naravno....moji kriterijumi su totalna katastrofa. sve sam kriterijume podigla i zelim muskarca koji ne postoji. I bas mi je lepo...ne hebe me ko hoce,nego koga ja hocu
-Svako ima neke svoje kriterijume i drzi ih se do odredjenog perioda zivota a onda neko dobije i vise od onoga sto je ocekivao a neko manje,
pa cak i mnogo vise ili mnogo manje a veci deo dobije ono sto je ocekivao.
-Prilikom izbora kljuchnu ulogu igraju fizicki izgled i psihichki utisak o potencijalnom emotivnom partneru.
-E sada. Svaka osoba ima svoj karakter licnosti koga cini isprepleteni skup osobina i shodno tome privlache ga osobe slichnog karaktera, zargonski recheno "one koje ga kapiraju", zato nikada i nigde neces naci par osoba supr. pola npr.:
samoisticajne i duhom prepune zene i muskarca depresivnog duha i suprotno,
jako nezne i krhke zene i jako grubog muskarca -//-,
zene kojoj je karijera sve u zivotu i totalno neambicioznog muskarca koji voli recimo zivot na selu ili slicno -//-,
zene koja tezi: pedantnosti, prefinjenosti, skladu,... i muskarca kome stomak viri ispod raskopchane kohulje, podriguje od piva, prdi,-//-,
-Zato se vrlo cesto desava da nam se neka osoba JAKO dopadne fizicki ali vec nakon 1.3,5 minuta ili 4 sata ili 5 meseci.... nam se vise
ne dopada jer smo shvatili-osetili da njene osobine nisu kompatibilne nasim i suprotno, neko nam se dopada kao osoba-licnost ali je
previse fizicki odbojan tako da ga opet iskljucujemo iz kruga potencijalnih emotivnih partnera.
-Naravno ima i slucaja kada nam se neko dopada i po svojim fizickim i psihickim kvalitetima ali ne dovoljno da bi sno odmah usli u emotivnu
pricu sa tom osobom pa ga zato stavljamo u ledaru da ga/je eventualno odrznemo ako ne naidjemo na nesto bolje a mozda i za nas
blizu savrseno.....
-Takodje ima slucaja gde su ljudi kao osobe extremi, pa tako imamo extremno psihicki osetljive osobe ili extremno duhom pa samim
time i fizicki mirne sobe, osobe koje su previse uzburkanog duha pa se trude ili su prinudjene da tu uzburkanost stisaju fizickom
mirnocom, takodje i extremno-hiper aktivne osobe, extremno agresivne, bahate osobe, vecina pobrojanih slucajeva najcesce
ostaju same do kraja zivota a drugi ljudi na njih gledaju sa chudjenjem jer deluju kao chudne ali ipak normalne osobe i traze-iznalaze
razloge zasto takve osobe nisu nasle partnera posmatrajuci ih pre svega iz svog ugla, svojim rezonom i svojim pogledima na svet,......