Emilia Marty
Veoma poznat
- Poruka
- 14.097
okej, nisam to znala.Psovao je moderatore, a za to ti se kot nas u Texasu ide na smrtnu stolicu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
okej, nisam to znala.Psovao je moderatore, a za to ti se kot nas u Texasu ide na smrtnu stolicu
pa sta su moderatori ? svetitelji pa ne smiu da se psujuPsovao je moderatore, a za to ti se kot nas u Texasu ide na smrtnu stolicu
ajde chibeto sto ti nisi intelektualni kapacitet i ne mozes procesuirati moje naizgled nepovezane postove
ne znaci da u istim nema smisla retjemo a i sire
sad bi ja mogao reknit da si ti seronja jer se ne ljutis kad ja bacam petarde ali necuPsovao je moderatore, a za to ti se kot nas u Texasu ide na smrtnu stolicu
Ni ja nisam verovao da milan moze da se iznervira uopste, al etookej, nisam to znala.
pa iznervirao se vec bio kad je yoyim bio mod, secam seNi ja nisam verovao da milan moze da se iznervira uopste, al eto
Ne zanima nas ljubav, samo pare i IQnapokon nešto za šta nema odgovora
kome je ovo upućena
katjes ti jednom da svhatis da sam ja lep zgod ostvaren pametan deckonja i da se zaiebavamevo i ova dedusina dosla da nekome popusi kuraz, vidis, gane, kako privlacis bogalje.
katjes ti jednom da svhatis da sam ja lep zgod ostvaren pametan deckonja i da se zaiebavam
iebem ti misa zlajbastoga
Da, koga on nije iznervirao covek nijepa iznervirao se vec bio kad je yoyim bio mod, secam se
istohBas sam slab sa muzikom, kad slusam necije preporuke uvek se zabezeknem koliko ne znam kad se dodje do muzike
Ali ti si bar upucena u operete
sad tek opazam ovo
Link
znanje je krhkoAli ti si bar upucena u operete
pa lep srbobran, mogli bismo nekad na ekskurziju
Pod Ajel ova devojka angelina stvarno bolesna ili neko troluje sa stvarima sa kojima je bar ruzno trolovati?