gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
naravno....moji kriterijumi su totalna katastrofa. sve sam kriterijume podigla i zelim muskarca koji ne postoji. I bas mi je lepo...ne hebe me ko hoce,nego koga ja hocu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja mislim da se tu radi vise o sebicnosti nego o kriterijumima. Ili se osoba jednostavno navikla na samocu i nije spremna za promenu navike.
Ja mislim da se tu radi vise o sebicnosti nego o kriterijumima. Ili se osoba jednostavno navikla na samocu i nije spremna za promenu navike.
nije,nije gresis...ja sam npr veoma flexibilna. dok god je sve kako ja kazem,sve je ok,i meni i njemu.
nije,nije gresis...ja sam npr veoma flexibilna. dok god je sve kako ja kazem,sve je ok,i meni i njemu.
dok god je kako ti kazes ti s ifleksibilna a kad nije onda si sebicna? zanimljivo.....citas li ponekad ono sto napises?
Ti si bese ono srecno sama ili kako si to vec formulisala?
Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...
Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?
Znam zenu od 36-37 godina. Lepu, zgodnu, samostalnu. Izgleda kao da nema vise od 25, mladolika je i atraktivna, dobra je osoba, svi je vole...
Imam koleginicu koja ima skorop 200 kg. Poremecaj metabolizma. Nije se udala. Niko je nece. Inace je super zena, duhovita, sarmatna, ume da zasmejava, ljudi vole da se druze s njom ali ne i vezu.
To govori u prilog cinjenici da je ljudima vazan spoljni izgled pre nego unutrasnja dobrota.,
ogovor je jasan : srcu jos niko nije uspeo narediti
i jos nesto, muskarac kad odluci da se zeni - on ce se i ozeniti, a devojka mora da ceka da se on odluci.
ovo je presudno!
sto je devojka starija kriterijumi su veci. plus kvazifeminizam iz serije sex and the city, obavezno jednako "baba devojka".
Pazi ti sta njega interesuje![]()
Dobro je, ja se vec uplasio da i ti nisi babadevojka...![]()
al da nisam udata, garant bih jurila da se udam za tebe![]()
PA sta fali, nisam je pitao "sta imas na sebi"![]()
Iskreno sumnjam!Mozda ti se ne bih svideo, jer nisam papucar!
![]()
ima zena koje su shvatile da ne vredi sa danasnjim muskarcima upustati se u stvaranje familije
Da...pa onda osnivaju porodicu sa muskarcima iz 1960-ih valjda?
Nikada niste imale zahvalnije muskarce od ovih danasnjih, koji obavljaju i kucne poslove, usisavaju, peru sudje, cuvaju decu itd. Bice pre da su se zene malo izgubile...ne znaju vise sta su...emancipovane, isfolirane, bez identiteta (kao i onaj deo muskaraca, koji glume metroseksualce i ostale dileje).![]()
"Sta imas na sebi" je mnogo bezboljnije pitanje od "Da li si udata" pogotovo na ovakvoj temi![]()
ja nisam od onih koje vole papucare, volem muskarcine![]()