момоа
Stara legenda
- Poruka
- 80.007
Nzm, najvise sam imao iskustva sa ovim gorepomenutima, te nemam sveobuhvatniji uzorakkad smo kod kasti, koja ti je klasa onako generalno najogavnija?
A tebi
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nzm, najvise sam imao iskustva sa ovim gorepomenutima, te nemam sveobuhvatniji uzorakkad smo kod kasti, koja ti je klasa onako generalno najogavnija?
niza srednja klasa, zato sto se jos uvek nije dovoljno udaljila od siromastva pa ce biti sklonija rasizmu, elitizmu, fleksovanju parama i sl.Nzm, najvise sam imao iskustva sa ovim gorepomenutima, te nemam sveobuhvatniji uzorak
A tebi
Jaoevo da vidite kad sam bila bejzikarska lezba koja pokusava da oponasa Shane iz L Word
https://forum.krstarica.com/threads/zene-koje-vole-kravate.938090/post-43764287

Ja sam ti između baptista i metodista na kraju izabrala metodiste jer žena može da bude propovednicasvidjaju mi se i one crnacke denominacije, oni sto furaju gospel (baptisti mozda).
deluje mi kao da se ludo zabavljaju.
sad cu to da guglamSrbobranu
Pa da, ova Tranpova populacija, mada mislim da se i srednjoj klasi, iako je resila te elementarne probleme, otvara jedan novi horizont problema i potencijalnih prilika za bivanje govnetom.niza srednja klasa, zato sto se jos uvek nije dovoljno udaljila od siromastva pa ce biti sklonija rasizmu, elitizmu, fleksovanju parama i sl.
Prikazivanje sendvičmarskog sadržaiaTJIVELA SRPSKA POLICIJA I ALEHSANDAR VUCIC
tjiveli tjivoti svih tjivotinjaPrikazivanje sendvičmarskog sadržaia
ja nikad ovo tebi tebi nebi nebi rekaonije u redu sto se milenceta banovali, a za isti greh ovaj poluzivot gore i dalje drzite na respiratoru
nije u tome poenta, vec su milorada banovali a tebe nece a ista stvar u pitanju. nije fer prema miloradu i svim njegovim inkarnacijama.ja nikad ovo tebi tebi nebi nebi rekao
ja se ne svahdjamnije u tome poenta, vec su milorada banovali a tebe nece a ista stvar u pitanju. nije fer prema miloradu i svim njegovim inkarnacijama.
Psovao je moderatore, a za to ti se kot nas u Texasu ide na smrtnu stolicuja ne znam da li se i sta se milorad svadjao, videla sam da je spamovao spamersku temu nekim fotkama i kao i ti, gomila nepovezanih naklapanja.
to sto ti nisi intelektualni kapacitet i ne mozes procesuirati moje naizgled nepovezane postoveja ne znam da li se i sta se milorad svadjao, videla sam da je spamovao spamersku temu nekim fotkama i kao i ti, gomila nepovezanih naklapanja.