baba devojke...

ne valja kad je "udavaca", ne valja kad je "polovnjaca", ne valja kad je "baba devojka", ne valja kad je "matorka", ne valja kad je nevina, ne valja ako se zaljubi, ne valja ako nije nevina, ne valja nista....
el ima nesto normalno el muskarcima nista nije normalno?:P

ne valja kad je "udavaca", ne valja kad je "polovnjaca", ne valja kad je "baba devojka", ne valja kad je "matorka", ne valja kad je nevina, ne valja ako se zaljubi, ne valja ako nije nevina, ne valja nista....

Sta da ti kazem, i nama muskarcima je tesko... Moram da se brijem, to me smara. :lol:

razumem. ne zelim da komentarisem.

znam samo da mi nikako ne odgovara da se hebem sa nekim samo kad je sam kuci... znas ono....ja imam sex kad ja hocu,a ne kad rodbina ode na pijacu.
pa dobro ali ja sam mislio na to da bi me nekako bilo sramota posto kuci nemam uslove gde bih mogao biti siguran da sam
u svakom smislu nasamo sa nekom devojkom i slicno.... naravno da mi niko ne odredjuje kada cu da imam XXX sa nekom nego
cista privatnost je u pitanju, ne volim bilo sta da radim a da me neko posmatra.....cak mi ni ljubljenje u tom sluchaju nije zadovoljstvo ustvari
ljubljenje uopshte bash neshto i ne preferiram u bilo kom obliku, vishe volim zagrljaje a od sexa misionarsku i 69 pozu u kojoj me devojka zagrli
oko vrata, pripije svoje telo uz mene i radi....

Pa to je to,nikad zadovoljni......kad je mlada,hoce samo da se ebe,nece ozbiljno,kad hoce ozbiljno,ta samo juri da se uda(zamisli gadure),kad se razvela,ta ce se razvesti ponovo,nece da trpi,kad je nevina,neiskusna je,ne zna nista.......kad je starija,matorka,treba je kazniti sto stari,kad je zaljubljena,tad je posesivna i ljubomorna pa smara,kad nije zaljubljena,vidi kucka se ebe i ne zaljubljuje se,kako sme?.............samo sam malo vise pojasnila.........inace moram da dodam da ja ne mrzim muskarce,samo ne shvatam sto oni toliko ne podnose zene u sadasnje vreme.........:zpozdrav:

Back