Kakav sebicni odvratni izraz. Sebi rodila dete.
Valjda se razmislja malo i o zivotu tog deteta..a ne, bitno da se sebi rodi, da ne ispadne usedelica i da se ispuni necim zivot.
Dete ko ebe, ono je rodjeno da bi ispunilo neku svrhu u majcinom zivotu :roll:

Ja znam samo one lepe i pametne koje mogu a neće da se udaju jer im ne pada napamet da nekome titraju ceo život kad mogu da se zezaju :lol:
I ne vidim da su nešto očajne zato ... čak naprotiv, super im je.

Doduše znam i jednu što bi htela ali je niko neće. Ta i da se uda opet bi bila nakrivo nasađena i protiv drugih žena jer je ovako krš.

One koje su lepe i zgodne nikada nisu same , imaju uvek izbor .One koje prosecno izgledaju i ispod proseka imaju ili nikakav ili slab izbor, opet i tu ima onih koje filozofiraju i traze princa na belom konju a one same su nikakve i kada im prodju godine shvate da ih vise niko nece niti zeli. Takodje generalno devojkama mogucnost izbora opada sa godinama , najveci izbor imaju izmedju 20-25 god a kada predju 30 god sve je slabiji izbor pa cak i one sto imaju izgled buduci da muskarci i sa 40 god mogu biti bez problema sa atraktivnom devojkom od 20 god ako imaju kvaliteta a pogotovo i finansije .Realno svaki muskarac koji moze da bira izabrace mladju a ne baba devojku ,npr Lecic je uvek izlazio sa devojkama mladjim 20-30 god a sigurno da je mogao i sa nekim zenama priblizno njegovih godina ali nije mu padalo na pamet tako nesto

Ja znam samo one lepe i pametne koje mogu a neće da se udaju jer im ne pada napamet da nekome titraju ceo život kad mogu da se zezaju :lol:
I ne vidim da su nešto očajne zato ... čak naprotiv, super im je.

Doduše znam i jednu što bi htela ali je niko neće. Ta i da se uda opet bi bila nakrivo nasađena i protiv drugih žena jer je ovako krš.

A i te sto vide brak kao titranje i robiju su bas biseri od zena :roll:
Sta, niko nije cuo da danas i muskarci rade po kuci, kao i zene, raspodela poslova, ovo-ono?

Ne valja ni jedna ni druga krajnost po meni. Malogradjanstina i osudjivanje zena sto su presle odredjene godine a nisu u braku, nemaju decu...i druga krajnost.. citam neke budalastine u novinama kao single lifestyle ovo ono promovise se, bolje im je milion puta nego ljudima sa porodicom, to je sad in, one su mocne carice, prosseravanja tog tipa. I onda neko nasedne na propagandu potrosacku..
Naravno da single zene sve pare mogu da spiskaju na sebe, kozmetiku, odecu, ludila..to covece, a ne ove sa decom one ipak moraju da stede, nisu zanimljive kao ciljna grupa...
Zato se DINK parovi najvise promovisu..double income no kids..toooo covece peljeshi ovce!

A i te sto vide brak kao titranje i robiju su bas biseri od zena :roll:
Sta, niko nije cuo da danas i muskarci rade po kuci, kao i zene, raspodela poslova, ovo-ono?

Kakve veze ima da li rade po kući ili ne? Možda njima ni to ne odgovara, hoće da budu same, da nemaju decu, obaveze i da menjaju partnere i to je njihovo pravo. Gde piše da svi moraju da budu u braku? :mrgreen: Uostalom, valjda je to normalnije nego da se neko venčava zato što društvo od njega to očekuje :D

Kakve veze ima da li rade po kući ili ne? Možda njima ni to ne odgovara, hoće da budu same, da nemaju decu, obaveze i da menjaju partnere i to je njihovo pravo. Gde piše da svi moraju da budu u braku? :mrgreen: Uostalom, valjda je to normalnije nego da se neko venčava zato što društvo od njega to očekuje :D

Naravno da ne moraju, svasta. Prva sam rekla da je glupa i jedna i druga krajnost. Neko ni ne zeli brak jednostavno. Ali vec sam par puta cula to sto si navela, sta ce im brak da titraju nekom, rintache i slicno, pa mi cudno otkud se brak odnosi na ovo?
Zar je vecina nasih muskaraca takva da ne mrdaju prstom a zena se lomi od posla. Ja se iskreno nadam da nije..

Naravno da ne moraju, svasta. Prva sam rekla da je glupa i jedna i druga krajnost. Neko ni ne zeli brak jednostavno. Ali vec sam par puta cula to sto si navela, sta ce im brak da titraju nekom, rintache i slicno, pa mi cudno otkud se brak odnosi na ovo?
Zar je vecina nasih muskaraca takva da ne mrdaju prstom a zena se lomi od posla. Ja se iskreno nadam da nije..

Pa i ja se nadam da nije, evo moj muž prvi nije, ali znam puno žena koje to navode kao razlog što ne žele. Naravno, verovatno da to nije jedini razlog i da ima i drugih koje baš ne navode tako lagano jer je lakše reći ovo nego da npr. ne podnose decu, obaveze i sl.

Pa i ja se nadam da nije, evo moj muž prvi nije, ali znam puno žena koje to navode kao razlog što ne žele. Naravno, verovatno da to nije jedini razlog i da ima i drugih koje baš ne navode tako lagano jer je lakše reći ovo nego da npr. ne podnose decu, obaveze i sl.

Dobro je :)
Mada verujem da ima i takvih..tretiraju zenu kao kucnu pomocnicu..ali ubedjena sam da oni ipak nisu vecina..

Da li ce neko uci u brak ili ne i kakve su posledice zavisi od izbora , onaj ko nema dobar izbor i mogucnost bolje da ne ulazi sa nekom budalom cisto da bi bio u braku ,onaj ko ima izbor i zna sta zeli od te osobe ce uci u brak .Najveca je glupost uci u brak sa pogresnom osobom cisto da bi se zasnovala porodica i zbog dece

Pa parovi bez dece, oboje rade, nemaju potrebe da stede za buducnost, pa su najveci potroshaci...
To mogu biti straight parovi koji ne zele decu (ima i takvih), gej parovi, i td..

Nije ovde samo pitanje dece. Žene ostaju same (mislim na ultra ribe ribetine, pitchke kosmičke), lepe, zgodne, obrazovane.. Što bi rekli nemaju protiv koga. DINK par je ipak par, dakle našli su se u nečemu.

Back