gost 193200
Elita
- Poruka
- 24.287
hahahahahahahaahahhaahaha kad cujem ovo "stvore" i "potomstvo" osetim kako me nesto neprijatno zagolica oko srca,pa se stresem i najezim...mozda je zmija usla u mene,a?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahahaahahhaahaha kad cujem ovo "stvore" i "potomstvo" osetim kako me nesto neprijatno zagolica oko srca,pa se stresem i najezim...mozda je zmija usla u mene,a?
pazi ti, to moze biti infarkt
Pa to je to,nikad zadovoljni......kad je mlada,hoce samo da se ebe,nece ozbiljno,kad hoce ozbiljno,ta samo juri da se uda(zamisli gadure),kad se razvela,ta ce se razvesti ponovo,nece da trpi,kad je nevina,neiskusna je,ne zna nista.......kad je starija,matorka,treba je kazniti sto stari,kad je zaljubljena,tad je posesivna i ljubomorna pa smara,kad nije zaljubljena,vidi kucka se ebe i ne zaljubljuje se,kako sme?.............samo sam malo vise pojasnila.........inace moram da dodam da ja ne mrzim muskarce,samo ne shvatam sto oni toliko ne podnose zene u sadasnje vreme.........![]()
Vec sam napisao. Dobar deo danasnjih zena nema identitet. Same su izgubljene i ne znaju kako bi se definisale. Da li kao emancipovane, da li kao hiper-ultra-moderne, da li kao domacice, da li kao zene kojima je karijera najbitnija... Mnoge pokusavaju da se predstave kao univerzalne zene, koje pokrivaju sve ovo navedeno, i jos vise, ali slabo koja stvarno uspeva u tome, pa onda ni same ne znaju sta su.
O razvedenim zenama ne bih previse ovde...jedino sto sigurno znam i zapazam je da je razvod postao nesto sasvim normalno, kao dobar dan, pa cak i "in". Mnoge se razvedu i istog dana brze bolje idu da saopste to virtualnoj komuni via FB i ostalih g*vnastih sajtova.![]()
normalno ne moze biti ako je osoba normalna....pogotovu ako ima dece....prebolejvanje je slicno kao da ti je neko blizak umro....a o nenormalnim ljudima i ne vredi kuckati.....
pa ti o tim razvedenim pricas kao d aje svakoj od njih razvod bio izbor...pa nije bas sve tako kako kazes...niti se slazem sa tobom da dobar deo zena nema identitet niti pokusava da bude univerzalna...ja bas mislim d avecina..tj dobr deo zena upravo zna sta je i cemu teziVec sam napisao. Dobar deo danasnjih zena nema identitet. Same su izgubljene i ne znaju kako bi se definisale. Da li kao emancipovane, da li kao hiper-ultra-moderne, da li kao domacice, da li kao zene kojima je karijera najbitnija... Mnoge pokusavaju da se predstave kao univerzalne zene, koje pokrivaju sve ovo navedeno, i jos vise, ali slabo koja stvarno uspeva u tome, pa onda ni same ne znaju sta su.
O razvedenim zenama ne bih previse ovde...jedino sto sigurno znam i zapazam je da je razvod postao nesto sasvim normalno, kao dobar dan, pa cak i "in". Mnoge se razvedu i istog dana brze bolje idu da saopste to virtualnoj komuni via FB i ostalih g*vnastih sajtova.![]()
Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...
Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?
Pa da, zajednicki zivot ubija sexualni zivot!![]()
Sve vise ima zena koje su presle 35+ a nisu se udale.
Razlozi su mnogobrojni...
1.Jer ih niko nece ?
2.Ili ima muskaraca koji ih zele ali takvi ih ne zanimaju (za njih ljubav nije voleti nego ceznuti)
3.vise ih zanima karijera
4. itako dalje...
Mene zanima zasto se 80% takvih zena osecaju manje vredne?
pa pazi dobar brak jeste neko resenje...al brak sam po sebi...niti treba niti moze da bude cilj i smisao...mnogo brakove koje znam..bolje da ih ni nema
ulaziti u brak da ne bi bio sam..je katastrofa. a ne izlaziti iz braka zbog slicnih stvari je jos veca katastrofa
zato shto jesu manje vredne?
pa ja ne mislis da se nisu udali i ozenili bas zato sto nisu valjali...nisu hteli ili im se nije dalo......ko zna iz kojih sve razloga......al da se zbog toga neko oseca manje vrednim...ne znam zasto bih
za utehu......morala sma da popijem bensedin
cerka ladno nedelju pred polugodiste zabola keca iz matematike....eto
pa ti se udaj i radjaj decu
ps
i jos mi mrtva ladna kaze
ma daj bre mama opusteno
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Nekima je udaja smisao života
jaoj cuti...zamalo me strefio....jaoj....
poslednji decko me je naterao da stavim jastuk ispod majice da vidi kako mi stoji stomak,pa me onda zagrlio,pa smo legli u krevet,on je legao iza mene i zagrlio me...ja gledam...i gledam...i cekam ...i ne znam sta da uradim...
i da ti pravo kazem,nije mi bilo dobro....
a bila sam smesna,nije da nije....
а од чега мање вредне, од осталих 20 % жена?zato shto jesu manje vredne?
al im je smisao...ako je to samo smisao..ebo te pa ja sam onda postigla smisao zivota
![]()