baba devojke...

slozila bih se :lol:
ove isfolirane traze nekog da im kuva, pere, cisti, ali opet da zaradjuje vise od njih. a ovi muskarci ni na nebu ni na zemlji (metroseksualci) size od zena koje imaju vise kremica od njih :lol:

Sve u svemu izgubljenih u vremenu i prostoru sve vise i vise. Svi bi hteli sve, svi misle da su vredni nekoga/necega sto ne postoji. Svi su neko moodo, kobajagi. :zroll:

uglavnom ne moram da pricam...kad se pojavim ,svima je sve jasno

Koliko ti god to delovalo smesno ali iz tvoje opste fizicke pojave se moze dosta toga zakljuciti o tebi kao licnosti.
Npr.
-ako nosish kacket za sunce velika verovatnoca je da si muskobanjasta
-ako imash haljinu ili majicu sa velikim razrezom na ledjima znaci da si devojka slobodnije prirode i sto se mene tice bez ukusa za lepo
oblachenje slicno vazi i za visoke stikle
-oblik tvojih ochiju kao i najchesci polozaj istih a takodje i najchesca grimasa lica koja vremenom i ostane kao default, takodje mnogo govore
o tebi
-ako nosis naocare na kosi takodje, opet sto se mene tice nemas ukusa za lepo
-ako cesto nosis shljashtave suskavac trenerke iz 90-ih opet nemash ukusa za lepo a verovatno nemas ni stila u ponasanju(opet sto se mene tice)
...
Nekome drugom muskarcu bi se sve ovo svidelo i bila bi idealna devojka za njega a nekome opet nebi uopste, prema tome postoje neki
segmenti fizicke pojave zene ili muskarca koje svi pripadnici suprotnog pola ocenjuju na isti nacin i istom ili pribliznom ocenom ali postoje
i oni u kojima pogledi i ocene istih mogu biti i dijametralno suprotni pri posmatranju iste osobe.

naravno....moji kriterijumi su totalna katastrofa. sve sam kriterijume podigla i zelim muskarca koji ne postoji. I bas mi je lepo...ne hebe me ko hoce,nego koga ja hocu
-Svako ima neke svoje kriterijume i drzi ih se do odredjenog perioda zivota a onda neko dobije i vise od onoga sto je ocekivao a neko manje,
pa cak i mnogo vise ili mnogo manje a veci deo dobije ono sto je ocekivao.
-Prilikom izbora kljuchnu ulogu igraju fizicki izgled i psihichki utisak o potencijalnom emotivnom partneru.
-E sada. Svaka osoba ima svoj karakter licnosti koga cini isprepleteni skup osobina i shodno tome privlache ga osobe slichnog karaktera, zargonski recheno "one koje ga kapiraju", zato nikada i nigde neces naci par osoba supr. pola npr.:
samoisticajne i duhom prepune zene i muskarca depresivnog duha i suprotno,
jako nezne i krhke zene i jako grubog muskarca -//-,
zene kojoj je karijera sve u zivotu i totalno neambicioznog muskarca koji voli recimo zivot na selu ili slicno -//-,
zene koja tezi: pedantnosti, prefinjenosti, skladu,... i muskarca kome stomak viri ispod raskopchane kohulje, podriguje od piva, prdi,-//-,
-Zato se vrlo cesto desava da nam se neka osoba JAKO dopadne fizicki ali vec nakon 1.3,5 minuta ili 4 sata ili 5 meseci.... nam se vise
ne dopada jer smo shvatili-osetili da njene osobine nisu kompatibilne nasim i suprotno, neko nam se dopada kao osoba-licnost ali je
previse fizicki odbojan tako da ga opet iskljucujemo iz kruga potencijalnih emotivnih partnera.
-Naravno ima i slucaja kada nam se neko dopada i po svojim fizickim i psihickim kvalitetima ali ne dovoljno da bi sno odmah usli u emotivnu
pricu sa tom osobom pa ga zato stavljamo u ledaru da ga/je eventualno odrznemo ako ne naidjemo na nesto bolje a mozda i za nas
blizu savrseno.....
-Takodje ima slucaja gde su ljudi kao osobe extremi, pa tako imamo extremno psihicki osetljive osobe ili extremno duhom pa samim
time i fizicki mirne sobe, osobe koje su previse uzburkanog duha pa se trude ili su prinudjene da tu uzburkanost stisaju fizickom
mirnocom, takodje i extremno-hiper aktivne osobe, extremno agresivne, bahate osobe, vecina pobrojanih slucajeva najcesce
ostaju same do kraja zivota a drugi ljudi na njih gledaju sa chudjenjem jer deluju kao chudne ali ipak normalne osobe i traze-iznalaze
razloge zasto takve osobe nisu nasle partnera posmatrajuci ih pre svega iz svog ugla, svojim rezonom i svojim pogledima na svet,......

