kristiansand
Veoma poznat
- Poruka
- 10.393
pa clanovi moje porodice....ne mislim na zenu i potomstvo koje jos uvek nemam, nego roditelji i slicnokada budes sam? a ko su ostali?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa clanovi moje porodice....ne mislim na zenu i potomstvo koje jos uvek nemam, nego roditelji i slicnokada budes sam? a ko su ostali?
Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale...
pa clanovi moje porodice....ne mislim na zenu i potomstvo koje jos uvek nemam, nego roditelji i slicno
da,slazem se....
ali,veruj ti meni da ja znam da se pojavim i da znam da dam do znanja da li zelim da budem hebena ili samo nahranjena lol
razumem. ne zelim da komentarisem.
znam samo da mi nikako ne odgovara da se hebem sa nekim samo kad je sam kuci... znas ono....ja imam sex kad ja hocu,a ne kad rodbina ode na pijacu.
ko ti je rekao da nemam svoj smestaj? ne zelim da dovodim....
o fizikalcima? ne razumem ....
ne pogadja me uoptse,cak mi je i drago sto nismo na istom nivou
veruj mi da ja mnogo dobro znam sta mi se svidja i sta bi mi se svidelo
ne valja kad je "udavaca", ne valja kad je "polovnjaca", ne valja kad je "baba devojka", ne valja kad je "matorka", ne valja kad je nevina, ne valja ako se zaljubi, ne valja ako nije nevina, ne valja nista....
el ima nesto normalno el muskarcima nista nije normalno?![]()
pa dobro ali ja sam mislio na to da bi me nekako bilo sramota posto kuci nemam uslove gde bih mogao biti siguran da samrazumem. ne zelim da komentarisem.
znam samo da mi nikako ne odgovara da se hebem sa nekim samo kad je sam kuci... znas ono....ja imam sex kad ja hocu,a ne kad rodbina ode na pijacu.
ne valja kad je "udavaca", ne valja kad je "polovnjaca", ne valja kad je "baba devojka", ne valja kad je "matorka", ne valja kad je nevina, ne valja ako se zaljubi, ne valja ako nije nevina, ne valja nista....
el ima nesto normalno el muskarcima nista nije normalno?![]()