- Poruka
- 21.197
To je Barcelonapa lep srbobran, mogli bismo nekad na ekskurziju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je Barcelonapa lep srbobran, mogli bismo nekad na ekskurziju
Nzm, al onoj dajani97 sam poverovao da stvarno ima problemjel ova devojka angelina stvarno bolesna ili neko troluje sa stvarima sa kojima je bar ruzno trolovati?
sta bese s njom?Nzm, al onoj dajani97 sam poverovao da stvarno ima problem
Neka anksioznost, depra etc. Msm i ja sam licni svedok tih simptoma pa mi deluje da je autenticno, ili mozda samo dobro troluje nz.sta bese s njom?
Zato što ima pogled kao Miodrag ŽarkovićA otkud vam da je Anhelina bolesna?
Dides u racZato što ima pogled kao Miodrag Žarković
Pa rekla je, ima kancer i edem od kancera.A otkud vam da je Anhelina bolesna?
pa ne znam, pise da ima rak jajnikaA otkud vam da je Anhelina bolesna?
Bas je lepa, kao neki holandski koledzkad smo kod crkava, ova mi je bila blizu, zato sam i razmatrala baptiste
Pogledajte prilog 1055555
Čitaj Leonida Andrejeva, neverovatno dobar pisac.da, ali bih za promenu mogla prvo da ih citam, gogolj-cehov sveto dvojstvo evrope + americke kratke price koje nisu bas toliko kratke.
ne znam sta kaze @Baudrillard , koga izabrati, koju posluku porati
Pokušavam da se setim, mislim da jesam jednu knjigu, ali ništa se ne sećam.Badr, si citao od Somerseta Moma nesto?
Razmisljam da zgutam neki glomazni klasik za promenu, tipa Tihog Dona KihotaPokušavam da se setim, mislim da jesam jednu knjigu, ali ništa se ne sećam.
Nećeš verovati, nisam čitao to, imam dosta propusta što se tiče klasika.Razmisljam da zgutam neki glomazni klasik za promenu, tipa Tihog Dona Kihota
Bolje je da propustiš, nedela koje je pisao ruski narodNećeš verovati, nisam čitao to, imam dosta propusta što se tiče klasika.
A ko jeste, retko ko je za to dovoljno lud (cak i ti)Nećeš verovati, nisam čitao to, imam dosta propusta što se tiče klasika.
Pa sto si zapeo kad te ubi? Goni ga u racUbi me Remark, nikako da nastavim.
Ima da zaboravim da čitam dok se od njega odvojim.
Zasto Badriju drzis slovo o kljizevnosti, to je kao da mi tebi pricamo o berziBolje je da propustiš, nedela koje je pisao ruski narod
Da, to su godine koji vole i mlađi i stariji(Ummm, svi?)
Zato što znam činjenicu da _____ narod ne može produkovati išta smislenoZasto Badriju drzis slovo o kljizevnosti, to je kao da mi tebi pricamo o berzi