da,slazem se....
ali,veruj ti meni da ja znam da se pojavim i da znam da dam do znanja da li zelim da budem hebena ili samo nahranjena lol
e sa takvim stvarima bas i nemam iskustva i nebih umeo to da procenim na tebi ili bilo kojoj devojci.
a samo da se nadovezem na godine, kazes da ih imas 33, nemoj bas PREVISE da brines oko toga jer se i muskarci mogu da zaljube
u devojke starije od sebe tu je samo u pitanju fiziologija a ne emocije jer zena mora da rodi dete do svoje 40-e a pozeljno je i neku godinu
pre, a najbolje da ga rodi sa 25-6-7 jer je tada u zenitu snage a i dovoljno je zrela za tako nesto kao licnost. Sto vise stari zrelija je i to je u konte-
kstu brige-staranja o detetu pozitivno ali nazalost ima sve manje jajasaca a u 40-oj ih sa nekoliko hiljada spadne na samo nekoliko komada
.
E sada imas i muskaraca kojima deca i nisu toliko bitna a medju njima i dobar deo i ne razmishlja toliko o godinama svoje partnerke tako da
nemash rrazloga toliko da brines ali morash malo da se aktivirash i potrazish sebi neshto za stalno hebanje i stalno hranjenje, nebrini ima
puno takvih koji ce te vrlo rado i he.ti i hr.ti ako treba i prati......

da...i svi mi i oni mislimo da smo savrseni....
pa vi mozda i mislite a oni najcesce traze exscentrike....,osobe (izvan-proseka) slicne sebi, kojih je nazalost jako malo.
vec sam ovde rekao da svako ima svoje kriterije kako psihicke tako fizicke.
moji su da je devojka:mirnije prirode, da nije zla, za mene pozrtvovana i da ima lepo lice i kose kao i zensko telo(grudi i zadnjica
nisu toliko bitni ali telo mora biti zensko), naravno ORGANSKI ne podnosim ZA MENE muskobanjaste devojke, kao i zene smizle i slicno.

pa vi mozda i mislite a oni najcesce traze exscentrike....,osobe (izvan-proseka) slicne sebi, kojih je nazalost jako malo.
vec sam ovde rekao da svako ima svoje kriterije kako psihicke tako fizicke.
moji su da je devojka:mirnije prirode, da nije zla, za mene pozrtvovana i da ima lepo lice i kose kao i zensko telo(grudi i zadnjica
nisu toliko bitni ali telo mora biti zensko), naravno ORGANSKI ne podnosim ZA MENE muskobanjaste devojke, kao i zene smizle i slicno.

ja nisam bas mirnije prirode..pozrtvovanost jos nisam probala,tako da ne znam...

da,da znam...ali,ja se najbolje SAMA brinem sama o sebi. uzdaj se u se i u svoje kljuse...
pa vec si rekla da kada se pojavis negde jasno se vidi dali zelis da budes nahranjena ili XXX, stoji i to donekle ali lepo je da
imas nekoga i da volis, hebanje i hranjenje mozes dobiti od skoro svakoga muskarca a da volis nekoga ne pita se samo on vec i ti.
Lepo je kada dodjes kuci umorna sa posla i slichno a on ti napuni kadu vrucom vodom, pa te odnese donje, spremi ti sokic ili vino, pa onda lepo
tenahrani i smesti da spavas a ako zelis moze i da te XXX.....

pa vec si rekla da kada se pojavis negde jasno se vidi dali zelis da budes nahranjena ili XXX, stoji i to donekle ali lepo je da
imas nekoga i da volis, hebanje i hranjenje mozes dobiti od skoro svakoga muskarca a da volis nekoga ne pita se samo on vec i ti.
Lepo je kada dodjes kuci umorna sa posla i slichno a on ti napuni kadu vrucom vodom, pa te odnese donje, spremi ti sokic ili vino, pa onda lepo
tenahrani i smesti da spavas a ako zelis moze i da te XXX.....

i da ne ocekuje nista zauzvrat? mozze....

znam da ce ovodelovati ludo ali ako nisi bas neka previse gojazna ili licem nakazna,
obuci se lepo, zacesljaj kosu i prosetaj malo. Pitaj redom muskarce koji ti nadolaze u susret a sami su, zele li da ti plate rucak, sigurno ce se naci bar njih 2-3 koji ce rucati sa tobom o svom trosku i nece traziti nista zauzvrat a o sexu necu ni da govorim.....

uzmi kantarion ulje u apoteci i pantenol krem,pomesaj i koristi....ne znam za nesto bolje....
za sta, za oziljke ili sta???, ne smetaju mi vise a i nemam ih tkrc. skoro uopste, vec imam ostecenu kozu a tu nema pomoci zato moram sebi
da nadjem neku lepih crta lica i ostecene koze, ove kojima ista nije ostecena ili nisu mirnije prirode ili me ne zele.

imam lepe crte lica i oci, imao sam devojku kakvu sam zeleo i u fizickom pa i u psihickom smislu, devojku trenutno nemam a od skora imam i ostecenu kozu tako da cu jos malo da trazim priblizno takvu kakvu sam imao a onda cu se zadovoljiti nekom koja nije debela i nije ruzna i donekle mi je kompatibilna osoba.

Back